Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΕΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΛΙΟΥ "ΙΟΥ" ΞΕΣΠΑΘΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΕΤΙΚΑ!

«Δημοσιογράφος» της ΕΦΣΥΝ χαρακτηρίζει την παιδεραστία «σεξουαλική προτίμηση»… Κάτι πολύ σάπιο συνδέει φασίστες και κόκκινες προβιές.

Posted by olympiada 

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΤΙΤΡΟΥ ΕΝΑ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟ ΠΕΠΛΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΕΠΕΦΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ.


Φαίνεται ότι η αποκάλυψη για την ζοφερή υπόθεση συμμορίας παιδεραστών με κουστούμια που βίαζαν φτωχόπαιδα στην Μολδαβία έχει τεράστιο βάθος. Ανάμεσα στις συνήθεις επιθέσεις φασιστών και τουρκόφιλων ναζί που έβγαλαν το άχτι τους στο τουίτερ κατά του Βαξεβάνη, υπήρξε και μία εξαιρετικά ύποπτη παρέμβαση σε μία «αριστερή» εφημερίδα. Κάποια κυρία Ψαρρά συντάσσεται με τα νεοναζιστικά απόβλητα – που αναμενόμενα υποστηρίζουν τους «Άρειους» παιδεραστές, ας μην ξεχνάμε τους μαζικούς βιασμούς και βασανισμούς παιδιών στο Άουσβιτς και αλλού από τους ναζί – κατακεραυνώνει τον Βαξεβάνη και φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίζει την παιδεραστία «σεξουαλική προτίμηση»!
Και αυτό το σοκαριστικό άρθρο που θα μπορούσε να ειναι non paper στο ναζιστικό Βερολίνο, αναρτάται σε «αριστερή» εφημερίδα.

Εκ πρώτοις φαντάζει αδιανόητο. Πως είναι δυνατόν το χείριστο είδος της ανθρώπινης εκμετάλλευσης, η παιδεραστία από κοστουμαρισμένα κτήνη σε φτωχόπαιδα να γράφεται από χέρια υποτίθεται «αριστερά» και να βρίσκει στέγη στην ΕΦΣΥΝ;
Ποιό άραγε συμφέρον είναι τόσο ισχυρό που να κάνει έναν δημοσιογράφο κυριολεκτικά να καταστρέφεται γράφοντας ένα τέτοιο κείμενο που θα το ζήλευε και ο Μένγκελε; Ούτε ο νεοναζί παιδεραστής του Λασιθίου δεν τόλμησε να θέσει θέμα «σεξουαλικής προτίμησης» που τώρα του το προσφέρει απλόχερα η κυρία Ψαρρά.
Ποιός είναι ο λόγος για αυτή την παγωμάρα που θυμίζει ένοχη σιωπή από τα υπόλοιπα ΜΜ»Ε μπροστά σε αυτό το μείζον θέμα;
ΦΩΤΟ: Παιδί θύμα μαζικού βιασμού στο Άουσβιτς

ΦΩΤΟ: Κάρτα εισόδου στρατιώτη σε «πορνείο» με παιδιά. Οι αξιωματικοί είχαν ελευθέρας.

Τι είναι αυτό που οδηγεί μεγαλοδημοσιογράφους, πολιτικούς και άλλους φορείς εξουσίας να κλείνουν το στόμα τους σε κάτι που θα έπρεπε να καταδικάζεται συλλήβδην από κάθε φορέα, λειτουργό και πολίτη αυτής της χώρας;
Ο Βαξεβάνης χρησιμοποίησε το παράδειγμα της συμμορίας παιδεραστών της κυβερνησης Θάτσερ που συγκαλύφθηκε με πρωθυπουργική εντολή.
Εμείς θα θυμηθούμε την βρωμερή περίπτωση Ντιτρού. Του παιδεραστή δολοφόνου που έχαιρε «ανεξήγητης» προστασίας από πολιτικούς, δικαστικούς, ακόμα και την εκκλησία του Βελγίου. Οι ανεξάρτητες φωνές ούρλιαζαν ότι ο Ντιτρού δεν ήταν μόνος του στο φρικιαστικό του έργο. Μαζί του ήταν και πρόσωπα «υπεράνω υποψίας», πολιτικοί και καρδινάλιοι.
Η πρωτοφανής κινητοποίηση του Βέλγικου λαού οδήγησε στην σύλληψη του, αθωώθηκε όμως σκανδαλωδώς ο καρδινάλιος στην εκκλησία του οποίου βρέθηκαν τα πτώματα των μικρών κοριτσιών και – μαντέψτε – ο κύριος χρηματοδότης του ακροδεξιού και χριστιανοδημοκρατικού κόμματος του Βελγίου Van den Nihoul, παρότι αναγνωρίστηκε από τα θύματα!
Τότε κάποιοι Βαξεβάνηδες τόλμησαν να μιλήσουν για τις σχέσεις Van den Nihoul με υψηλόβαθμους πολιτικούς τους οποίους «κρατούσε» με βίντεο συμμετοχής τους στο έγκλημα γι’ αυτό και δεν επρόκειτο να καταδικαστεί. Δυστυχώς δικαιώθηκαν.
Είναι λοιπόν πλέον υποχρέωση κάθε Έλληνα πολίτη να απαιτήσει την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ όλης της υπόθεσης, όσο βαθιά και αν πηγαίνει. Μέχρι το κόκκαλο.
Να εντοπιστούν όσοι προμήθευσαν εγκληματιες με διπλωματική ασυλία και να εξακριβωθούν τα κίνητρα όσων δημοσιογραφων και πολιτικων τους συγκαλύπτουν.
Να μην υποχρεωθεί κανένα παιδί να βιαστεί από ένα πάμπλουτο κτήνος για να φάει ψωμί. Τουλάχιστον ολοι από Ελληνόφωνο κτήνος. Ειναι καθήκον κάθε πολίτη ανεξαρτήτως «σεξουαλικών ή πολιτικών προτιμήσεων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου