Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ H.N.A

TΡΥΦΕΡΟΙ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ, γόνο ενδόξων ηρώων του ΄40!

Είναι να τραβάς (ευχάριστα) τα μαλλιά σου.Οι κομμουνιστές πλέον εναγκαλίζονται με τρυφερότητα και ακροδεξιούς! Απίστευτο αλλά αληθινό!
Δεν γνωρίζουμε τις σημερινές ιδιαιτερότητες στις σχέσεις μεταξύ Λάσκαρη και Κουτσούμπα. Ξέρουμε όμως πολλά άλλα που οι σημερινοί αγνοούν ιδού:


nea 2

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ….

***Τον πατέρα και τη μητέρα της έσφαξαν οι αντάρτες κομμουνιστές.. Ο θείος της εκ των ηρώων του Αλβανικού έπους, στρατηγός Γεώργιος Κουρούκλης (ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ) εις εκδίκηση της δολοφονίας του αδελφού του και της νύφης του, επίσης “καθάρισε” εν ψυχρώ κομμουνιστές που βρήκε φυλακισμένους ..Ο ίδιος έγινε μεταγέστερα (περίοδος 1964) διάσημος όταν ζήτησε 114 κεφάλια κομμουνιστών να τα κρεμάσει στην πλατεία Συντάγματος! 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ
ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΄40



*** Το πραγματικό όνομα της Λάσκαρη είναι ΖΩΗ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗ.. Κόρη δε του ένδοξου-όντως- στρατηγού Γεωργίου Κουρούκλη είναι ΚΑΙ μια άλλη πανσίγνωστη καλλιτέχνιδα, η τραγουδίστρια επίσης Ζωή Κουτούκλη!



Δείτε τις προχθεσινές αποκαλυπτικές φωτογραφίες μαζί με ρεπορτάζ… με τον αρχηγό του ΚΚΕ ..το οποίο και έσφαξε τους γονείς της Λάσκαρη!







Η αγάπη του Δημήτρη Κουτσούμπα για τη Ζωή Λάσκαρη


nea 2


Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας αποδεικνύεται λάτρης της τέχνης του θεάτρου και της υπέροχης Ζωής Λάσκαρης, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες
Τη θεατρική παράσταση «Νύφη Κουράγιο» στην οποία πρωταγωνιστεί η Ζωή Λάσκαρη παρακολούθησε την Πέμπτη το βράδυ ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Όπως μαρτυρούν οι σχετικές φωτογραφίες, η κ. Λάσκαρη επεφύλαξε μια ιδιαίτερα θερμή υποδοχή στον κ. Κουτσούμπα.
Τον αγκάλιασε και συνομίλησε μαζί του. Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τον κ. Κουτσούμπα συνόδευε ο Νίκος Σοφιανός.


Δείτε τη στο facebook


Μα τι περιπάθεια είναι αυτή μεταξύ Λάσκαρη και Κουτσούμπα!...

parapolitika.gr


Ενώ ο ΣΤΟΧΟΣ…υπενθυμίζει:
ΖΩΪΤΣΑ ΛΑΣΚΑΡΗ... ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ... ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ...
Writen by ΣΤΟΧΟΣ 3 years ago 





Μεγάλο θέμα έγινε στο Διαδίκτυο η συνέντευξη της 70χρονης Ζωής Λάσκαρη στην εφημερίδα «News» ότι ο πατέρας της ο Κουρούκλης ήταν αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και δολοφονήθηκε στον Εμφύλιο, όταν εκείνη ήταν μόλις 8 μηνών. Στην ίδια συνέντευξη η Ζωΐτσα αποκάλυψε ότι έμεινε ορφανή κι από μητέρα σε ηλικία 7 ετών, χωρίς να πεί λέξη πώς πέθανε η μαμά της…

Πρόκειται περί νέας τρανής αποδείξεως ότι στην Ελλάδα βασιλεύει η Αριστερή Τρομοκρατία που δεν επιτρέπει στις δύο δημοφιλέστερες ηθοποιούς μας (Αλίκη Βουγιουκλάκη και Ζωή Λάσκαρη) να πούν ότι οι πατεράδες τους δολοφονήθηκαν από τους κομμουνιστές!.. ΙΔΟΥ πώς έχουν τα πράγματα: Η γεννημένη το 1942 (και όχι το 1944, όπως αναφέρει η ίδια στο βιογραφικό της και το αναπαράγει η Wikipedia) Ζωΐτσα Κουρούκλη (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Λάσκαρη) έχασε τον πατέρα της στα τέλη του 1943. Ο Θεσσαλονικιός υπολοχαγός (και όχι συνταγματάρχης όπως αναφέρουν οι άσχετοι στο Διαδίκτυο) Κουρούκλης συνελήφθη και βασανίστηκε άγρια από τις ορδές του Άρη Βελουχιώτη σε ηλικία μόλις 28 ετών. Οι ΕΛΑΣίτες τον σκότωσαν προς παραδειγματισμό όλων των «Μοναρχοφασιστών» Αξιωματικών για τον εξής λόγο: Ο μπαμπάς της Ζωΐτσας ήταν φανατικός Βασιλόφρων και αδελφός του μακαριστού στρατηγού Γεωργίου Κουρούκλη που (ως υπασπιστής του Κονδύλη) πρωταγωνίστησε στο Βασιλικό Αντι-Κίνημα του 1935 που κατήργησε την διεφθαρμένη Βενιζελική Δημοκρατία και επανέφερε την Βασιλεία στην Ελλάδα. Το 1974, ο θείος της Ζωΐτσας, Γ. Κουρούκλης, ίδρυσε την Β.Ε.Ο. (Βασιλική ή Βυζαντινή Εθνική Οργάνωση) της οποίας μετά τον θάνατό του ηγήθηκε ο αξέχαστος Αλέξανδρος Κουντουράς.
Τεράστιο ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος που πέθανε η μαμά της Ζωΐτσας το σωτήριον έτος 1949: Λίγους μήνες πρίν το τέλος του Συμμοριτοπολέμου, εγκάθετοι του Νίκου Ζαχαριάδη (σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις… Σλαβο-«Μακεδόνες» του Δημοκρατικού Στρατού!) την συνέλαβαν ως χήρα του Βασιλόφρονος Λοχαγού Κουρούκλη και την έσφαξαν με κονσερβοκούτι! Ουδέποτε η 70χρονη Ζωΐτσα έχει τολμήσει να μιλήσει για τον τρόπο θανάτου της μητέρας της, διά τον φόβον των Αριστερών. ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ: Μια ζωή η Ζωή Λάσκαρη ψήφιζε ΚΚΕ εσωτερικού και Συνασπισμό, ενώ στην συνέντευξή της στην εφημερίδα «News» δήλωσε πως ουδέποτε αισθάνθηκε μίσος για τους φονιάδες του πατρός της!.. Αυτοί είμαστε εμείς οι Δεξιοί και γι’ αυτό πήγαμε κατά διαόλου τα τελευταία 40 χρόνια. Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν τον μπαμπά της Λάσκαρη τον είχαν σκοτώσει οι Χίτες και οι Ταγματασφαλίτες; Θα είχε γεμίσει η Ελλάδα αγάλματά του και ο Συριζώνυμος Λιάπης θα τελούσε κάθε χρόνο το μνημόσυνό του με Βυζαντινή μεγαλοπρέπεια…


"Κοινός Νούς" - Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου