Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ρεπορταζ:H.N.A


ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟΤΕΙΝΕΣ 

ΣΠΕΙΡΕΣ ΜΑΣΟΝΩΝ!

Αυτές κατευθύνουν τις τύχες του ελληνικού λαού.Πίσω από κάθε ελληνική τραγωδία οι μασόνοι κινούσαν τα νήματα... Η Μασονία είναι η υπέρτατη Αρχή-Αξία, κι όχι η Πατρίδα, ο Τούρκος Μασόνος δεν πολεμάει τον Έλληνα κι αντίστροφα. Προηγούνται τα συμφέροντα και οι σκοτεινοί σκοποί της Μασονίας κι όχι η Πατρίδα.Ο Γιωργάκης Παπανδρέου απέδειξε περίτρανα το μασονικό αξίωμα!
Σχεδόν όλοι οι πρωτοκλασατοι ΄Ελληνες πολιτικοί είναι Τέκτονες, ή ανήκουν στα παρακλάδια της μασονίας, που είναι ολίγον τι πιο λάϊτ, όπως οι Λάϊονς, οι Ρόταροι και οι Σαεντολόγοι.. Μπουμπούκια όλοι. 
Μας πουλάνε μούσια σωτηρίας για την Ελλάδα κι αυτοί ανοίγουν το λάκο της... με εντολές ξένων κέντρων... Κι έπειτα απορούμε, πως διάολο τρώμε τη μία σφαλιάρα πίσω από την άλλη και η πολιτική ηγεσία μας να σφυρίζει...πέρα βρέχει!

ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΚΛΗΡΙΚΩΝ 

ΜΑΣΟΝΩΝ...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ. Και ρωτήστε 

τους:Τι ρόλο παίζουν μέσα στη μασονία;Τι 

επιδιώκουν;
Ο Γιωργάκης, ο μεγαλύτερος εγκληματίας
από συστάσεως ελληνικού κράτους
΄Οσο τον θεωρούσαμε εμείς αφελή..
τόσο και πιο χωμένος ήταν ο αλήτης
σε σπείρες συνομοσίας κατά της Ελλάδα..
Δείτε εικόνα καρνάβαλου!
Τα μέλη της Μασονίας δεν είναι τυχαία, οι περισσότεροι είναι προσωπικότητες, αλλά τραυματικά άτομα. Ανασφαλή και φιλόδοξα. Αλληλουποστηρίζονται και είναι χωμένοι σε όλους τους κρατικούς μηχανισμούς.Ποιό είναι το μεγάλο αόρατο αφεντικό τους;.. Δεν χρειάζεται να πονοκεφαλιάσουμε… Βλέπουμε τη δράση όλων αυτών των χθονίων υποκειμένων..και την τρώμε στο πετσί μας.Απολαύστε τους ..Φούσκες του κερατά… και εκτελεστές εντολών…  
  
                              Κάτω ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, το αδερφάκι του Εθνάρχη, που ταϊζονταν χωρίς να κάνει τίποτε. Το έπαιζε απλά αδερφός!Μασονάρα κι αυτός.
 
Καραμανλης Αχιλέας και δεξιά ο τ. πρόεδρος Κωστής Στεφανόπουλος..Πάντως οι Ρόταρυ και οι Λάϊονς είναι μασογενείς μεν… αλλά ολίγο τι πιό λάϊτ..
και όλες τους ελεγχόμενα από τα εβραϊκά κέντρα αποφάσεων.


ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ Η ΑΛΛΙΩΣ 
ΜΟΡΔΟΧΑΙ ΑΑΡΟΝ ΑΒΟΥΡΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΤΥ ΧΕΙΡΑΨΙΑ-Αν 
δεν κάνουμε λάθος εδώ είναι με τον 
Τούρκο πρωθυπουργό Μπουλεντ Ετσιβιτ, 
τον εισβολέα στην Κύπρο  Μασώνος..κι αυτός
Φαίνεται πως πίσω από κάθε ελληνική 
τραγωδία οι μασόνοι αλωνίζουν   

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ
Μπορούσε ο γύφτος να λείπει από το
παζάρι; Να μη ξεχνάτε τις χειραψίες..
   
MΠΕΝΑΚΗ Η ΑΛΛΙΩΣ ΧΩΡΕΜΙ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ
Και ο Σαμαράς εδώ με ξένους ηγέτες
για το αλυσσόδεμα της Ελλάδας
Μην ξχνάτε ότι οι περισσότεροι
ξένοι ηγέτες είναι μυημένοι στη
Μασονία.. Προσθέστε ακόμη και το
φρούτο τη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ  ..
΄Ολα τα παρακλαδια της Μασονίας
Λέσχες είναι (Λάϊονς-Ρόταρυ...) 
   
MΠΕΝΑΚΗ Η ΑΛΛΙΩΣ ΧΩΡΕΜΙ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ
ΟΡΚΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ
ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ..Αυτή
η σουπιά προφεσορίνα πως το ξέρει, ότι έτσι 
θα γίνει;

Η ΧΕΙΡΑΨΙΑ   ....Να ξέρετε ότι:

Χαρακτηριστικό γνώρισμα μεταξύ τους είναι ο τρόπος που κάνουν τη χειραψία τους… Προσέξτε το αντίχειρα…κατά τη χειραψία. Είναι αναγνωριστικό στοιχείο… το άν ο άλλος ανήκει στην συμμορία… Σημίτης ,Παπανδρέου, Ντόρα και το κακό μας συναπάντημα. Επίσης και οι υπογραφές τους , συνοδεύονται από κάποιες τελίτσες εμβληματικές , ώστε ο παραλήπτης της επιστολής  να ξέρει ότι έχει να κάνει με αδελφόν του στη Μασονία!

ΟΙ ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΟΙ...ΜΑΣ! ΣΤΗΛΙΑΡΙ ΠΟΥ 

ΘΕΛΟΥΝ!Έλληνες Πολιτικοί, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ και καθηγητές Πανεπιστημιού ,ανήκουν στον κόσμο της Scientology Αξίζει να θυμήσουμε όταπριν από μερικά χρόνια η Εκκλησία καταδίκαζε τη Σαϊεντολογία... όλοι αυτοί που βλέπετε εδώ ήσαν μέσα στους κόλπους της  και κάνανε το κορόϊδο! Γι αυτό και η εκστρατεία της Εκκλησίας δεν είχε απήχηση.Σχεδόν θάφτηκε για να συνεχίζει τη δράση της η μασονική αυτή οργάνωση 

ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ-ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ 


ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ..ΜΑΣΟΝΟΙ

Έκανε εντύπωση την περασμένη εβδομάδα που έγινε γνωστό ότι χρήστηκε μασόνος, ένας Ιεράρχης!Η εκκλησία άρχισε να αποτινάσσει ...τα ράσα της... "δεν είναι δυνατόν... να ψάξουμε να βρούμε ποιος είναι αυτός κ.λ.π." 
Υποκρισία και το μέγα έλεος! Διότι η ύπαρξη ιεραρχών μέσα στους κόλπους της Μασονίας είναι γνωστή εδώ και δεκάδες χρόνια.. Περί τίνων τυρβάζει η επίσημη εκκλησία.; Δείτε τους και δοξάστε τους. 
Μια απορία έχουμε..: Τι δουλειά έχει ένας ιερωμένος στη σκοτεινή και μυστικιστική Μασονία, όταν έχει έναν υπέρτατον Ιησούν Χριστό;

ΑΝΘΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ LIONS
Κι ο Παπουλάκος μας με τα σάβανα της Μασονίας
με άλλους συναδέλφους μασόνους ιεράρχες!
  

Αυτός, άνω δεξιά είναι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος όταν υπηρετούσε στον Τουρκικό στρατό…Διαβάστε τι λέει… ο ΄Ελλην! Ο ίδιος είναι μέλος-πρόεδρος της μασονικής οργάνωσης ΧΑΝ (λάϊτ οργάνωση) .. Στις τάξεις της Μασονίας, υπάρχουν μασόνοι αρκετοί ιεράρχες… κι ας αφήσουν τις υποκρισίες κάποιοι… Ακόμη κι ο Αθηναγόρας ,Οικουμενικός Πατριάρχης επίσης, ήταν μασόνος!
 ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ

 ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ


 Γενικώς το συμπέρασμα είναι:  Η Μασονία παράγει δικά της μέλη για να καταλάβουν υψηλές εξουσιαστικές θέσεις... πρωθυπουργούς, υπουργούς κι άλλα θλιβερά τσιμπράγκαλα , που κανονίζουν απλά τις τύχες του έθνους, βάσει των συνταγών που συντάσσουν οι μάγιστροι της διεθνούς εβραιοκίντης μασονίας!. Τα λοιπά είναι.... δικά σας!


Αυτοί είναι οι Μασόνοι Πολιτικοί στην Ελλάδα σε βιντεο!

Author: ELLINARAScrete
.


ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ είναι από το ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.GR32 σχόλια:

 1. Για να δειτε πως λειτουργεί η μασονική δικαιοσύνη

  πληκτρολογείστε τις λέξεις κλειδιά

  " δικαστής σε κόλπο με πλαστή διαθήκη "

  και δείτε το μπλογκ...

  Την 13.5.2013 στο Πολυμελές στην Ευελπίδων στο κτηριο 4
  υπόθεση 4 ( κληρονομικό )
  θα γίνει η ΔΙΚΗ

  θα παρετε μια γευση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666.

  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΣΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΑΔΕΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

  Υ.Γ. ΦΥΣΙΚΑ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑ ΣΤΕΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΖΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ.

  ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ.
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...THANASIS THIMIOPOULOS.

  ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ Η ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ Η ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΚΑ ΜΕΣΩ Google... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ...ΛΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΛΙ ΜΕΣΩ ΓΚΟΓΚΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗΝ ΟΛΗΝ ΤΑ 25 ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ 5 ΜΕΤΕΡΦΑΣΑ ΕΓΩ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ..ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.
  Η ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...www.ebooks-German-Hellas.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΛΟΚ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ.

  ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ.
  ΚΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.
  ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΔΛΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΟ.

  ΟΥΤΕ Η ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ Ο ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ.

  Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΙΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΓΟΥΝ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΟΥΛΟΣ. ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΟΙ ΟΒΑΙΟΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ.
  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΜΕΝΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΑΠΟΛΩΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com......google

  ΑΛΛΙΩΣ ΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ....

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΙΑ...ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΝΕΥ ΑΙΤΙΑΣ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗ...ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΠΑΘΙ...ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ...
  ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟ 2Ο17.

  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΑΘΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΑΥΤΗ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΗ ΛΕΩ ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.
  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ.ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2Ο18 ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

  ΛΙΓ,ΔΛΙΑ,ΛΙΓΑ ΛΕΙΦΤΑ ΚΙΑ ΛΙΓΑ ΚΟΥΛΙΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΟΤΕΙΣ ΘΑ ΠΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΙ ΠΟΥΛΗ,ΠΟΥΛΗ ΚΑΛΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
  ΤΑ ΑΠΟΛΩΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΠΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, Η ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΝ, Η ΣΩΣΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΑΦΕΙ ΟΛΑ Ο ΛΥΚΟΣ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  1.ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ....ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗΝ ΜΑΝΑ...ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΠΑΔΙ Η ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ.......ΘΕΛΩ ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΓΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥ Η ΜΑΣΟΝΙΑ... ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ....


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.
  ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ.

  ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2Ο18 ΘΑ ΕΡΘΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ Ο ΤΟΤΕ ΜΙΚΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΠΗΡΑ ΜΙΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2Ο19 ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΑ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ.

  ΕΒΑΛΑ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΩΝ.

  Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ....
  ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ...

  ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΓΙΝΩ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΩΝ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ.

  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

  ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΝΕΟ ΝΟΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΛΗ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΡΒΑΝΑ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ.

  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΟΔΟΤΚΟΝ...

  ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ... Η ΠΟΥΛΙΤΣ ΔΕΝ ΑΜΠΔΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΔΑΜΑΛΙΑ ΤΝΑΓΙΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧ ΝΑ ΦΑΕΙ...ΔΕΝ ΕΧ ΔΛΙΑ... ΟΥΤΕ ΛΕΙΦΤΑ....ΟΥΤΕΙ ΚΟΥΛΙΑ...ΟΥΤΕΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΙΝΑ ΒΡΑΚΙΑ....ΚΙ ΛΕΝ ΟΠΟΥΣ ΕΛΕΙΓΑΝ ΤΟΤΕΙ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ...ΟΥΤΕΙ ΔΟΝΤΙ,ΟΥΤΕΙ ΚΡΙΑΣ ΑΧ ΜΑΣ ΓΑΜΣΕΙ Η ΝΤΟΥΝΙΑΣ,ΝΑΧΑ ΜΝΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜΟΥΣΑ,ΑΣ ΜΟΥ ΚΟΒΑΝΕΙ ΚΙ ΤΝΠΟΥΤΣ.

  ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.
  ΚΑΡΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΣΗ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΑΓΡΟΤΕΣ...
  ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΑΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ Η ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.


  ΕΝΑ ΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ Γ.ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΞΗ ΑΝ ΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ ΑΓΡΙΟ ΘΕΡΙΟ ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΑΣΕΙ...ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΑ ΤΝΑΞΕΙ...Η ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΑ Η ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ...ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ...


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666.

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟΛΩΛΑ ΕΡΙΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΚΑΒΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΑΚΟΛΟΥΘΑ...ΚΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.

  Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΜΜΠΟΡΕΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΓΕΛΗΣ....
  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΔΕΝΣΙΜΟΣ....ΗΘΙΚΟΣ...ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ...
  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ....ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ....ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΕΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ ΝΑ ΒΑΛΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΟΝΤΩΝ.

  Η ΔΗΘΕΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΙΟΙ ΜΕ ΙΣΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΝ ΣΚΕΨΗΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑΝ...ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΝ ΣΑΒΟΥΡΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΑΝ ΤΩΝ ΜΑΖΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ...ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΟΥ 666 ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΜΑΓΕΙΑ...ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.

  ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ.ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 18.

  ΘΑ ΜΗ ΞΥΣΝ ΤΑ ΤΡΙΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com......Google
  info@athanasios.thimiopoulos.com

  ΑΠΟ ΤΟΝ 1973 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2Ο17 ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΓΚΟΓΚΛΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΒΥΒΑ...ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣΑΝΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΕΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΓΕΛΗ.

  ΠΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΟΛΗΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΑΣΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.


  ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ.

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΝ ΕΚ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ....Η ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ....ΗΘΙΚΟΣ...ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟ ΓΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΑΠΟΛΩΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΙΦΕΙΑ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ...ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΙΝΕ ΘΕΟΣ..ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΑΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΤΕΚΝΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ...
  ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΤΑΝ ΛΥΚΟΣ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ Η ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΓΚΑΒΑ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ Τ ΑΡΝΙΑ ΑΛΛΑ Τ ΑΡΝΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΡΝΙΑ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ-ΘΕΟΙ-ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣ Ο ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ-ΑΥΤΩΝ-ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ.ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΜΑΝΙΑΣ.

  ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ...ΗΘΙΚΟ...ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ...

  ΑΠΟΛΩΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΒΓΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΝΑΒΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΑΠΟΛΩΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΙΦΙΑ.

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΜΟΥ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΦΡΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΕΤΣΕ ΠΡΙΝ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666.
  ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ...ΗΘΙΚΟΣ...ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ...ΖΩΗ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟ.
  ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ... ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ... ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ...ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΛΑΛΑ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΑΝ ΑΡΝΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΕΚΝΟΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΤΡΕΛΟΥ ΜΑΓΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟ...ΘΕΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ....ΗΘΙΚΟΣ...ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ..

  ΦΤΥΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΙΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666.

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ...

  ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΑΤΑΝΑΣ ΟΧΙ. ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΕΤΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ.

  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΩ ΕΓΩ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ
  Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΘΕΟΣ.

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟ.
  ΖΩΗ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΚ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΘΕΟΥ.Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

  Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΚΑΙ Η ΠΗΓΗ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΛΕΛΛΗΝΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΟΥ.

  ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΛΟΚ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΕΜΕΣΙΣ...ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΛΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΙ ΦΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΛΥΚΩΝ....
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ...ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΣΟΚ,,,ΛΥΣΣΑΣΜΕΟΙ ΛΥΚΟΙ,ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΚΑΙ ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ...ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟΛΩΛΑ ΚΑΙ ΕΡΙΦΙΑ ΓΚΑΒΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com.....google

  ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΙΦΙΟΝ ΓΚΒΟΝ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑ ΝΑΣΤΑΤΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΝ.

  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΛΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΝΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ.

  ΕΞΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ.

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ, ΕΝΩ ΟΙ ΜΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΟΜΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 666... ΚΑΘΑΡΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

  ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΠΛΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ 666 ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ Η ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΣΠΑΡΤΙΝΑ ΑΛΙΜΕΝΗ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝΑΝΕ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΛΛΟΓΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.

  ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 666 ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΟΜΩ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΑΛΙΜΕΝΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΡΑΚΟ ΝΕΚΡΟ.

  ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ...ΜΕ ΟΜΟΣΠΟΝΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΕΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΝΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ.

  ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΟΡΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ...ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΧΙ.

  ΘΑ ΠΟΥΝ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ.
  ΝΑ ΣΥ ΒΑΛ Η ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΑΥΤΗΝ ΑΠ ΟΧ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΝΕΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.

  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΝΑ ΝΟΜΟΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΘΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚ ΓΑΜΩΝ ΜΙΚΤΩΝ.

  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ.

  ΕΓΛΗΜΑΤΙΑΣ ΑΝΕΥ ΑΙΤΙΑΣ....ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ...ΒΙΑΣΤΗΣ...ΝΑΡΚΟΕΜΠΟΡΑΣ...ΜΑΣΤΡΟ ΠΟΙΟΣ...ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΝΗΣ ΣΑΡΚΑΣ...ΚΛΕΦΤΗΣ ΛΟΠΩΔΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑ ΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑΤΡΟΣ,ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ.

  ΕΡΓΑΣΙΑ...ΥΓΕΙΑ....ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΑΝΟΧΗΣ...ΟΠΟΤΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.
  ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ...ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΤΕ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...ΚΑΙ ΠΡΟΝΕΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΥΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΥΡΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

  ΔΩΣΕΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΙΟΥ ΔΛΙΑ,ΦΑΓΙ ΚΙ ΜΝΙ,ΚΙ ΠΑΡΤΟΥΝ ΚΙ ΤΝΨΥΧΗ.
  ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΜΟΝΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΜΗ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΑΡΧΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΜΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕΙ ΔΛΙΑ,ΟΤΕΙ ΛΕΙΦΤΑ ΝΑ ΦΑΝ ΤΑ ΠΕΙΔΙΑ ΚΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ ΝΑ ΓΕΙΝΝΗΣ ΠΕΙΔΙΑ..ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ....ΓΑΜΗΘΥΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΕΣΘΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ...ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.

  ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΡΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ 2018 ΓΥΡΙΣΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΧΩΡΙΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΜΕ ΠΟΛΕΜΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΧΙΡΙΣΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ.

  ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ... Google... www.athanasios.thimiopouloS.com....info@athanasios.thimiopoulos.com...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ..ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΙΔΕ ΑΛΛΩΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΖΑΡΚΑΔΙΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...Google

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Google ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ...ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΥΧΟΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

  ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΥΡΓΑ ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΡΕΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΤΕΚΝΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΝ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗΝ ΟΛΗΝ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΕΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΕΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟΝ ΜΑΣΟΝΚΟ...ΑΛΛΑ ΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ...ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ..ΒΛΕΠΕ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ....

  Η Google ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΓΕΡMΑNΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ.

  PALACIOS INTERNET MNARKETING GOOGLE GERMANY.

  Hallo Herr Thimiopoulos.Ihre Seite funktioniert wieder.Leider wurde Sie von Regierung gespret.Aus diesen Grund wurde Ihre Seite gespert.
  Wir haben uns dahin gekummert und Ihre Seite freigeschaft.Sie komenn nur wieder in ihre seite onlin mi den passwort.......................
  Vile Grussen nach Griechenland.
  K.....M..........

  Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ.ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
  ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΦΡΙΔΕΡΙΚΟΥ ΝΙΤΣΕ...ΗΘΙΚΟΣ.ΚΟΙΝΩΝΙ ΚΟΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ...
  ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ.
  ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ.
  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ,ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.
  ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΧΟΝΤΑΔΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...Google...

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΝΔΟΞΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΝ.

  Η ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ...Η ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ.

  ΟΙ ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΧΑΣΑΝΕ ΟΛΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.
  ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ...ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΦΑΓΙ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΓΗ...

  ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΤΣΟΤΟΥΡΚΟΑΓΑΔΩΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΜΕΤΑ ΤΟ 1821...ΖΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.

  ΠΡΩΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
  ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΑ Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
  ΤΡΙΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Η ΑΘΥΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.

  ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ.

  ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕ Ο ΤΟΥΡΚ ΠΑΣΙΑΣ ΕΦΕΝΤΗΣ ΤΟΝ ΔΡΑΓΑΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΓΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΣΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΜΠΣΟΥΡΙΑ ΤΣΑΚΩΝΕ 1 ΜΠΣΟΥΡΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΒΑ ΚΑΙ ΤΑ 9 ΜΕΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ.

  ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΕΛΕΓΕ...ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΟΜ ΕΦΕΝΤΗΝ..ΩΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΥ ΕΦΕΝΤΗΜ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΕΙΝΕ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ Ο ΤΟΥΡΚ ΓΕΝΝΙΣΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΓΑΤΗΣ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΕΛΙ ΕΠΑΝΩ.

  ΕΠΙ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΑΝΣΤΕΙΑΣ Ο ΝΟΤΙΟΣ ΨΕΥΤΟΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΙΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΣΤ ΑΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΟΥΤΕ ΣΚΑΤΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΕΡΜΟ ΓΑΤΙ ΚΑ ΤΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΑΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΣΤΑΜΠΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΓΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΕ ΜΙΣΟΕΛΛΗΝΙΚΑ.

  ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ.

  ΚΟΤΣΑΠΑΣΙΔΕΣ,ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ,ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΑΔΕΣ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΓΗ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ.

  5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΗΡΘΑ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΝΑ ΚΑΘΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΦΕΥΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ..
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΟ.

  ΕΣΤΕΙΛΑ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΣΤΕ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ...
  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.
  ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΕΣΒΗΣΕ.ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΩ ΠΑΛΙ ΑΛΛΗ ΩΡΑ ΓΡΑΦΗΣ.

  ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ..www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΡΘΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ info@athanasios.thimiopoulos.com 6ΟΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ...Unable To deliver Message.....ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΣΑΝ ΞΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΩ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΥ ΓΚΟΟΟΟΟΟΓΚΛΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΒΗΣΑ...

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ.
  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΣΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΔΕΩΝ ΜΕ ΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΣΗΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΘΗΓΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ.

  ΒΑΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΧΑΚΕΡ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ GOOOOOOOOOOOGLE Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΑΒΕ ΜΗΜΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ...

  ΚΑΛΑ ΑΡΕ ΠΕΙΔΙΑΜ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟΥ ΠΟΥΛΥ ΦΟΥΒΟΝΤΕΙ ΗΜΕΝΑ ΤΟΥΝ ΞΗΝΗΤΗΜΕΝΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΥΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ ΕΝΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΑΠ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΟΥΤΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΥΤΕΙ ΓΙΔΙΑ ΟΥΤΙ ΚΙ ΑΛΟΥΓΟΥ ΝΑ ΠΗΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΒΑΛΑ ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝ ΚΛΕΦΤΣ ΚΙΑΡΜΑ ΤΟΥΛΟΣ ΕΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝΓΗΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗΤ... ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΑΠ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ...ΤΟΤΕΙ ΤΟΥ 196Ο...ΚΙ ΣΗΜΗΡΑ ΣΤΑ 75 ΤΡΟΥΗΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ ΑΛΑΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΚΑΙ ΓΚΑΒΟΝ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΧΡΙΣΤΟΝ.

  ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

  ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ.
  ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ.
  ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΑ.  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

  Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  Η Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΦΡΙΔΕΡΙΚΟΥ ΝΙΤΣΕ...
  ΜΗΔΕΣΝΙΜΟΣ..ΗΘΙΚΟΣ...ΚΟΙΩΝΙΚΟΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΩ ΜΕ ΕΝΑΣ ΣΤΙΧΑΚΙ...
  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΓΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΩΣΕΒΑΡΙΑ ΝΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΙ.ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΕΚΝΟΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

  ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΙΦΙΟΝ ΓΚΑΒΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΙ ΚΙ ΑΣ ΜΕ ΦΑΝΕ ΟΙ ΛΥΚΟΙ.

  ΑΠΟ ΑΡΧΑΣ ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΕΥΘΩ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ...Η ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΑΝ ΘΑ ΠΙΝΩ ΜΕΤΑΒΡΑΜΕΝΟ ΡΑΚΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΩ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΣΜΑΤΑ.

  ΘΑΦΗΣΩ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΕΡΟ...ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666.....

  ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ-ΘΕΟΙ-ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ-ΑΥΤΩΝ-ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ Η ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΣ ΤΟ ΟΒΑΛ ΓΡΑΦΕΙΟΝ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ.

  ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΟΥ.ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΜΑΓΕΙΑ...ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.
  ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ....ΗΘΙΚΟΣ...ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ...

  ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

  Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΠΑΤΟΡΙΚΟΝ ΑΜΑΡΤΗΜΑ....ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666...ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΨΕΙ....ΜΗ ΠΩ ΠΟΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ...

  ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΥΤΩΝ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.

  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ.

  ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
  ΑΛΛΟΙ ΕΙΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ
  ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΑ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ.

  ΑΝΑΓΚΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΕΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΩΝ ΑΥΤΗΝ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΞΑΝΑ ΤΩΡΑ.
  Η ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙΡΑΜΑΤΩΛΟΙ. Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ.
  Η ΜΗΔΕΣΝΙΣΜΟΣ....ΗΘΙΚΟΣ...ΚΟΙΝΩΙΚΟΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ...
  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΓΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ.ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΩΣΕ ΒΑΡΙΑ ΝΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΙ.ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΑΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΝ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΞΕΝΟ.

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΓΝΗΣΙΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ 8Ο ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΑ 76...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΘΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΛΩΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.

  ΙΣΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΑΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΥΤΕ ΘΕΟ ΠΑΡΑ ΣΚΟΥΖΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΩ...ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ....ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΝΗΘΙΑ... ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΤΙΣ ΟΡΝΙΘΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗ...ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑΡΜΑΝΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.

  Θ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ..ΘΑΠΑΝΤΗΣΟΥ ΚΙ ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΠΕΙ Η ΓΙΩΡΣ Η ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΣ. ΑΜΑ ΓΥΡΙΣΟΥ ΘΑ ΤΣΓΑΜΗΣΟΥ...ΚΙ ΑΜΑ ΠΕΙΘΑΝΟΥ ΘΑ ΜΗ ΚΛΑΣΝ ΤΟΥΝ ΠΟΥΤΣΟΥ...

  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΜΑΣΟΥΝΙΑ ΚΙ ΓΡΑΨΤΗΝΤΗΝ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΙ ΣΤΟΥ ΜΑΚΡΥΤΗΡΟΥ... ΑΠ ΤΝΕΓΡΑΨΑ ΗΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΝΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΡΑΜ ΤΜΑΡΑΓΚΙΑΣΜΕΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΑΡΜΑΝΙΑ ΠΗΤΤΑΓΜΕΝ... ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝ ΚΑΠΟΥΤΕΙΣ ΘΑ ΜΗ ΤΔΩΣ ΚΙ ΜΕΝΑ Η ΘΕΙΟΣ ΤΔΩΣ ΚΙ ΔΕΝ ΘΑΣΧΟΥΟΥΜΕΙ ΜΗ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΕΡΑΣΑ ΚΙ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥ ΚΙ ΕΓΩ,,,ΚΙ ΘΑ ΤΖΟΥΖΟΥ ΜΗΤΑΒΡΑΣΜΕΝΟΥ ΡΑΚΙ ΝΑ ΦΥΓ Η ΠΟΝΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝ ΨΥΧΗΜ ΚΙ ΘΑΣΧΟΥΛΗΘΩ ΜΗ ΤΟΥ ΒΖΥ ΚΙ ΤΟΥ ΜΝΙ...ΚΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΞΑΝΘΙ...ΑΜΗΝ ΚΙ ΠΟΤΕΙ...Η ΘΕΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛ ΤΟΥ ΧΕΡ...

  ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΗΜΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ
  ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΓΡΑΦΟΣ
  ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΣΑΠΟΙΟΣ
  ΕΡΗΜΟΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΣΜΕΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ.

  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ,ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΗΝ ΜΕΙΝΕΙ.

  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΓΟΥΝ
  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΑΤΧΤΗ
  ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΩΣΕ
  ΒΑΡΙΑ ΝΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΙ.

  ΣΤΑΧΤΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΓΟΥΝ
  ΟΛΑ ΠΟΙΑ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ
  ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΡΜΑΚΩΣΑΝ
  ΒΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΟΥΝ.

  ΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ
  ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ
  ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ
  ΘΛΙΜΜΕΝΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ.

  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ
  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΕΣ
  ΟΒΡΑΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑ ΤΡΙΑ.
  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ.

  ΑΠΟ ΑΡΧΑΣ ΜΑΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 7 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ.

  ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΣΤΙΣ 8 ΚΑΙ 1Ο ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΤΑΞΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ EGEAN ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΣΩ ΠΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟ 2Ο2Ο ΕΩΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΜΕΧΡΙ ΜΑΙ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΤΝΑΞΕΙ ΤΟ ΤΑΝΑΣΗ.

  ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΟΜΩΣ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΜΟΝΑΧΟ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΠΗΓΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΔΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ Google ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΙΑΠΩΝΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΛΙ.
  ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΞΑΝΑ.
  ΟΣΟΙ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ..

  ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ...ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή