Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΛΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ!

Έστειλε στη δανή υπουργό τη βέρα της γιαγιάς του!!

Το γύρο του κόσμου κάνει μια συμβολική κίνηση του δανού συγγραφέα Christian Mørk, να στείλει επιστολή στην υπουργό Μετανάστευσης Inger Støjberg που περιείχε τη βέρα της γιαγιάς του, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της Δανίας να κατάσχει χρήματα και τιμαλφή προσφύγων, σε αντάλλαγμα για την περίθαλψή τους.
Διαβάστε περισσότερα »

ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ...ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ...

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΙΣΠΑΝΙΔΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ, ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ!

Κανονικά θα διεξαχθεί η δίκη της πριγκίπισσας Χριστίνας στην Ισπανία

Η δίκη της πριγκίπισσας της Ισπανίας Χριστίνας, που κατηγορείται για φορολογική απάτη, θα πρέπει να προχωρήσει, αποφάσισε ένα δικαστήριο, απορρίπτοντας την έφεση που είχαν καταθέσει οι δικηγόροι της σε μία υπόθεση που έχει βλάψει σοβαρά την εικόνα της βασιλικής οικογένειας.

ΣΥΜΦΟΡΑ ΜΑΣ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ.. ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΪΚΕΣ !


Οι αγρότες από Θήβα, Μέγαρα, Εύβοια και Μαραθώνα δεν θα στέλνουν προϊόντα στις λαϊκές αγορές 

Προβλήματα στην τροφοδοσία στα νωπά οπωροκηπευτικά αναμένεται να αντιμετωπίσουν οι καταναλωτές από την Τρίτη, αφού οι αγρότες που γεμίζουν τον ιστό της Αττικής σταματούν την προμήθεια των αγορών.

Οι αγρότες από Θήβα, Μέγαρα,Εύβοια και Μαραθώνα δεν θα στέλνουν προϊόντα στις λαϊκές και οι ελλείψεις θα φανούν μέσα στην εβδομάδα. Σε συνδυασμό με την απεργία των ναυτεργατών που αποκλείουν τους παραγωγούς από την Κρήτη,η Κεντρική Αγορά Αθηνών ενημερώνει πως θα αδειάζουν οι πάγκοι.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. απαγορεύτηκαν όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 24:00 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου


ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ!ME ENA KLIK..ΣΤΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:
 Συνεχής ροή ειδήσεων όλο το 24/ωρο- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ>: Κόσμος –ΕλλάδαΕπιχειρήσεις-ΨυχαγωγίαΑθλητικάΕπιστήμη και τεχνολογία-Πολιτική -Άλλες κυριότερεςειδήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου