Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΧΟΡΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΕ ΑΤΑΛΑΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ!




 ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ  ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ   Η.Ν.Α 
ΕΡΤ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ALBUM ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΡΤ! ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ..ΘΑΝΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΕΝΑΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ
ΖΟΥΛΑΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΖΩΝ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΌ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ! το μεγαλύτερο τρωκτικό!
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ -ανφάς-προφίλ κι απάνω τούρλα !


Με ελάχιστα τάλαντα, με αγραμματοσύνη που έκανε μπαμ από χίλια μέτρα μακριά.. τρύπωσαν ως αρουραίοι στην ΕΡΤ, το μεγαλύτερο άντρο κομματικής φαυλότητας από συστάσεως του ελληνικού κράτους.Τρύπωσαν με κομματικές πλάτες Μπλε..κόκκινοι…πράσινοι…αριστεροί και ροκάνιζαν τα χρήματα του ελληνικού λαού, ασύστολα, χυδαία ,σκανδαλωδώς…Πιστοί δε στις ηθικές τους αξίες ..τιμούσαν σταθερά τους ευεργέτες τους, που τους έβαλαν στο Ίδρυμα από το παράθυρο.Φρόντιζαν, άλλοτε κομψά, πονηρά κι άλλοτε χυδαία να λιβανίζουν περνώντας προς την κοινή γνώμη πλαστές εικόνες και δημιουργώντας πάντα ευνοϊκό κλίμα για την παράταξή τους και τα ψεύτικα ινδάλματά τους.
Σημειώστε ότι κανείς από τους εργαζόμενους δεν προσλήφθηκε με αξιοκρατικούς κανόνες.
Πρόκειται για μια θλιβερή κατάσταση προστυχιάς που προσβάλλει τη δημοσιογραφία.. Αυτοί είναι οι κύριοι δημιουργοί του …εύστοχου ρητού: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!
Προχθές δημοσιεύσαμε τη λίστα της ντροπής. Σήμερα σας δίνουμε τους περισσότερους σε ένα φωτογραφικό ΑΛΜΠΟΥΜ ώστε να μη ξεχνάμε τα σαϊνια και τους ξύπνιους αυτούς.
Θυμίζουμε πως η λίστα αυτή προ τρόϊκας.
Επειδή η απόφαση για το κλείσιμο του φαύλου αυτού ιδρύματος είναι ιστορικό γεγονός, δεν πρέπει να ξεχνάμε τους φυσικούς δράστες του με τους ξεσαλωμένους μισθούς
΄Οπου μπορούμε πιο κάτω, βάζουμε και πληροφορίες και σχόλια για τους ευτυχείς αυτούς δράστες που πέρα από κάθε αξιοκρατική διαδικασία, τα μασάνε και μας δουλεύουν από πάνω!
***Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τούτα: Κάποιοι από την λίστα έχουν αποχωρήσει από τη ζωή.. Πολλοί φύγανε από την ΕΡΤ και βρήκαν στέγη σε άλλα κανάλια , κυρίως στον ΣΚΑΪ… Και προσοχή προς υποψιασμόν: Όσοι τέως ΕΡΤΖΙΔΕΣ κουβαλήθηκαν στο ΣΚΑΙ ..να μην είναι τυχαίο γεγονός, αλλά μακρόπνοο σχέδιο του ΠΑΠΑΧΕΛΑ, γνωστού πρακτορίσκου των Αμερικάνων.. Τούτο σημαίνει , όπως γράψαμε ήδη… με τη νέα ΕΡΤ που θα διευθύνει ο Παπαχελάς, κατά τις πληροφορίες, είναι δυνατόν να εξοπλίσει τον νέο οργανισμό …με πρώην φυγάδες της ΕΡΤ! Απλά έχετε στο νου σας κι αυτή την εκδοχή…
΄Οπου πιο κάτω δεν θα βρείτε αναφορές στα ονόματα των παχυλόμισθων που βάζουμε , σημαίνει ότι δεν έχουμε φωτογραφία κ.λ.π. στοιχεία. Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι τα σαϊνια …κρύβονται επιμελώς. Τρώνε-τρώνε, αλλά κανείς δεν πρέπει να τους γνωρίζει. Ο αριθμός αυτών των τύπων είναι αρκετά μεγάλος…!

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Π.ΧΡΗΣΤ 347.659,98 – Πρόεδρος Δ/Σ

Το μεγαλύτερο λαμόγιο απ όλους τους προέδρους της ΕΡΤ..Είχε και δική του αυλή… Στην προγενέστερη ζωή του ,λέγεται ότι ο φωστήρ …πούλαγε φυστίκια στο Μοναστηράκι!Και φεύγοντας από την ΕΡΤ πήρε, ως αποζημίωση, πολλά τσουβάλια παράδες!


ΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ...ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ
ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 324.000 -Δ/ΝΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΤΟΣ 324.000

Μεγάλες φίρμες από το πουθενά της δημοσιογραφίας Εμείς τουλάχιστον δεν θυμόμαστε κάποια επιτυχία τους (scoop) ..Βασικά αερολογούν σε στυλ καφενέ… ο δε λόγος τους ..άλογος οι δε σκέψεις τους τζούφιες, επιεικώς για τα πανηγύρια ! ΄Οταν δεν έχεις παιδεία τι να αρθρώσεις; Άναρθρα μόνον!
Κατάφεραν να καλοπληρώνονται … Ο μισθός τους ήταν κατά 20.000 μικρότερος του προέδρου της ΕΡΤ που αυτός έπαιρνε 347.000..Αλλά αυτοί όμως ήσαν δύο άρα κάθε χρόνο φόρτωναν την ΕΡΤ με 700.000 ευρώ!
Στα 2008-2009 εισέπραξαν 1.500.000
Σήμερα υπηρετούν στον ΣΚΑϊ. Για τη μετακόμισή τους ασφαλώς παζάρεψαν μεγαλύτερα ποσά…. Αλλά δεν έγινε γνωστό το ακριβές νούμερο.Είναι κατικό μυστικό
Τώρα βγαίνουν και λένε ότι...τα λεφτά αυτά (700.000 οι δυο τους) τα πήραν με το παραπάνω για να μετακομίσουν στον ΣΚΑΪ.
Πώς να μη γίνει χαμός, όταν την ίδια στιγμή η διοίκηση του σταθμού ζητάει -για παράδειγμα- από το αθλητικό τμήμα να μειώσει στο ελάχιστο τις βάρδιες του Σαββατοκύριακου για λόγους οικονομίας;
πηγή: Veto ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ τι γράφόυν τα σάϊτς.:
Πως ένας..αγρότης ξεφτιλίζει τους παπαγάλους ΛΥΡΙΤΖΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Οι σφουγγοκωλάριοι της μαφίας που μας κυβερνά, Δημήτρης Οικονόμου και Βασίλης Λυριτζής στο πρωινό του ΣΚΑΪ ...εκτέθηκαν από έναν αγρότη. Ανείπωτη ευχαρίστηση ....!!!
Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν: "Μα γιατί λέτε ότι σας φταίει το κράτος; Γιατί δεν κάνατε την παραγωγή σας ανταγωνιστική; Και η Ινδία και η Αφρική έχουν αντίστοιχα προϊόντα. Γιατί να πάρουν τα δικά σας;".
Η ...επική απάντηση του γίγαντα ήταν: "Μα και στην Ινδία και την Αφρική έχουν πολύ καλούς δημοσιογράφους που αμείβονται με 10 ευρώ!!! Να τους φέρουμε λοιπόν και να φύγετε εσείς, είστε ακριβοί!!

ΧΟΥΚΛΗ ΜΑΡΙΑ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 218.976

Η Μαρία Χούκλη γεννήθηκε στις Σέρρες το 1964. Σπούδασε νομικά στη Θεσσαλονίκη, και εργάστηκε ως δικηγόρος επί δύο χρόνια.[1] Το 1987 άρχισε να εργάζεται στην ΕΤ3, αργότερα δούλεψε σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και το 2000 επέστρεψε στην κρατική τηλεόραση.[1] Παρουσίασε εκπομπή για βιβλία (Για μια θέση στο ράφι), και την εκπομπή Ομιλείτε Ελληνικά; η οποία ασχολήθηκε με τη σωστή χρήση της Ελληνικής γλώσσας.[2] Το 2007. εξελέγη συντονίστρια τηςτηλεμαχίας πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.[3][4] Δούλεψε ως εκφωνήτρια στο ραδιόφωνο.[1] Μέχρι το καλοκαίρι του 2010 ήταν η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΤ [1].Στις 2 Σεπτεμβρίου 2010 ανακοινώθηκε η ένταξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ως παρουσιάστρια του Κεντρικού καθημερινού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.Εχει εκλεγεί "Δημοσιογράφος της χρονιάς" για πολλές συνεχόμενες χρονιές

ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΠΗΛΙΩ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 176.400
 
΄Ετσι για να κατανοήσετε αυτά που γράφουμε πιο πάνω για τους διαπλεκόμενους.:Γράφουν άλλοι:

“Το θέμα με την κυρία Τσουκαλά που της έλειψε η τηλεόραση διότι καθυστερούσε η υπογραφή της νέας σύμβασης [άραγε πόσα χρήματα παίρνει τώρα - μήπως μπορούμε να μάθουμε;], είναι ότι δεν είχε πρόβλημα και δεν επρόκειτο να έχει πρόβλημα αφού κατάφερε να είναι κολλητή με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος και την έβαλε ομοτράπεζη του Γιώργου Παπανδρέου στην Πάρο το περασμένο καλοκαίρι. Αυτό δεν είναι μυστικό. Το έγραψαν οι εφημερίδες. Αναρωτιέται κανείς εάν ήταν και είναι σε θέση να κουβεντιάσει με δυο σπουδαία πολιτικά πρόσωπα [τον τωρινό πρωθυπουργό και τον υπουργό Εσωτερικών] η κυρία Τσουκαλά , αυτή που ακούγαμε στην εκπομπή της να λέει απανωτές κοτσάνες και γινόταν περίγελως στις κουτσομπολίστικες εκπομπές!!!”
Αυτά γράφονται. Εμείς θα διευκρινίσουμε: Γιατί τη βόλεψε ο Παριανός Ραγκούσης; Είναι απλό. . Μπήλιω είναι μισή Παριανή. ΄Εχει παντρευτεί σημαντικο Παριανό ξενοδόχο! Το καλό ξενοδοχείο του βρίσκεται στο χωριό, όπου γεννήθηκε ο θυελώδης δεσπότης Φλωρίνης Καντιώτης..

ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – 143.514
ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΕΞΑΜΗΝΟ 113.516

Με τη φράση «με κρεμάσατε εσείς ή όποιος άλλος το έκανε στα μανταλάκια για το μισθό μου από την ΕΡΤ», η Πόπη Τσαπανίδου επιτέθηκε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.
Εμείς μανδάμ σε κρεμάσαμε στα μανταλάκια; Εσύ που κρεμάς τον ελληνικό λαό δεν το έχεις μυριστεί;… Γιατί δα είσαι πιο ωραία από μας και ματσώνεις όσα ματσώνεις;


ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 126.000
Για τον Χρίστο, δεν λέμε κουβέντα. Η δουλειά που κάνει έχει ιστορική κατάθεση…Δεν χρησιμοποίησε πολιτικό μέσο…εξ όσων υποπτευόμαστε. Τον διώξανε βλακωδώς από τον ΑΛΦΑ και ζήτησε στέγη στην ΕΡΤ στηριζόμενος μόνο στη δουλειά του … Φέτος δεν ξέρουμε αν του ενέκριναν τις εκπομπές του… Χώρια που είναι και εξωτερική παραγωγή Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!


ΝΤΑΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ 114.000
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΥΛΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 113.880



ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ 105.600

Τούτος δω είναι στο Ισραήλ Ανταποκριτής…Καλούτσικος μεν αλλά το Ισραήλ δεν είναι και σπουδαία πηγή γεγονότων (εκτός των πολεμικών συγκρούσεων)… που να δικαιολογεί ένα τόσο υψηλό μισθό… Συνήθως οι ανταποκριτές πληρώνονται κατ΄αποκοπή και με μπλοκάκι!






ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ -104.400


ΚΥΒΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 102.002

ΛΕΩΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ 98.400
Grigorios Leonidis Εδώ έχει πλάκα… Τι πάει να πεί επιστημονικός σύμβουλος;…Τα λέει ο ίδιος… Μάρκετινγκ πουλάει.. από Καζίνα, τσιγάρα.. μέχρι ΕΡΤ.. Συμπτωματικά Γερμανοσπουδαγμένος!
  • Commercial Director at Ethos Media SA
  • Marketing and Communications Director at ERT
  • Marketing and Communications Director at Club Hotel Casino Loutraki
  • Corporate Affairs Director at Papastratos SA a Philip Morris Intl affiliate Στην ΕΡΤ ‘ομως τι πουλούσε, ώστε να έχει τέτοια αμοιβή;
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 96.000

ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ -ΣΥΝΤΗΡ.& ΑΝΑΤΥΠ.ΦΩΤΟΓΡ.ΑΡΧΕΙΟΥ ΕΤΟΣ 94.286

 Εδώ υπάρχει ένα προβληματάκι. Η φωτογραφία αφορά τον γνωστό Πασόκο και υφυπουργό Τύπου, αν θυμόμαστε καλά… αλλά στην λίστα αναφέρεται με την ιδιότητα του φωτοτυπητή… Είναι το ίδιο πρόσωπο; ΄Ισως ναι διότι ένας τόσος υψηλός μισθός δεν δικαιολογείται για δουλειές φωτοτυπιών…





ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 87.600

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 84.000

 Νάτα μας και το ξαδερφάκι του Ευαγγ. Αντώναρου, επίσης υφυπουργού Τύπου επί Ν.Δ., Μάνος Αντώναρος… Τι να σχολιάσουμε; Αν δεν διορίσουμε τους συγγενείς μας.. τότε τι κάνουμε…; Να μόλις προχθές ο άλλος υφυπουργός Τύπου κι αυτός της Ν.Δ, ο Βύρων Πολύδωρας, διόρισε την κόρη του στη Βουλή, όντας μόλις μιας μέρας Πρόεδρός της… Κι αυτή η φαυλεπίφαυλη Νέα Δημοκρατία ..τάχα μου θα μας βγάλει από την κρίση, από τα σκατά που η ίδια έφτιαξε και συσσώρευσε στην Ελλάδα!..

ΓΡΙΠΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ 84.000

ΚΙ αυτός Ανταποκριτής στις ΗΠΑ.. που είναι σπουδαία δημοσιογραφική πιάτσα…Ωστόσο ο Ανταποκριτής στο μικρό Ισραήλ, κ. Χαρίτος, αμείβεται κατά 20.000 ευρώ περισσόερο…Αλαλούμ υπόθεση η ΕΡΤ γενικώς, Με ποιά κριτήρια κανόνιζαν τους μισθούς; Ποιοί τους κανόνιζαν και με ποιά κριτήρια;






ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 84.000

 Εν τάξει… δεν χρειάζεται εδώ να υποπτευθούμε ποιος τον έβαλε στο κουρμπέτι… Το όνομά του τα λέει όλα… Πολιτική ζωή στο Ελλάντα δεν νοείται χωρίς έναν Κεφαλογιάνη… ή Μητσοτάκη. ..ή Παπανδρέου..΄Εχουν πάρει εργολαβία την Ελλάδα..


ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – 84.000

Κι εδώ υπάρχει σύγχυση.. Δημοσιογράφος γράφει η μισθοδοσία, αλλά ο καλοπληρωμένος μας βγαίνει ..γραφίστας! Οι σκιτσογράφοι-γελοιογράφοι ναι θεωρούνται ορίτζηναλ δημοσιογράφοι, αλλά για γραφίστες δεν ξέρουμε.Εκτός κι αν έχουμε να κάνουμε με δυο διαφορετικούς ανθρώπους Πάντως ο ανωτέρω γραφίστας… έχει παίξει σημαντικό ρόλο στον έντυπο Τύπο από εποχής ακόμη Φιλιπόπουλου Αλέκου.


ΔΙΠΛΟΜΙΣΘΙΕΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
Δείτε πιο κάτω περίπτωση Παναγιωταρέας.Τι σημαίνουν τα παρακάτω ιερογλυφικά της μισθοδοσίας της ΕΡΤ δεν ξέρουμε… Υποπτευόμαστε –ότι το ίδιο χρόνο λάμβαναν οι λεγάμενοι, τα ποσά που ανφέρονται. Τό ίδιο φαινόμενο απαντάται και σε άλλα τρωκτικά της ΕΡΤ!..
Η ΛΙΣΤΑ που δημοσιεύσαμε με λίγη μελέτη… θα βγάλει πολλά και συναρπακτικά για πολλά κυκλώματα που απομυζούσαν την ΕΡΤ, δηλαδή τον ελληνικό που πληρώνει το χαράτσι της ΔΕΗ.. φαυλεπίφαυλα για όλα αυτά τα σαθρά.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΑΝΝΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 78.840 -
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΑΝΝΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 70.956

 Εδώ πλέον κατουριόμαστε με την μανδάμ Αννούλα… Καλοταϊσμένη από κρατικές θέσεις ..Βασικά πολυθεσίτης… Ατάλαντη ως δημοσιογράφος –κάτι γρατσουνίζει με τις σκέψεις της, αλλά δεν έχουμε υπόψη μας κανένα scoop ΤΗΣ… ώστε να τη θυμούνται οι επόμενες γενιές των δημοσιογράφων! ΤΗΝ ΤΡΏΜΕ ΌΜΩΣ ΣΤΗ ΜΆΠΑ από την λιθίνη εποχή… Νεοδημοκράτισσα του κερατά, κάποτε κυκλοφορούσε και με φουσκωτούς δίπλα της για λόγους ασφαλείας… ΄Ηταν τόσο... μαχητική-ενοχλητική  δημοσιογράφος που νόμιζε ότι ...  την κυνηγούσαν κατά φαντασία.. Αλαφροϊσκιωτη δε είχε ένα κρυφό όνειρο … να γίνει καθηγήτρια…Είχε ζηλέψει ..φαίνεται τον καθηγητή Παντερμαλή, (διευθυντή σήμερα του Μουσείου ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ... τον υπανδρεύθη για μερικά φεγγάρια! Αλλά όσο κι αν χτυπιέται δεν την κάνουν καθηγήτρια στη Σαλονίκη….. Διότι για να γίνεις καθηγήτρια δημοσιογραφίας, πρέπει τουλάχιστον να γίνεις δημοσιογράφος.Παιδεύεται μεν...αλλά δε...  Αμείβεται…παχυλώς πάντα, λόγω των κονέξιων της, ψυχανεμιζόμενη ότι κάνει δημοσιογραφία…

ΤΣΩΧΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 78.840
Εν τάξει κλωτσοσκούφικη ιστορία.. που μάλλον δεν πρέπει να έχει μπει με πολιτικό μέσον στην ΕΡΤ…Είχε το μπαμπά του, ΣΤΑΥΡΟ ΤΣΩΧΟ καλόν αθλητικογράφο… Και ως είθισται στον ελληνικό δημόσιο… προτιμώνται τα παιδιά των πρώην στελεχών τους στις προσλήψεις.. Τι κάνει ρε ο πατέρας σου; Πες του χαιρετίσματα…

ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ 76.066
ΓΑΒΡΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 75.420
Δεν ξέρουμε αν είναι συγγενής του Γαλλοτραφούς αριστερού καλού σκηνοθέτη… Κώστα Γαβρά, αλλά είναι κι αυτή βαμμένη με αριστερό ρεπερτόριο κι όταν μιλάει…σκίζουμε τις κιλότες μας από αγαλλίαση γκρίζας ..ευφορίας. Ε, κατά τα άλλα καλά είναι και τα 75 χιλιάρικα που κονομάει… και υποθέτουμε ότι έχει βαθειά τη συνείδηση ότι τα αξίζει…Εμείς που ξέρουμε τη δημοσιογραφία από εποχής γένεσής της δεν ξέρουμε τίποτε –όχι απλά σημαντικό- αλλά τίποτε γενικώς για τη δημοσιογραφική της προσφορά

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 75.000
Angelos Varvitsiotis Το ονομάτακι του μας προβληματίζει.. Μπορεί και να μην έχει σχέση με τον Γιάννη Βαρβιτσιώτη… .. Δείτε τα προσόντα του όπως τα λέει ο ίδιος και καταλάβαιτε, αν ο …χρηματιστής κ.λ.π. της πληροφορικής είναι χρειαζούμενος στην ΕΡΤ… Μπορεί ,….διόλου απίθανο!
Past
ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 72.000

ΚΩΣΤΑΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 72.000
ΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – 72.000


ΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.800 (21.600+43.200) Δ/ΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ
Εν τάξει ..γνωστή η ταυτότης του ατάλαντου αυτού που προσδέθηκε στο άρμα του ΔΟλ… Τι να μιλήσουμε τώρα …για πίτουρα γλυκανάλατα;



ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 71.520

Κάτι έχουμε και γαι δαύτους...αλλά δεν βαριέσαι... Μια άλλη φορά!


ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 70.800



ΜΑΛΟΥΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 70.080

 Ξεπέδευσε...στον ΣΚΑΙ αυτός, όπως και οι περισσότεροι , της ΕΡΤ κατά ένα περίεργο τρόπο απορροφούνται ,σχεδόν αποκλειστικά από το θαλασσοδαρμένο κανάλι των καπεταναίων Αλαφούζων.. ΣΚΑΪ.
Το όνομα Μαλούχος απαντάται στον ελληνικό Τύπο, στην εποχή 1960-64.. Τι σχέση έχει ο τύπος αυτός με τους Μαλούχους της εποχής εκείνης;


ΖΟΥΛΑΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ – ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ 120.000


Εδώ Ζούλας ..εκεί Ζούλας που είναι;…Είναι το κεφαλάκι πίσω ανάμεσα στη Τζάκυ και τον Αρίστο..Η κόρη του Ωδυσσέα , Βίκυ Βαγιάννη, -κι αυτή δεόντως προωθηθείσα... στα ΜΜΕ,  έγραψε πρόσφατα ένα αρθράκι για τον πατέρα της με αφορμή την πώληση του Σκορπιού, όπου λέει απλά ότι ήταν στους γάμους παρών και πατέρας της.. Δραματικά σημαντικό αν και... Δημοσιογραφικά δεν κόμισε ουδέν, παραυρεθείς  στον διάσημο γάμο! Γι αυτό και λέει μαλακίες στο στόρυ της η η Βίκυ Βαγιάννη! …Αυτός που έκλεψε την παράσταση στους γάμους  ήταν ο εκ δεξιών του Ωνάση, πρώτη φάτσα, (φωτογραφία της Βαγιάννη) θυελλώδης ρεπόρτερ Απ.Βραχιολίδης, γνωστός κυνηγός του Ωνάση και εκατοντάδων άλλων VIP΄ς
 Καλός ο πατερούλης της, αλλά ποτέ δεν διέγραψε τροχιά μεγάλου ρεπόρτερ... όπως και ΟΛΟΙ οι βολεμένοι ΖΟΥΛΑΔΕΣ.. Αν θυμηθείτε κάποια δημοσιογραφική επιτυχία τους... Να μας τις στείλετε... Και επειδή μιλάμε για τους γάμους Ωνάση, μη πάει ο νούς σας στο εξειδικευμένο μεταγενέστερα σε Ωνασιολόγο, καλό ρεπόρτερ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ... Κι αυτός "πνίγηκε στη θάλασσα... εξ αιτίας Βραχιολίδη και το κόλπο που εφάρμοσε για να είναι ο πρώτος δημοσιογράφος στο γάμο Ωνάση -Τζάκυ....Οι άλλοι ήρθαν μετά και καταβρεγμένοι. Καταγεγραμμένα αυτά φυσικά εδώ και στον παγκόσμιο τύπο!.. Έτσι προς μνείαν...

ΖΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΣΥΝΤΗΡ.& ΑΝΑΤΥΠ.ΦΩΤΟΓΡ.ΑΡΧΕΙΟΥ 68.985

Ο Ανδρέας ήταν πολιτικός συντάκτης , αλλά εδώ εμφανίζεται ως συντηρητής κι ανατυπωτής φωτογραφιών, φωτοτυπίες δηλαδή.. αλλά αμείβεται με 70.000 ευρουλάκια…!

Stamos Zoulas ΖΟΥΛΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ 122.066,25 ¤ Ειδικός Σύμβουλος


Stamos Zoulas
ΖΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 58.428

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΖΟΥΛΑΔΩΝ…
ΟΙ δημοσιογράφοι με το όνομα  ΖΟΥΛΑΣ είναι πολλοί 3 αδέρφια και βάλε..Μάλλον αποτελούν την πλέον σκανδαλώδη ...οικογενειακής εισβολής στα ταμεία της ΕΡΤ!

ΟΛΟΙ ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ! Κι αυτοί ανήκοντες στην επάρατη Δεξιά… αλλά ΟΛΟΙ τους κατάφεραν με τα κονέξια τους να σκαλώσουν στο μεγάλο σχολείο της φαυλότητας ΕΡΤ… Τους ταϊζαμε χωρίς να ξέρουμε το γιατί… διότι ως δημοσιογραφικό βάρος ..αντιπροσώπευαν κι αυτοί …το βάρος μιας πατάτας!
Το αν οι οικείοι τους ή και οι ίδιοι, άχουν άλλες φαντασιώσεις για το δημοσιογραφικό τους όγκο, ας φάνενε τις πατ'άτες τους και μετά, μπορεί να επικοινωνήσουν και μαζί μας !
ΤΟ φαινόμενο των ΖΟΥΛΑΔΩΝ είναι μοναδικό οικογεςνειοκρατικής κατάληψης της ΕΡΤ

Φαντασθείτε την …αντικειμενικότητά των Ζουλάδων,-βασικά Ζουρνάδων- για αυτούς που τους διόρισαν και τα παραμύθια που σέρβιραν στον μαλάκα λαό που τους σίτιζε

ΥΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 279.362,38 – Γενικός Διευθυντής

ΛΟΥΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 257.033,14 Εντετ/νος Σύμβουλος


ΚΕΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 256.174,39 Εντετ/νος Σύμβουλος
Αυτός έχει μεγάλη πλάκα ... Κάπου ήταν ανταποικριτής.. Αλλά τον υποστήριζε ο φαύλος Σταυράκης Ψυχάρης ... .. Κι αυτός αφωτογράφητος... Αν και ποιεί τον δημοσιογράφο!
Η ιστορία των τρωκτικών της ΕΡΤ είναι σπαρταριστή..Μπάζει από πολλές πλευρές...

ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ... ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ... ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΩΣΤΕ Η ΕΡΤ ΕΠΙ ΜΙΣΟΝ ΑΙΩΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΗΧΗΣΗ ΒΙΑ 5% ..ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ  ..ΤΑΪΖΟΝΤΑΝ ΠΑΧΥΛΩΣ ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ; Φιλότιμο δεν είχαν; Να αυξήσουν τη δημοτικότητα της ΕΡΤ;... Σκατά είχαν. Ατάλαντοι κι ανεύθυνοι που δεν τιμούσαν το ψωμί που έτρωγαν!

ΜΙΧΑΛΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 249.234,42 Γενικός Διευθυντής

ΑΝΔΡΙΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 249.161,32 Γενικός Διευθυντής


ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ-ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ 227.626,98 Γενικός Διευθυντής



ΠΟΡΤΟΚΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 215.603,00 ΠΕΤ1η Ηλεκτρονικοί

ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 210.002,64 Γενικός Διευθυντής


ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 153.562,50 Ειδικών Θέσεων

ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΥ ΑΘΗΝΑ 152.363,49 – ΠΕΔ6 Δικηγόροι

Δικτυωμένο το κοράσιον και νομική σύμβουλος της ΕΡΤκαι του Παναθηναϊκου! Θα είχε ενδιαφέρον να μας πει πόσα κονόμαγε και από τον Παναθηναϊκο! ..καμιά σύγκριση από αυτά τα εκαμμυριάκια που χούφτωνε από το φαύλο κανάλι… 153.000 ΕΥΡΟΥΛΆΚΙΑ..ΓΙΑ ΤΙς ΝΟΜΙΚΈς ΤΗς ΣΟΦΊΕΣ ΌΤΑΝ ΆΛΛΟΙ ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΊ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΉΣΟΥΝ ΚΆΝΟΥΝ ΑΙΤΉΣΕΙ… ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΥΕΛΠΊΔΩΝ! ΑΥΤΌ ΙΑ ΠΕΊ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΌΜΕΝΟΣ!
ΑΔΗΛΙΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ 150.050,87 Ειδικών Θέσεων
Αφωτογράφητη ..Τα καλά παιδιά προστατεύουν τον εαυτό τους.Μισούν το φακό! Εξειδικευμένη η Αδηλίνη, στην προβολή στελεχών της Ν.Δημοκρατίας –Μητροτάκης, Παυλόπουλος κ.λ.π.)με συνεντεύξεις της στις δεξιές εφημερίδες (Απογευματινή, Ελεύθερος Τύπος..) Ε, κάποιος από δαύτους την έμπασε στην ΕΡΤ… Στο μισθολόγιό της , δεν αναφέρεται ότι είναι δημοσιογράφος, αλλά υπάγεται στις ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ…μάλλον ως δικηγόρος, χωρίς να δουλεύει στο Νομικό Τμήμα του Ιδρύματος.



ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 138.600,00 Ειδικών Θέσεων

ΛΑΜΠΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 136.500,02 Γενικός Διευθυντής




















ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ 132.344,80 Ειδικών Θέσεων
ΣΑΛΕΣΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 130.773,76 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ.ΓΕΩΡΓ 128.524,18 Ειδικός Σύμβουλος >


ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 128.472,40 Ειδικός Σύμβουλος




ΚΑΦΑΡΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ 122.244,29 Δημοσιογράφοι Εσωτερ

ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Β 121.481,67 Ειδικός Σύμβουλος



Ειδικός σύμβουλος λέει… Είναι ο γνωστός τηλεσκηνοθέτης των κομματικών συγκεντρώσεων…Επί τέλους, ο κάμερα-μαν... εξελίχθηκε σε σύμβουλο! Υπέρ πάντων το βόλεμα... τα εύκολα παραδάκια... και καληνύχτα ..τάλαντο. Διότι ο άνθρωπος αυτός έχει τάλαντο!
Διότι άλλο είναι να ιδρωκοπάς και να παράγεις έργο .. Κι άλλο είναι να αεροκοπανάς ως...σύμβουλος... με μηδέν έργο...


ΒΡΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ..ΔΙΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ  ΘΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΤΕΚΑ..

ΔΡΕΤΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 118.305,42 Ειδικών Θέσεων
ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΔΗΜ. 118.093,13 Ειδικός Σύμβουλος
( Σημείωση όπου δεν βλέπετε στοιχεία φωτογραφίες κλ.π.) σημαίνει απλά ότι λάθρα μπήκανε στην ΕΡΤ και λάθρα κρύβουν πληροφορίες τους... ως ντάλα ανεύθυνα υποκείμενα που ήταν απο γεννησιμιού τους...


ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ 115.621,26 Ειδικών Θέσεων
Μαργαρίτα Μυτιληναίου Κόρη του αριστερού , πλην καλού ηθοποιού, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΗΝΑΊΟΥ!, έτσι για να μην απορρούμε πως διάολο εισήλθε στην ΕΡΤ!
H Μαργαρίτα Μυτιληναίου είναι ελληνίδα ραδιοφωνική παραγωγός. Γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1968. Είναι κόρη των ηθοποιών Στέφανου Ληναίου και της Έλλης Φωτίου.
Έχει σπουδάσει αγγλική φιλολογία, ωστόσο από πριν ακόμα ολοκληρώσει τις σπουδές της, την "κέρδισε" το ραδιόφωνο. Έχει εργαστεί για πολλά χρόνια ως ραδιοφωνική παραγωγός στα ραδιόφωνα του ANT1 FM και του "Σκάι FM". Ιδιαίτερα δημοφιλής έγινε μέσα από τη συχνότητα του "Μελωδία FM". Διατέλεσε υπεύθυνη προγράμματος στον ραδιοφωνικό σταθμό "Δίεση FM", καθώς σύμβουλος προγράμματος και στο "Σκάι FM".
Από το 2001 είναι Διευθύντρια Προγράμματος του Δεύτερου Προγράμματος της Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ.

Υποκλιθείτε λοιπόν στο μέγα αστέρι της αριστεράς και της προόδου…Δεν βγάζουμε κακίες άλλες απλά γιατί συμπαθούμε τους σοβαρούς γονείς της  και την ίδια φωνητικά) που μπορεί ιδεοληπτικά να είναι τραυματικοί… αλλά τι να κάνουμε τους συμπαθούμε….
Ως προς το 2ο Πρόγραμμα που διευθύνει είναι επιεικώς… για τα πανηγύρια! ..Επειδή ξέρουμε απο ραδιοφωνο!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ
Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΕΡΟΣ  ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΜΕ 500.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ!

“ Όπως και να έχει όμως, τα περί «υψηλού κόστους και χαμηλής τηλεθέασης» είναι αληθινά, αφού ο ίδιος ο Κούλογλου σε επιστολή που έστειλε στην ΕΡΤ παραδέχεται ότι το Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα και η Θεματική Βραδιά είχαν τηλεθέαση 5% και 4% αντίστοιχα. Για το δε κόστος, όπως λέγεται ο ΣΚ λαμβάνει 500.000 ευρώ τον χρόνο για δύο εκπομπές με εξαιρετικά χαμηλή τηλεθέαση!!! “
Για να καταλάβαιτε τον άπατο αριστερό πεμπτοφαλαγγίτικο ρόλο του Στελάρα δείτε τι έγραψε στο ιστολόγιό του..Ήθελε ,λέει ο μπάσταρδος να μην εμφανίσει σε συνέντευξη Χρυσαυγίτες.. ο Τράγκας! Και δημοκράταρος έτσι;Ο Καλόπαις! Γράφει ο προκλητικά χυδαίος:
“Όπως συμβαίνει και με τα θέματα της λογοκρισίας ή της ελευθερίας της έκφρασης, οι δημοσιογράφοι και η ΕΣΗΕΑ δεν αντέδρασαν όπως θα όφειλαν μετά την εκπομπή του φον Τράγκα, ζητώντας δηλαδή από τον Σκάι να αποδοκιμάσει τον «δημοσιογράφο» και να σταματήσει την εκπομπή του. Και όμως! Η ξεδιάντροπη προβολή των νεοναζί απειλεί την εικόνα, το κύρος και επομένως και τα οικονομικά των δημοσιογράφων περισσότερο από τις περικοπές μισθών ή άλλα συνδικαλιστικά θέματα, για τα οποία η ΕΣΗΕΑ προκηρύσσει κάθε τόσο αναποτελεσματικές επαναστατικές γυμναστικές.
Και κυκλοφορεί ο τύπος αυτός ως προοδευτικός δημοσιογράφος
Είπε προχθές:

Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα της ΕΡΤ, ο Κούλογλου δήλωσε : "Δεν μπορεί η ΕΡΤ να παίζει μόνο lifestyle. Η ΕΡΤ είναι σε καλύτερη μοίρα από τα ιδιωτικά κανάλια γιατί έχει χρήματα, ενώ οι ιδιωτικοί σταθμοί έχουν οικονομικά προβλήματα..."
Ναι, έχει λεφτά η ΕΡΤ… για να τα μασάς εσύ ΡΕ ;




ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 114.749,26 Δημοσιογράφοι Εσωτερ

ΠΕΛΕΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 112.812,50 Ειδικών Θέσεων
ANT1:νέα οργανωτική δομή της Διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης


ΣΙΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ 101.427,50 Ειδικός Σύμβουλος (βασικά το αιδείον της Χάϊδως.. Τι συμβουλές να δώσει ο τίποτας; Αν θαρρεί πως δεν είναι ..γιατί μπορεί να καυχηθεί ως έργον στη δημοσιογραφική του πορεία... ΄Ετσι για να ξέρουμε.. τους τιποτάκηδες και βολεψάκηδες.. του Τύπου!)
Σταθερός λιβανιστής της Ν.Δ. και τρόφιμός της ..Αλλά τον κόψανε απο υποψήφιος βουλευτής που ήθελε να γίνει …στα Γρεβενά.
Μπουμπούκι μέγα … Μόνιμα σιτίζεται με τα διαπλεκόμενα που διαπράττει… Παριστάνει τον δημοσιογράφο γλύφωντας σταθερά τη Νέα Δημοκρατία. Καιροσκόπος..ταϊζόμενος από τον ελληνικό λαό…Να το χαίρονται τα κομματικά αφεντικά του… Πουλιά δεν έπιασε ποτέ.



ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 99.141,81 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
. Ε, για να λέει ότι είναι δημοσιογράφος…δεν τον ξέρουμε, δεν μας έχει κάνει καμιά αίσθηση δημοσιογραφικά… άρα δεν τον σχολιάζουμε. Αξιος ..ο μισθός του!







ΚΟΥΡΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 99.075,30 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΚΟΥΡΤΗ-ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟ 98.635,92 Ειδικός Σύμβουλος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ 98.437,53 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.

ΠΕΥΚΙΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 97.925,00 102.786,56 ¤ Ειδικός Σύμβουλος

Νάτος ..ο κολλητός του Μητρσοτάκη, ο Γιάννης Πευκιανάκης ( στα δεξιά της φωτό- στα αριστερά του Μητσοτάκη είναι ο αστυνομικός φρουρός του...) Κι αυτός μίσθαρνος της ΕΡΤ..ως ειδικός ..σύμβουλος! Τι να συμβουλεύσει, όταν γενικώς και ειδικώς έχει μεσάνυχτα από δημοσιογραφία, εκτός από τις γνωστές χοντράδες… Τι λέτε θα τον άφηνε ρέστο ο Μητσοτάκης; Τον μπούκαρε στην ΕΡΤ… και καθαρίσαμε! ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ! Έτσι κάνουν τις καθαρές δουλειές τους οι φαυλεπίφαυλοι πολιτικοί μας. Προστατεύουν τις ορντινάτσες τους! Γεμάτη η πιάτσα από δημοσιογράφους ορντινάτσες των πολιτικών! Ασήμαντος δημοσιογραφικά καθ΄όλα ο ΠΕΥΚΙΑΝΑΚΗΣ ..δεν ξέρουμε αν κι αυτή τη στιγμή συνεχίζει να απολαμβάνει του μισθού του…Μακάρι, διότι είναι και γέρων!Ε, καλά δεν είναι 100 χιλιάριακα ευρουλάκια… χωρίς να κάνεις τίποτε;

 
ΠΑΠΑΔΡΙΑΝΟΥ ΑΔΡΙΑΝΗ 95.143,64 ΠΕΔ6 Δικηγόροι

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΙΖΟΣ .76.943,76 Ειδικός Σύμβουλος ..Τούτος δω είναι αδελφάκι του Δημητράκη Ρίζου..του γνωστού φαληρίσαντος εκδότη….Δεν θα βρείτε φωτογραφία του στο διαδίκτυο. Δούλευε πάντα μουλωχτά… υποδυόμενος και τον δημοσιογράφο
Αφωτογράφητος κι αυτός... Κυκλοφορεί στα μουλωχτά σε βάρος του μαλάκα λαού που τον ταϊζει!
Αδερφάκι του άλλου ,μπουμπουκίου τυχοδιώκτη ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΙΖΟΥ... τουκαι μέγα τσουτσονοπαίχτη..

ΜΠΡΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 76.932,53 Ειδικών Θέσεων
ΜΙΧΕΛΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 76.764,18 Δημοσιογράφοι Εσωτερ

ΦΛΕΣΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 76.285,76 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
Η …ομορφούλα μας…Συγκροτημένη και συμπαθής. Με 4 εκπομπούλες ..το μήνα, βολεύονταν το χρόνο με 77.000 ευρώ!.. Έτσι επειδή φιλοσοφούσε αεροκοπανιστά και με μηδενική θέαση! Δεν ξέρουμε , μα νομίζουμε πως πρέπει να είναι κόρη του Γιάννη Φλέσσα ενός δημοσιογράφου στην ΥΕΝΝΕΔ… Αν ρωτούσε τον πατέρα της πόσα έβγαζε αυτός … θα καταλάβαινε τη διαφορά .. και χωρίς η ίδια να είναι καλύτερη –δημοσιογραφικά- του πατρός της… αν βέβαια θεωρεί ότι με την εκπομπή της …κάνει δημοσιογραφία!
Διότι αλλιώτικα πως το κοράσιον μπήκε στο άντρον της ακολασίας ΕΡΤ;
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 76.243,57 Ειδικών Θέσεων


ΛΑΒΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 73.303,71 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΦΑΝΟΥ 70.902,69 ΠΕΤ1η Ηλεκτρονικοί
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ 70.216,83 Δημοσιογράφοι Εξωτερ.
ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 70.100,92 ΚΤΕΠ1α Σκηνοθέτες


ΦΕΡΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 69.750,03 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με περίπτωση “ξύπνιου “ Βαρδαρδιώτη Σαλονικιού!.. Δημοσιογραφάκος της πλάκας ..δεν κατάφερε μόνο να είναι διευθυντής της ΕΡΤ 3 αλλά και λόγω υψηλόβαθμων ικανοτήτων να εμπλακεί και σε μέγα σκάνδαλο στη Σαλονίκη… Συνελήφθη ., φόρεσε βραχιολάκια( όχι …Βραχιολίδη) .αλλά δεν ξέρουμε αν συνεχίζει να μισθοδοτείται μετά τη φυλάκισή του…..Θα είχε ενδιαφέρον ..να το μαθαίναμε ,διότι το αθλιέστατο ελληνικό δημόσιο… ακόμη και σε σκάνδαλα ..συνεχίζει να δίνει τον μισθό στα ατακτούντα μέλη του…(Θα το ψάξουμε…)
ΦΑΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ 68.305,59 Δημοσιογράφοι Εσωτερ..
Προσέξτε το ονοματάκι της μανδάμ. Ο πατέρας της ισχυρό στέλεχος του ΚΚΕ …αλλά και συγγενείς της το έπαιζαν δημοσιογράφοι.. Ε, δεν έπρεπε το κορίτσι να βολευτεί κι αυτή και να νομίζει ότι κάνει…δημοσιογραφία;…Τα λεφτουδάκια του λαού είναι καλούτσικα… Α ν δημοσιογραφικά κρινόμενη, είναι κι αυτή μια ακόμη πατάτα ..περί αυτού ουδεμία αντίρρηση… Γιατί έχετε υπόψη σας κανέναν δημοσιογράφο κομμουνιστή . του ΚΚΕ που να μην είναι πατάτατας; Όχι να μας το πείτε! Πληζ!
ΚΟΚΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 60.507,19 ΠΕΔ6 Δικηγόροι


Ο Γιώργος είναι κατά βάση καλό παιδί… αλλά ψάχνεται. Το παίζει ιδεολόγος ..κάνει περίπου τον αναρχικό…..κυνηγάει εναλλακτικές λύσεις κ.λ.π. ακαταστάλαχτα.. και για μερικά χρονάκια –δεν ξέρουμε αν και τώρα υπάρχει- σκάλωσε με μέσο… φυσικά , ως νομικός σύμβουλος της ΕΡΤ.. Σημειώστε απλά ότι ο πατήρ του διετέλεσε Πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας.. Όχι αυτός δεν συνήργησε στην πρόσληψή του στην ΕΡΤ!

ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙ 60.224,53 Δημοσιογράφοι Εσωτερ

Νάτος ο Τσίφτης ο Αρης ..δημοσιογραφάκος αγωνιστής… Βαρέθηκε να κυνηγάει ανεμόμυλους με την πανάθλια ιδιωτική δημοσιογραφία… κι είπε να αράξει κι αυτός στην ΕΡΤΙΚΗ κατσαρόλα με τις μεγάλες κουτάλες… Αφερίμ ρε Άρη … Έφτιαξες μωρέ κανένα εξοχικό;… διότι ο μέγας πατάτας Σιούμπουρας ‘έχει κι εξοχικό.. Το δικαιούσαι διότι είσαι –ήσουν καλός ρεπόρτερ… κάτι που δεν ξέρει τι πάει να πει ρεπόρτερ ο εκ Γρεβενών διαπλεκόμενος ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ …Σιούμπουρας!.. Τον ξέρεις;.. Ε, δεν πειράζει … τον ξέρουν στη Ν.Δ. ΄Εξ άλλου δεν τον αποκαλούν τα φιλαράκια του τυχαία ..Σκουμπούρα!.. Α, ΝΑΙ κι αυτός σιτίζεται από το ίδιο ευαγές ίδρυμα (ΕΡΤ) που σιτίζεται κι η αφεντιά σου!

ΑΜΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ 62.400
ΤΣΙΤΣΙΜΠΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ – ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ 62.400
Ε, μπορεί και αυτοί να δηλώσουν …και δημοσιογράφοι!.. Εδώ και οι μάγειροί μας… και οι κηπουροί πλέον δηλώνουν δημοσιογράφοι!

Εν τάξει ο Αμυράς κι αυτή η τσαπερδώνα –κομπάρσα είναι ταξιδιωτικά για τα πανηγύρια.. Χίλιες φορές καλύτεροι η Μαρία Τσόκλη –επίσης βαναύσως καλοπληρωμένη- και ο Ηλίας Μαμαλάκης που συνδυάζει την κατσαρόλα με την τουριστική-και ιστορική περιήγηση. Πού τους ανάκαλυψε οι ΕΡΤ αυτούς τους δυο που δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν , ούτε ο λόγο-ούτε το ανύπαρκτο στυλ τους, ούτε καν τις κινήσεις των χεριών τους, ούτε την κάμερα με τις πρόχειρες λήψεις;! Θα μπορούσαν όμως διαπρέψουν-αν και αμφίβολο- ως πωλητές σε κατάστημα ρουχισμού! Αλλά τους ταϊζει ο ελληνικός λαός!..Για τις λίαν κακοσκηνοθετημένες ταξιδιωτικές ερασιτεχνικές περιγραφές τους!

ΚΑΝΑΒΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ – ΟΡΓ.ΣΧΕΔ.ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ 61.800

ΚΟΤΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 61.320
Δημοσιογράφος κι αυτός σκέτος λαπάς… Τον κουβάλησαν κι αυτόν στην ΕΡΤ ..Σχεδόν κτηνώδης η ανεπάρκειά του δημοσιογραφικά! Ο πατάτας της …πατάτας!



ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 60.160
ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟ ΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ!Και τι χρεΊαν έχει από επιστημονικούς συμβούλους ένα κανάλι καθαρά ενημερωτικό;
Ο Γρηγόρης Σκαλιστήρας είναι Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης, ΜΒΑ και διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης..Όλα τα σαϊνια είναι εδώ..Επιστημονικός σύμβουλος λέει το μισθολόγιό του! ..Μάλλον θα επισκευάζει… τις βίδες της διοίκησης της ΕΡΤ κι αυτών που τον τοποθέτησαν!

ΒΕΛΑΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ 60.000
ΚΩΣΤΑΒΑΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – 60.000

ΛΙΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ-ΡΙΑ 60.000
Προσέξετε άλλος ένας ανταποκριτής: στη Μόσχα, που επίσης είναι καλή δημοσιογραφική πιάτσα… Αλλά μισθολογικά τον ρίχνουν, αν διαβάσετε πιο πάνω για τους μισθούς των ανταποκριτών της ΕΡΤ στο Ισραήλ και ΗΠΑ
Έχει καμιά σχέση με τον εδώ Αιμίλιο Λιάτσο;

ΣΤΕΦΑΝΕΑΣ ΠΕΤΡΟΣ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 60.000/ΕΚΠΟΜΠΗ


ΛΕΥΚΟΒΙΤΣ ΣΤΕΛΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΔΕΚΑΜΗΝΟ) 59.000

Ένας άνθρωπος που διακρίθηκε στο πολιτικό ρεπορτάζ, ο κ. Στέλιος Λεύκοβιτς, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να μπει στον πολιτικό στίβο. Κατέρχεται υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στα Ιωάννινα.
Ε, εδώ κατουριόμαστε!… Μπορεί ο τύπος αυτός να μας πει ποιές οι δημοσιογραφικές του ..διακρίσεις… ΄Ενας ακόμη πατάτας της Νέας Δημοκρατίας!


ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣΕΤΟΣ 58.800
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ 58.799



Ο ΜΠΑΧΤΣΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ.. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ-ΤΡΩΚΤΙΚΑ:

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ-Δείτε πόσα πληρώνουμε σε ατάλαντους!

Δεκατρία ημίωρα επεισόδια της σειράς εκπομπών «ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ». Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 15.796 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Δώδεκα 45λεπτα επεισόδια της σειράς εκπομπών «ΜΕΤΑ-ΜΟΥΣΕΙΟ». Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 16.239 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Δεκατρία 50λεπτα επεισόδια της σειράς εκπομπών «ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ». Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 9.660 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Επτά 75λεπτα επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ «ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ». Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 27.085 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

Πασοκτσού βαμμένη γι΄αυτό και την κάνανε πριν λίγο καιρό και βουλευτίνα επικρατείας! Τι είπατε είναι δημοσιογράφος; Περιηγήτρια ναί… Κορη του σημαντικού μπαμπά της
Σημερα μάλλον είναι ταβερνιάρισα….
Τριάντα οκτώ επεισόδια της σειράς εκπομπών «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ». Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 37.141 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ… Ηθοποιός ο τύπος; Απλά ταβερνιάρης!
Πέντε 50λεπτα επεισόδια της σειράς μουσικών εκπομπών «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ». Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 29.312 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Δεκαέξι ημίωρα επεισόδια της σειράς εκπομπών «Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ – ANIMALIA». Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 15.526 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Δεκαέξι 50λεπτα επεισόδια της σειράς εκπομπών «STUDIO BOX». Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 6.451 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Ενέκρινε τις δαπάνες που αφορούν στις παρακάτω μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων και σε ειδικές αθλητικές εκπομπές:
Κλήρωση Ομίλων UCL & Champions League (Α' Περίοδος – παιχνίδια εκτός έδρας) για την περίοδο 25.08.11 – 31.12.11. Το μέσο κόστος ανά μετάδοση ανήλθε σε 7.200 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Μεταδόσεις Champions League (Α' Περίοδος – παιχνίδια εντός έδρας) για την περίοδο 25.08.11 – 31.12.11. Το μέσο κόστος ανά μετάδοση ανέρχεται σε 33.462 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Παραγωγή εκπομπών Champions ΝΕΤ (Α' Περίοδος) για την περίοδο 25.08.11 – 31.12.11. Το μέσο κόστος ανά δύο εκπομπές ανέρχεται σε 15.662,22 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Μεταδόσεις Eurobasket Lithuania 2011. Το μέσο κόστος ανά μετάδοση ανήλθε σε 5.323,20 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Παραγωγή εκπομπών Eurobasket Lithuania 2011. Το μέσο κόστος ανά εκπομπή ανήλθε σε 1472,72 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Μεταδόσεις Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών (Μάρτιος 2011). Το μέσο κόστος ανά μετάδοση ανήλθε σε 16.500 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Μεταδόσεις Eurobasket Women 2011 (18 Ιουνίου – 3 Ιουλίου). Το μέσο κόστος ανά μετάδοση ανήλθε σε 1.510 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Μεταδόσεις Eurocup Μπάσκετ Γυναικών, Παγκοσμίου Κυπέλλου Ιππασίας CSI02 και Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καταδύσεων, κατά την περίοδο 10.02.11 – 19.06.11. Το μέσο κόστος ανά μετάδοση ανήλθε σε 1.362,50 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Μεταδόσεις Water Polo Len Trophy, Savona – Panionios, Προκριματικά Handball Euro 2012 Ολλανδία – Ελλάδα και Στίβος IAAF Crosscountry Championships 2011, κατά την περίοδο 12.03.11 – 27.04.11. Το μέσο κόστος ανά μετάδοση ανήλθε σε 1.123,33 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Μεταδόσεις Davis Cup Tennis (16-18 Σεπτεμβρίου). Το μέσο κόστος ανά μετάδοση ανήλθε σε 1.020 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Μεταδόσεις Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου Daegu 2011 (27 Αυγούστου – 4 Σεπτεμβρίου). Το μέσο κόστος ανά μετάδοση ανήλθε σε 15.304,44 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Μεταδόσεις Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων Χάντμπολ (16-31 Ιουλίου). Το μέσο κόστος ανά μετάδοση ανήλθε σε 60 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Μεταδόσεις Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων Πόλο – Open Κολύμβησης (10 Αυγούστου – 4 Σεπτεμβρίου). Το μέσο κόστος ανά μετάδοση ανήλθε σε 3.539,58 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Παραγωγή εκπομπών «Special Olympics – Είμαι Μέσα». Το μέσο κόστος ανά μετάδοση ανήλθε σε 1441,57 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Ενέκρινε την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μετάδοσης των ακόλουθων αγώνων ποδοσφαίρου για την περίοδο 2011 – 2012:
1. Κυπέλλο Αγγλίας
2. Carling Cup
3. Πέντε διεθνείς ποδοσφαιρικοί φιλικοί αγώνες Εθνικών Ομάδων – πλην της Εθνικής Ελλάδος- για μετάδοση από την ΕΡΤ, εξαιρουμένης της ERTworld και
4. Εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. για μετάδοση από την ERTworld.
Ενέκρινε την αγορά τηλεοπτικών δικαιωμάτων μετάδοσης των αγώνων Μπάσκετ Α1 για την περίοδο 2011 – 2012.
Ενέκρινε τη συνεργασία της ΕΡΤ Α.Ε. με εταιρεία παιχνιδιών και ηλεκτρονικών υπολογιστών, που αφορά στη χρήση του λογοτύπου της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
Ενέκρινε την επικύρωση της οικονομικής χορηγίας της ΕΡΤ προς το κοινωφελές μη κερδοσκοπικό ΝΠΙΔ με την επωνυμία «Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης».
Ενέκρινε την παραχώρηση του Αμφιθεάτρου της ΕΤ1 στην Κατεχάκη σε νεανικά καλλιτεχνικά σχήματα και ομάδες θεάτρου, ώστε να πραγματοποιούν πρόβες πριν από την επίσημη παρουσίαση των παραστάσεών τους στο Low Budget Festival ή σε θεατρικές σκηνές της Αθήνας.
Ενέκρινε τη δωρεά τριών καμερών στο μη κερδοσκοπικό σωματείο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», προκειμένου αυτό να προχωρήσει στη δημιουργία διαδικτυακού τηλεοπτικού σταθμού, στο πλαίσιο της υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος ενάντια στη σχολική βία «Europe's Antibulling Campaign». Υπενθυμίζεται ότι η ΕΡΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της έχει αναλάβει την επικοινωνιακή και ευρύτερη υποστήριξη των φορέων φροντίδας παιδιών «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», «ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS» και «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».
Ενέκρινε τις συνδρομές της ΕΡΤ Α.Ε. σε ειδησεογραφικά πρακτορεία. Σημειώνεται ότι το προηγούμενο κόστος συνδρομών ανήρχετο σε 1.712.747,55 ευρώ ενώ το τρέχον κόστος ανέρχεται σε 1.254.542 ευρώ, δηλαδή το όφελος για την ΕΡΤ φθάνει τα 458.205,55 ευρώ.
Ενέκρινε την ανανέωση συμβάσεων ειδικών συμβούλων.

ΑΛΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ BLOGS .ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ! ΔΕΙΤΕ:


Ο διπλοθεσίτης Κωνσταντίνος Ζούλας
Τα 58000 περίπου ευρώ που παίρνει από την ΕΡΤ το εξάμηνο, δεν του φτάνουν,οπότε μπορεί να απασχολείται και στο δημοτικό ραδιόφωνο. Οι δημότες της Αθήνας τον πληρώνουν διπλά, και στα τέλη και στην ΔΕΗ! Εύγε! Α, είναι και ο μπαμπάς στην...
ΕΡΤ, ο Στάμος Ζούλας να μην το ξεχνάμε αυτό, με παχυλό επίσης μισθό αρκετών χιλιάδων ευρώ!
O Λυριτζής με τον Οικονόμου κλαίγονταν για τους συμβασιούχους.
Τι υποκρισία, τι ντροπή για όλους αυτούς που εμπαίζουν όλους εμάς που δίνουμε καθημερινό αγώνα επιβίωσης. Τι υποκρισία από δυο άνδρες που λογικό είναι να ασχολούνται με τον Ολυμπιακό, αφού έχουν λύσει όλα τα άλλα προβλήματα. Καλά λένε την εκπομπή τους στο ραδιόφωνο "Οι εργολάβοι", γιατί τέτοιους μισθούς μόνο υπερεργολάβοι έχουν. Όσο για τον Τριλίκη, τον ...αρχισυντάκτη τους; Βγάζει μόνο 57.000 ευρώ το εξάμηνο! Τίποτα.
Μένουμε Ελλάδα για να κονομάμε!
Θα μπορούσε να λέει η Ρένια Τσιτσιμπίκου με αυτά που βγάζει!
62,000 ευρώ!
Η δουλειά της είναι να κάνει ταξίδια, να δείχνει τις ομορφιές της Ελλάδς και να βάζει ζεστό χρήμα στην τσέπη. Την χρυσοπληρώνουμε την Ρένια Τσιτσιμπίκου, όπως και τον Γιώργο Αμυρά που ...και αυτός παίρνει τα ίδια πάνω κάτω.
Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ:Η συμβασιούχος καθηγήτρια που παίρνει... ψίχουλα!
"Ουδείς αναμάρτητος" με 78,840 ευρώ το εξάμηνο!
Εύγε στους καθηγητές πανεπιστημίων που διάγουν ήθος! Και χωρίς να αναφερόμαστε προσωπικά, ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους οι αναγνώστες, όταν βλέπουν την κυρία Παναγιωταρέα, να βγάζει πάνω από 4000 ευρώ την εκπομπή ...που μπορεί να είναι και παραπάνω, καθώς δεν μεταδίδεται ανελλιπώς κάθε εβδομάδα!

Να και ο ξάδερφος του πρώην υπουργού τύπου!
Σιγά μην έλειπε ο Αντώναρος από την λίστα της ντροπής!
Αυτός είναι ξάδερφος του Ευάγγελου Αντώναρου, πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας. Δημοσιογράφος το επάγγελμα ....αμείβεται με το ...ευτελές ποσό των 84.000 ευρώ! Τον έριξε τον ξάδερφο ο Ευάγγελος...
Για την εκπομπή του, που είναι μια φορά την εβδομάδα, παίρνει 84.000 ευρώ!
Πως να μην έχει υγεία με τόσα που μπαίνουν στο παντελόνι!
Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά προκαλούν οργή, αλλά δεν υπάρχει καμία αντίδραση από κανένα υπεύθυνο για αυτούς τους μισθούς που παίρνουν κάποιοι δημοσιογράφοι!

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάνης ...αμείβεται με 84.000 ευρώ για μια εκπομπή την εβδομάδα με θέματα υγείας. Πρόκληση παιδιά!!!
O σκηνοθέτης των επιτυχιών και ο χρυσός αθλητικός!
Ο Παύλος (πουρουπουπου) Παπαδημητρίου τσεπώνει κάθε χρόνο 113.880 ευρώ!
Δεν θα μπορούσε μια αθλητική εκπομπή σαν την Αθλητική Κυριακή, να μην χρυσώνει το χάπι στον παρουσιαστή Παύλο Παπαδημητρίου. Εντάξει ο άνθρωπος είναι και διευθυντής, να μην παίρνει κάτι παραπάνω; Από την άλλη ο Γιώργος Νταούλης, σκηνοθέτης, βγάζει ...114,000 ευρώ. Πω πω χρήμα....
H συμβασιούχος Πόπη Τσαπανίδου που αμείβεται με 956 ευρώ τη μέρα!
143.514 ευρώ για το εξάμηνο!
Και εμείς που νομίζαμε ότι δεν έχουμε δει τα χειρότερα! Όσο είναι ένας καλός μηνιαίος μισθός για έναν εργαζόμενο, είναι το μεροκάματο της Πόπης Τσαπανίδου. Κοντά 1000 ευρώ τη μέρα ...παίρνει η συμπαθής δημοσιογράφος γι την εκπομπή της. μακάρι να ήταν όλοι οι συμβασιούχοι Έτσι! Της Πόπης!

Για δείτε εδώ κάτι συμβασιούχους!
Εξαμηνιαίες συμβάσεις ύψους 75.000 ευρώ!
Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου της ΝΕΤ το Σαββατοκύριακο Πηνελόπη Γαβρά, αμείβεται με εξαμηνιαία σύμβαση με το ποσό των 75.420 ευρώ ή καλύτερα με 12.570 ευρώ το μήνα, όσα δηλαδή και ένας συμβασιούχος stage.
Από την άλλη ο Γιάννης Πολίτης ...παίρνει λιγότερα, μόλις 72,000 ευρώ περίπου για έξι μήνες εργασία. Κρίμα, να μην τους ανανεώσουν τις πενιχρές συμβάσεις...
Η Μπήλιω Τσουκαλά που δεν έχει εκπομπή παίρνει 176,000 ευρώ
Ξέρει να χορεύει όμως στους ρυθμούς του Ρουβά!
Επειδή πολλοί δεν θα θυμάστε το χορό που έκανε για τον Σάκη Ρουβά, λίγη σημασία έχει άλλωστε, το ζητούμενο είναι ότι αυτή η κυρία, που κάθεται χωρίς να έχει εκπομπή, παίρνει μηνιαίο μισθό ...σχεδόν 15.000 ευρώ!
Κύριε Γερουλάνε μπλέξατε...
Η σεμνή Μαρία Χούκλη παίρνει μόλις 218.000 ευρώ!
Ψίχουλα σε σχέση με τους Λυριτζή - Οικονόμου!
Αν θέλετε περιέργεια να μάθετε πως αμείβεται το δίδυμο της πρωινής γραμμής, δεν έχετε παρά να πολλαπλασιάσετε για τον μεν Οικονόμου τους 12 μήνες με το 27.000 ευρώ το μήνα και ...για τον Βασίλη Λυριτζή- ας μην κάνετε πολλαπλασιασμούς-, απλά αμείβεται με 180.000 ευρώ!
Ρε παιδιά, τι σημαίνει ειδικός σύμβουλος και ειδικών θέσεων στην ΕΡΤ;
Ο Πευκιανάκης, πρώην συνεργάτης του Μητσοτάκη, ειδικός σύμβουλος στην ΕΡΤ με αμοιβή 102.786 ευρώ!
Δεν έχει τελειωμό η λίστα της ντροπής της ΕΡΤ, με όλους αυτούς που ξεζουμίζουν τον κρατικό φορέα, και επομένως όλους εμάς. Απίστευτοι μισθοί, που κάποιοι απολαμβάνουν με θέση επί εδικών θεμάτων, όπως ο ...Γιάννης Πευκιανάκης, συνεργάτης του Κώστα Μητσοτάκη που αμείβεται με 8.500 το μήνα για να δίνει συμβουλές!
Αν δεν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη...
Ποιος είπε ότι η ΕΡΤ δεν είναι οικογενειακή υπόθεση;
Φάνης Παπαθανασίου και Νίκος Παπαθανασίου φτάνουν τα 135.000 ευρώ.
Φρίξε κόσμε να δεις τι πληρώνεις. Ο δημοσιογράφος Φάνης Παπαθανασίου και ο σκηνοθέτης Νίκος, έχουν συγγενική σχέση. Οι αμοιβές του πρώτου, χωρίς τις αποστολές, τα επιδόματα, τα εκτός έδρας, φτάνουν τις 72.470 ευρώ! Από την άλλη, ο ...Νίκος Παπαθανασίου -συγγενής του- παίρνει μόλις 62.384 ευρώ. Συγχαρητήρια στην οικογένεια.
984.000 ευρώ αμοιβή για 4 υπαλλήλους είναι πολλά;
Ούτε 1.000.000 ευρώ δεν είναι!
Στην κορυφή της λίστας της ντροπής της ΕΡΤ, βρίσκονται τα διευθυντικά στελέχη της. Με αμοιβές που προκαλούν ανατριχίλα αλλά και αγανάκτηση! Και όμως!
-Ο γενικός διευθυντής Δημήτρης Μιχαλέλης αμείβεται με 250.000 ευρώ το χρόνο.
-Ο Πάνος Λουκάκος, δημοσιογράφος, αμείβεται με 21.500 ευρώ το μήνα!
-Ο Κώστας Κέκης ...με 257.000 ευρώ. Τον έριξαν.
-Τα λιγότερα παίρνει ο Δημήτρης Γόντικας -απορούμε πως το δέχτηκε αυτό-, αμείβεται με 219.000 ευρώ.


Και εσύ καημένε λαέ πλήρωνε...
Δεν θα έχουμε μεγάλο όνομα για την Eurovision, λόγω οικονομικής κρίσης
Αλλά για τον Καλημέρη και την Πισκερά δίνουμε 226.000 ευρώ!
Έχουν ξεφύγει τελείως τα πράγματα στην ΕΡΤ! Αυτό το σκάνδαλο είναι άνευ προηγουμένου. Μας παραμυθιάζουν, ότι δεν θα στείλουν μεγάλο όνομα για να μην ξοδέψουν τα χρήματα του ελληνικού λαού. Και όμως η κυρία Πισκερά και ο Τζώνη Καλημέρης αμείβονται για την Eurovision με...7500 και 11416 ευρώ το μήνα. Απλά εις γνώσιν!
Με 375.000 ευρώ αμείβονται αυτοί οι δυο!
Για να ξέρετε που πάνε τα χρήματα.
Η Μαργαρίτα Μυτιληναίου, που αμείβεται με 125.000 ευρώ περίπου και ο άλλος είναι ο Αντώνης Ανδρικάκης, που αμείβεται με ...250,000 ευρώ περίπου για τις υπηρεσίες του. Σύμφωνα με το fimotro, είναι κάποια από τα ονόματα με τις υψηλές αμοιβές.
http://infognomonpolitics.blogspot.gr



ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου