Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! ΠΑΙΔΙ GAY ΓΟΝΙΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: "Ο ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΔΙΑΒΡΩΝΕΙ! ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ"!

Μια Προειδοποίηση Από Τον Καναδά: Ο Ομοφυλοφιλικός Γάμος Διαβρώνει Θεμελιώδη Δικαιώματα
της Dawn Stefanowicz
”Είμαι ένα από τα έξι ενήλικα παιδιά ομοφυλόφιλων γονέων που πρόσφατα κατέθεσαν στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, ζητώντας από...

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Η ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ (ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!

Στο 31 Δεκεμβρίου  2015, ο  Βλαντιμίρ Πούτιν ενέκρινε την επικαιροποιημένη νέα Εθνική Στρατηγική Ασφαλείας της Ρωσικής...Ομοσπονδίας. Το πολυσέλιδο έγγραφο θα καθορίσει την στάση της χώρας αυτής το επόμενο έτος σε όλους τους τομείς, αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα.
Πρόκειται για έναν «μπούσουλα» προς όλους τους υπαλλήλους και κατοίκους του απέραντου ρωσικού κράτους.

Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΤΣΙΡΑΚΙΑ" ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ!

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ!
Έχουμε να κάνουμε με ομαδική επίθεση των ΜΜΕ και του κάθε κομπλεξικού, κατά των ιεραρχών που καταδικάζουν το σύμφωνο...

ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ! Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ! ΠΗΡΕ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ: "ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ, ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ"!

ΜΠΡΑΒΟ στους άγιους πατέρες της Εκκλησίας μας. Ο λαός πλέον μόνον από εσάς περιμένει να σηκώσετε στις πλάτες σας το έθνος και την Πατρίδα. Ο ένας μετά τον άλλον οι άγιοι ιεράρχες μας σηκώνουν το....

ΔΟΛ...ΠΑΝΤΑ ΠΕΜΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΕΣ

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΟ ΒΗΜΑ" ΠΡΟΚΑΛΕΙ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟ! ΔΕΙΤΕ...

Στο Βήμα της Κυριακής μαζί με τις υπόλοιπες προσφορές υπήρχε και ένα βιβλίο με τις Σημαίες του Κόσμου. Ανάμεσα στις υπόλοιπες σημαίες φυσικά είχε και την Ελληνική. Προς....μεγάλη έκπληξη όμως στο σημείο που αναφέρεται στη θρησκεία της χώρας μας γράφει Ορθόδοξοι και Μωαμεθανοί.
Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν πιστό αναρωτιέμαι από πότε άλλαξε η επίσημη θρησκεία της χώρας μας. Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας η επίσημη θρησκεία είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού (άρθρο 3 παράγραφος 1 όπου αναφέρονται οι σχέσεις Εκκλησίας Πολιτείας).
Έχει αλλάξει κάτι και δεν το γνωρίζουμε; Η ερώτηση επαναλαμβάνω γίνεται με σεβασμό προς όλες τις θρησκείες παρά το γεγονός ότι νιώθω πως η συγκεκριμένη αναφορά από την έκδοση έγινε με περίεργο σκοπό.
Επίσης, δεύτερο ερώτημα: Γιατί αναφέρθηκαν οι μωαμεθανοί και όχι οι καθολικοί, οι εβραίοι ή οι δωδεκαθειστές για παράδειγμα.
Με εκτίμηση
Γιώτα Χουλιάρα
Δημοσιογράφος
katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου