Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ... ΑΠΟ ΤΟ "ΚΑΛΑΜΙ": 

Νταβός, Μπάϊντεν-Τσίπρας: Αυτή η ''ικανοποίηση Μπάϊντεν'' γιά την ''εποικοδομητική προσέγγιση'' Τσίπρα στο Κυπριακό, είναι που δημιουργεί μεγάλη ανησυχία, λαμβάνοντας υπόψην και το γεγονός ότι παλαιότερα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ταχθεί υπέρ του ''σχέδιου Αννάν''.

Παρελάσεις 2016: Και το Σικάγο ζητά τους εύζωνες της ''προεδρικής Φρουράς'' Ελλάδας

Απρίλιο οι παρελάσεις γιά την 25η Μαρτίου 1821 (ευτυχώς δεν γίνονται Μάϊο ή Ιούνιο). Στις 10 Απριλίου Νέας Υόρκης, στις 17 Σικάγου. H δυτ. Φλόριδα σταθερή: Κυριακή 27 ΜαρτίουΜε 
επιστολή της στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και 
στον υπουργό 'Αμυνας, η Ομοσπονδία Σικάγου ζητά να μεταβούν οι εύζωνες και εκεί, θεωρώντας ότι η παρέλαση Σικάγου είναι ισότιμη αυτής στη Νέα Υόρκη. Aναλαμβάνει και όλα τα έξοδα μετάβασης των ευζώνων -μαζί με τα υπόλοιπα διαμονής και διατροφής- σε αντίθεση με την Νέα Υόρκη που καταδέχεται να πληρώνει η ''Γεν. Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού'' Ελλάδας τα αεροπορικά τους εισιτήρια. Γιά να δούμε, θα γίνει δεκτό το αίτημα ή η Ελλάδα θα κάνει ακόμα διακρίσεις, στέλνοντας τους εύζωνες μόνο στην -φθίνουσα χρόνο με τον χρόνο- παρέλαση στη Νέα Υόρκη; Η ουσιαστική διαφορά των δύο παρελάσεων είναι ότι όλα τα έσοδα από τα χρήματα της Ομογένειας γιά την παρέλαση στο Σικάγο διατίθενται γιά την επόμενη παρέλαση, ενώ στη Νέα Υόρκη χρησιμοποιούνται και γιά λειτουργικές ανάγκες της διοργανώτριας Ομοσπονδίας, χώρια οι... ''παρασπονδίες''. (Αύριο, αντίγραφο της επιστολής Ομοσπονδίας Σικάγου στον πρόεδρο της Δημοκρατίας).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου