Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Έτσι θα καταλάβετε τα πραγματικά χιλιόμετρα ενός αυτοκινήτου που πωλείται!

Δημοσιεύθηκε: 16/01/2016 20:15
 
aytokinito

Για να μην σας κοροϊδεύουν!
Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου δεν είναι λίγες οι φορές που κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις, γι’αυτό ποτέ δεν πρέπει να γίνεται η αγορά με τυφλή εμπιστοσύνη προς τον πωλητή, αλλά πάντα με έναν σωστό έλεγχο από ειδικούς.
Η καινοτόμος εταιρεία ελέγχου μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Spotmechanic παρουσιάζει 6 τρόπους για να καταλάβεις αν τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά:

Μεσσηνία: Η δασκάλα άνοιξε την τσάντα του μαθητή και…ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ! Έσπευσαν στο σπίτι του 11χρονου και συνέλαβαν την μητέρα του…

Δημοσιεύθηκε: 16/01/2016 18:36
 
sxoleio-mathites-600x330

Δεν πίστευε στα μάτια της μια δασκάλα… στο Δημοτικό Σχολείο Στούπας, όταν διαπίστωσε το πρωί της Πέμπτης ότι ο 11χρονος μαθητής της είχε στην τσάντα του, εκτός από τα μολύβια γραφής, κι άλλα… «μολύβια». Σοκαρισμένη διαπίστωσε στη μαθητική τσάντα να υπάρχουν 128 φυσίγγια και σφαίρες και ειδοποίησε την Αστυνομία.
Η Αστυνομία, μαζί με το μικρό μαθητή, έσπευσε στο σπίτι του στον Άγιο Νίκωνα Μάνης, όπου συνέλαβε τη 39χρονη μητέρα του. Εκεί, μέσα σε ξύλινη ντουλάπα, βρήκαν άλλα 461 φυσίγγια και σφαίρες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, τα οποία, όπως και τα πρώτα, κατασχέθηκαν.
Όπως εξήγησε η μητέρα στους αστυνομικούς, τα φυσίγγια και οι σφαίρες ανήκαν στο σύζυγό της που υπηρετούσε στα Σώματα Ασφαλείας και έχει φύγει από τη ζωή.
tharrosnews.gr

ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Γίνε και συ αριστερός μπορείς! 
Οι ωφέλειες που θα έχεις θα είναι τεράστιες!!!!!!!!!

Φωτογραφία του Ιωάννης- Γιάννης Μπρούτζος.

Για να το καταλάβετε... διαβάστε λίγο πιο κάτω σχετικό 
θέμα με το πως η ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ βλέπουν την ενημέρωση 
μας! 


ΚΙ ΑΥΤΟ .... τέτοιοι κωλοδημοκράτες είμαστε!

ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΣΤΕΙΤΕ.. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΑΣ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου