NEWS MARKET

ΑΓΟΡΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ
ΤΗΛ. 211 2126 900                 
mail: web.pressunion@gmail.com                                


Η.Ν.Α (News & Photo Services) 
Επιλεγμένα αποκλειστικά ρεπορτάζ , scoop-ειδήσεις -διευρύνσεις της επικαιρότητας- άρθρα -έρευνες κατά παραγγελία,-V.I.Ps- HELP SERVICE όλο το 24/ωρο.Συμπαράσταση σε ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Κυνηγάμε την επικαιρότητα, με στυλ, φαντασία και συνεχή αγωνία αναζήτησης!Η HELLANEWS-AGENCY,
είναι μια δυναμική δημοσιογραφική ομάδα ,-reporters, writers & photografers- που  παράγει και διανέμει αποκλειστική καθημερινή ειδησεογραφική  θεματολογία για τα ελληνικά & ξένα ΜΜΕ
(Ημερήσιο και περιοδικό Τύπο, Τ.V, radio και τελευταία με επίσης εξαιρετική επιτυχία, ενισχύει σοβαρά ενημερωτικά sites, που επιδιώκουν την πρωτιά ).

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
( News & features Services) λειτουργεί από το 1964 κι εξυπηρετεί εκατοντάδες πελάτες σε ολάκερη την Υδρόγειο. Είναι ο πρώτος και μοναδικός οργανισμός news & features service στην Ελλάδα.
Δεν είναι συνδρομητικός οργανισμός, άρα δεν δεσμεύει το ΜΜΕ-πελάτη.Εσάς!
Η προώθηση της αποκλειστικής πραμάτειας μας γίνεται τόσον απλά: α)Ειδοποιείστε, για την ύπαρξη του «Χ» θέματος, θεμάτων  επικαιρότητας κι εσείς αποφασίζετε, αν σας ενδιαφέρει ή όχι.
β) Κι αμέσως το παραλαμβάνετε ολοκληρωμένο ηλεκτρονικά, με ταχύτητα ΜΗΔΕΝ!

ΜΟΝΟ ΜΕ 30 ευρώ το ΘΕΜΑ!

Ως προς το κοστολόγιο,  σας λέμε πως θα σας στοιχίζει φθηνότερα κατά πολύ από το αν  «βγάζατε» την αποκλειστικότητα με δικές σας δυνάμεις. Αυτή είναι η μία όψη. Η άλλη, στηρίζεται στο ελληνικό «εθιμικό» ,να κοστολογείτε δηλαδή εσείς την αξία του θέματος βάσει των ισχυόντων στο μέσο σας. Το κάνουμε κι αυτό διότι οι «τιμές» μας …δεν έχουν σοβαρές αποκλίσεις..από τις δικές σας! ..και μάλλον πλεονεκτούμε!

Η κοστολόγηση των θεμάτων, αρχίζει από 30 ευρώ, κατά θέμα ..και πάντα αποκλειστικό,  συμπεριλαμβανομένων κι όσων φωτογραφιών σηκώνει το θέμα.Πέραν των 30 ευρώ, υπάρχουν κι άλλες κλίμακες τιμολόγησης ανάλογα με τη βαρύτητα του story. Τα 50 ευρώ κατά θέμα, κι ανεξάρτητα από τον όγκο τους, είναι μια άλλη δημοφιλής κατηγορία, στην οποία υπάγονται: έρευνες, συνεντεύξεις του ΗΝΑ ή και επί παραγγελία δικές σας, περίεργα story κ.λπ.
Σε άλλες ειδικές αποκαλυπτικές περιπτώσεις, η διάθεση του προϊόντος γίνεται κατόπιν συμφωνίας!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ έχουμε και συνθήκες συνεργασίας για κάλυψή σας κατά μήνα, "συνθήκες"-συμβόλαια που μειώνουν απίστευτα τα κόστη σας ... 
  
Δεν νομίζουμε ότι...με τους όρους μας θα αποφύγετε να συνεργασθείτε μαζί μας.
Στο κάτω-κάτω, δεν έχετε να χάσετε τίποτε, αλλά να κερδίζετε σταθερά... Χώρια που διατρέχετε τον... κίνδυνο να έχετε πολλά ηχηρά scoops..

Εκείνο που θέλουμε από σας είναι ένα :
Τηλέφωνα και e-mails αρμοδίων συντακτών, που μπορεί άμεσα να παίρνουν αποφάσεις επί των προτεινομένων θεμάτων μας.. Κι όλα θα λειτουργούν ρολόϊ.

ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ...
Aκόμη, ανεξάρτητα του μέσου σας (εφημερίδα, περιοδικό,Ράδιο, τηλεόραση, site,) σας παρέχεται η δυνατότητα άμεσης κινητοποίησής μας για κάλυψη θεμάτων που σας ενδιαφέρουν, κατά παραγγελία. Δεν έχει σημασία αν έχετε συντάκτες ή κατά τόπους ανταποκριτές, με τους οποίους και συνεργαζόμαστε εποικοδομητικά όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν. Μη διστάζετε να μας χρησιμοποιείτε... σε ειδικές  έρευνες, σε συνεντευξεις, με πάσης φύσης σημαντικούς του δημοσιου βίου, VIPs, ή λιγότερο γνωστούς...  Θα έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, χωρίς κόστη δυσβάστακτα. Δοκιμάστε μας. Θα λύσετε πολλά προβλήματα.
Ακόμη, αν έχετε ειδησεογραφική ιστοσελίδα και για τον άλφα λόγο, αδυνατείτε να την ενημερώνετε καθημερινά, το ΗΝΑ, μπορεί και στον τομέα αυτό να σας σταθεί αποτελεσματικά, με ελάχιστο, συμβολικό κόστος. 

 Σας το εγγυάται η μακροβιότητά μας και οι τεράστιες επιτυχίες μας.. (από τις πιο πρόσφατες ηχηρές: Το κίνημα της πατάτας, το γεννήσαμε και το θάψαμε εμείς, Αποκαλύψεις για την περίπτωση Σώρα και των Ομογενών των ΗΠΑ, με 600 δις δώρο προς την Ελλάδα.  (Συμπτωματικά πιο κάτω θα βρείτε και βίντεο..σημαντικό σαν συνέχεια του θορύβου...), Αποκαλύψεις για τον εξαφανισθέντα Πέτρο Κυριακίδη του σκανδάλου Λαυρεντιάδη.. και άλλα ...ων ουκ εστι αριθμός)..


ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΤΕ...
ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ και που μπορείτε να τα προμηθευθείτε επίσης ,αφού η αξία τους είναι διαχρονική για τους αναγνώστες σας:
Ποιό είναι του μυστικό του διάσημου σταρ Τζώρτζ Κλούνεϋ;
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ:Φωτογραφίες. ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ

Πριν από μερικές μέρες έγινε μερική, δοκιμαστική διανομή του αποκλειστικού θέματος με τον ΤΖΩΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΫ σε  πελάτες μας στο διαδίκτυο,  για την παραμονή του στην Ελλάδα... Αλλά η βόμβα είναι άλλη  κι αυτή ακριβώς πωλείται...Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" εχει ένα ρεπορτάζ με τον τίτλο : ΝΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ . ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ 26.ΙΟΥΝΙΟΥ 2012... ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012


AΣΧΗΜΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ 

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...πουθενά στο 

κόσμο τα Πανεπιστήμια δεν έχουν τέτοια χάλια!

KAI TΩΡΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!;
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟΥ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ  ..μαζί με το Κ.Κ.Ε και τις άλλες δημοκρατικές δυνάμεις της αριστεράς και της άφθονης διουρητικής.. προόδου… Να ανασταττώνουν τις πόλεις μας; Διεκδικώντας τι κι από ποιους;

Σαν καλά δεν περάσαμε στους δυό προεκλογικούς μήνες ..χωρίς κουκουλοφόρους ; Τι ετοιμάζουν όμως τώρα οι δημοκράταροι αυτοί ..της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΑΣ;.. 


Ατέλειωτοι οι άθλοι των αριστεριστών και ντάλα προοδευτικών! Ρωτείστε τους καταστηματάρχες της οδού Σταδίου... αν το αλτσχάϊμερ σας...δε είναι προχωρημένο. 

Έτσι για φρεσκάρισμα της μνήμης σας.. σας δίνουμε σε δυο σελίδες με τις σημερινές ασχήμιες τους στο Πολυτεχνείο! Mάλιστα δε στη δεξιά μας εδώ στήλη ΜΟΝΙΜΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΩΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...σταθερά από 2012! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΣΟΪ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!ΟΙ ΤΥΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ Τσιπρο-λαφαζάνηδες!

Τα συμπεράσματα δικά σας! 


_________________________________________________


ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 

***ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΝΟΝΙ στον ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ


(VIDEO): ΣΩΡΡΑΣ: ΈΚΑΝΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ. ΕΞ’ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΝΕΙ ΑΘΩΡΑΚΙΣΤΗ!

 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ!!!- ΒΙΝΤΕΟ 40'  (22.1.20130

«Υπέπεσαν στο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας γιατί ενώ το κράτος έπεφτε, ο κόσμος πείναγε, και άλλοι αυτοκτονούσαν, αυτοί δεν πήρανε τα 600 δις για να σωθεί η χώρα» 

______________________________________-

H ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ Ν.ΕΒΡΟΥ


ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΛΕΣΒΟΥ, 

ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ!
Ακούγεται σαν ανέκδοτο αλλά πρόκειται για πραγματική είδηση με σημαντικές επιπτώσεις στην προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων απέναντι στην Τουρκία: ________________________________________________


O ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΕΙ...αχτύπητα! (o δυνατός  σχολιαστής του ΗΝΑ)


 _______________________________________________________


ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ με 30 Ευρώ:

*** Ο πιο παχύς Έλληνας (210 κιλά) είναι παπάς !
*** Ποιος άρπαξε τους θησαυρούς Μονής και ποιος εξαφανίστηκε στη Βραζιλία; 
*** Εκκλησιά με παπά ...αλλά χωρίς πιστούς!
***Παπάς ζητεί...παπαδιά εις γάμον ( το δράμα των υποψήφιων κληρικών, δεν μπορεί να σταυρώσουν ...γυναίκα)!-(έρευνα)
*** Χωριά φαντάσματα στην Ελλάδα ( έρευνα)
***Γάτα φονεύει..λαγόν

***Γνωστός μεγάλος ρεπόρτερ πήγε σε μοναστήρι να καλογερέψει (στ΄αλήθεια ήθελε να καλογερέψει αλλά του βγήκε... ρεπορταζ) Και τον έδιωξαν πάνω στον μήνα... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ.. σημαντικό-μοναδικό-απίστευτο -πολλές ανεξάρτητες ενότητες ,ολόκληρο βιβλίο... ΜΟΝΟ (300 ευρώ)


 • ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ :

 ***ΜΕΓΑΛΗ EΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ;                                      

 • ΕΤΣΙ.. ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΜΑΜΑ ΕΛΛΑΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ!  ΓΚΙΟΛΒΑΣ τεράστιο θέμα με πολύπτυχα ρεπορταζ!
ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΕΚΔΟΤΗΣ   ΠΕΤΡΟΣ  ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ! Ο ταλαίπωρος Πατριάρχης Ιεροσολύμων....


***Ο ΑΛΕΞΗΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ... Το δράμα της Βέροιας και τα κυκλώματά της!

 • ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ...ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΛΙΣΤΑΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΕΠΝΙΞΑΝ! Ο ΑΛΕΞΗΣ ΖΕΙ... ΔΕΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ! 
 • ...ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΦΘΑΣΕ... ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ! ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ... ΑΝ ΕΧΕΤΕ...!  ...

AΠΟΚΑΛΥΨΗ
ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ  ΣΚΑΝΔΑΛΟ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ!  
ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ 150 Δήμαρχοι και Δημ.Σύμβουλοι. 

ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!


Κι αυτό ...Αποκλειστικό!

Η σταδιακή κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών επέρχεται με την εισαγωγή της Θρησκειολογίας η οποία ήδη φέρνει τους μαθητές των σχολείων σε πρώτη επαφή με το Ισλάμ και τον Ιουδαϊσμό. Ο στόχος να απαλειφθεί σε λίγα χρόνια η Ορθοδοξία από επίσημη θρησκεία των Ελλήνων, δεν είναι μακρινός. Ήδη έχει γίνει λόγος για το βιβλίο της Ε’ Δημοτικού που εξυμνεί την θρησκεία του Ισλάμ....

**ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ --Παραγγελία αποκλειστική για  λογαριασμό της ημερησίας ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ!-


αποκάλυψη
Την ίδια ώρα που το κράτος κατάσχει τα ελάχιστα εναπομείναντα ευρώ από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των ιδιωτών, για να εισπράξει όσα τού οφείλουν οι τελευταίοι, το Δημόσιο επιδιώκει να παραγράψει τις οφειλές που έχει προς τους ιδιώτες, επωφελούμενο πρόσφατης απόφασης του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου. Σύμφωνα με αυτή,  χρέη του Δημοσίου προς τρίτους  παραγράφονται εντός διετίας!! 


***Ο ΜΑΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ   Ο ΜΑΥΡΙΚΗΣ
Μετά την καταδίκη του σε 15 έτη φυλάκισης, για τα οικόπεδα στον Υμηττό, ο Χολαργιώτης κ. Μαυρίκης περνάει στην αντεπίθεση για την άδικη απόφαση του δικαστηρίου (όπως την χαρακτηρίζει ο ίδιος), που αμφισβήτησε το ιδιοκτησιακό τους χαρακτήρα που ανήκει σε φυσικούς ιδιοκτήτες, πάντα κατά τους ισχυρισμούς του.

***Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΛΕΕΙ «ΟΧΙ» ΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ!


Από την Κυβέρνηση Παπαδήμου όλα να τα περιμένει κανείς! Ο διορισμένος Πρωθυπουργός που υπογράφει την καταδίκη της Ελλάδος μέσω του αγγλικού δικαίου, παραχωρώντας την εθνική μας κυριαρχία (με τις ευχές μάλιστα του Πάγκαλου), λέει "όχι" στους πρόθυμους να συνδράμουν οικονομικά την χώρα, ομογενείς της Διασποράς!
ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: "ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ"

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: "ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ"
κάντε κλικ πάνω στην φωτογραφία

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: "ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ"

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: "ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ"
δείτε τη συνέντευξη κάνοντας κλικ πάνω στη φωτογραφία


ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ -ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΡΕΤΡΟ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ:


PHOTO ALBUM

PHOTO ALBUM Εδώ  ο Γέρος-της δ ημοκρατίας (Γεώργιος Παπανδρέου )-1964 ..με τον Γιωργάκη στο δεξί πλευρό του...

Η Ρετρο Ιστορίες του Η.Ν.Α   είναι μοναδικές και συχνά τα Κανάλια στήνουν ολόκληρες Εκπομπές : 
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ωνάσης, Έλλη Λαμπέτη  κ.λπ. ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΜΑΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ: Καλύπτουμε πολλά φάσματα της συγχρονής ιστορικής επικαιότητας: Π.Χ. 1) Η αλήθεια για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή... και το παρατσούκλι του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, τό όνομα που χρησιμοποίησε κατά τη φυγή του στο Παρίσι... 2) Από ποιόν πήρε την τελική έγκριση για να γίνει πρωθυπουργός ο Σπύρος Μαρκεζίνης;  3) Το ..παραμύθι των αριστερών για το ..ηρωϊκό Πολυτεχνείο! κ.λ.π.


ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ.... ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΥ...ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
ΜΟΙΖΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ-ΠΑΙΚΤΕΣ-ΣΤΑΘΕΡΑ ..ΣΙΩΠΟΥΝ.. ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΙ!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ...ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΛΛΑΔΑ... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ 
ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ...«ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ»

NATA.. TA ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!...ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ 

ΚΑΙ ΦΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!
_______________________


Δελτίο Τύπου,KONTRA,Κουϊκ,deltio typou,KONTRA,kouik
OI ΕΒΔΟΜΗΝΤAΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ...

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον τρέχοντα βίο των Ελλήνων . Χάρις στην ανεπάρκεια των πολιτικών μας η χώρα έχει εγκλωβιστεί για τον επόμενο μισόν αιώνα σε μια απίστευτη παγίδα που της έστησαν οι αιμοδιψείς κερδοσκόποι-δανειστές μας , με πρωταγωνίστρια τη διεφθαρμένη Γερμανία...*ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ 

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ 

ΠΑΓΚΟΣΠΙΟΠΟΙΗΣΗ!


Αποκαλύψεις από την κ. ΑΛΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

F.E.M.A και Πρόγραμμα REX 84
Τι ετοιμάζουν οι ΗΠΑ?

Δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης, παραγγελία εκατοντάδων χιλιάδων φερέτρων και παραγγελίες προμηθειών διαφόρων ειδών, είναι μερικές από τις προετοιμασίες της F.E.M.A εδώ και αρκετό καιρό.
Γιατί άραγε?

Τι είναι η F.E.M.A?

 F.E.M.A. (Federal Emergency Management Agency), είναι η «Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών» και εδρεύειστο Fort Meade τoυ Maryland, στην έδρα της περιβόητης NSA
Επίσημη αποστολή της είναι να διαχειρίζεται έκτακτες ανάγκες, όπως καταστροφές από σεισμούς, τυφώνες, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ...

Αρχικά υπό την διοίκηση της FEMA εγκρίθηκε η ίδρυση 23 στρατοπέδων κράτησης. Αυτά διεσπάρησαν σε όλη την έκταση των ΗΠΑ.
Επί πλέον, ιδρύθηκαν είκοσι συμπληρωματικά στρατόπεδα.
__________________________


ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ Νεκρά Πουλιά και HAARP;
Άρθρο-;έρευνα  της ΑΛΙΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ για τα νεκρά πουλιά και ψάρια που εμφανίστηκαν πρόσφατα σε διάφορα σημεία του πλανήτη


Σε διάφορα σημεία του πλανήτη, νεκρά πουλιά πέφτουν από τον ουρανό.
Ακούγεται σαν την ταινία του Άλφρεντ Χίτσκοκ «Τα πουλιά» αλλά εδώ, σε αντίθεση με την ταινία, ‘κάτι’ σκοτώνει τα πουλιά.

____________________________________________
Απίστευτο και πάει για ...Γκύνες

ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΜΕ ΧΑΥΛΙΟΔΟΝΤΑ ΜΑΜΟΥΘ!!


Από τα παράξενα της φύσης. Στο στόμα ενός κουνελιού (μικροκαμωμένης ράτσας) φύτρωσε ξαφνικά εδώ και μήνες, ένας χαυλιόδοντας (σαν κι αυτούς των μαμούθ και ελεφάντων)... που φυσικά εξέχει από το στοματάκι του μερικά εκατοστά... Μάλιστα δε επειδή είναι καμπυλωτός, συχνά σκαλώνει στα συρματα του κλουβιού του, αλλά τα καταφέρνει τελικά να αποσπά το πρόσθετο αυτό εξάρτημά του...
Κατά τα άλλα δεν φαίνεται να ενοχλείται κι αποδέχεται την κατάστασή του...
Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές και αποτελούν αποκλειστικότητα της *** Τα Γλυκανάλατα της μανδάμ προφεσορίνας ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ 

ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ...ΕΛΛΗΝΩΝ !!! 
(Εντελώς ...συμπτωματικά κι αυτή μαζί με την Δραγώνα... κομμουνίστριες... Μα τόσο πολλοί αμφισβητίες υπάρχουν εξ αριστερών; Τυχαίο λέτε; ΡΕ ΒΑΛΤΟΙ ΕΙΝΑΙ  ...ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ...)

_________


***ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του συνεργάτη μας κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ
Νέο θρύλερ την προηγούμενη εβδομάδα με τον απερχόμενο δήμαρχο Πειραιά κ. Παναγιώτη Φασούλα. Δημοτικοί σύμβουλοι κατέθεσαν μήνυση εις βάρος του για την κατασροφή πάρκου στην πλατεία Κοραή, στο οποίο θα τοποθετούσε τραπεζοκαθίσματα καφετέρια. Η μήνυση προκάλεσε νέα αναστάτωση στον ταλαιπωρημένο Πειραιά, 


***ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ...ΚΑΤΑ ΣΥΝΤΑΓΗ-

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!...ΚΙ ΟΔΗΓΙΩΝ ΣΑΣ!


Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ...ΚΩΛΟ-ΨΗΦΟΡΟΡΕ! (Μην κάνεις το κορόϊδο!)ΤΑ ΣΟΦΑ 
ΤΟΥ... ΓΕΡΟΥ ΣΟΦΟΥ

Το κείμενο δεξιά δεν είναι δικό μου... Το υιοθετώ, πλήρως και με τα τσαρούχια μου! Τα δικά μου είναι τα κάτω:

ΟΛΗ η Ελλάς σήμερα είναι μπλοκαρισμένη,
κυρίως, λόγω  κουτοπονηριάς των ψηφοφόρων! ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ! ΡΕ!
--Ψηφίζω αυτόν ..διότι θα μου διορίσει το παιδί!.. Θα μου δώσει άδεια για να κάνω εκείνη τη φάμπρικα .. την οποία θα ..πεθάνω  μόλις αρπάξω το παραδάκι της επιδότησης...
..Θα έχω δεκά στρέμματα χωράφια και θα επιχορηγούμαι για 20 από το Κράτος..
Κατάλαβες ρε παλιανθρωπάκο γιατί μιλάμε!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΚΑΜΝΙ... ΑΛΗΤΑΚΟ! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΦΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!ΨΗΦΟΦΟΡΕ!

ΜΗΝ ΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!..ΜΗΝ...ΜΗΝ!

Τα νούμερα που σας δίδουν είναι φτιαχτά! 

**Μην  ακούτε και παρασύρεστε  από τα προδοτικά κόμματα. Είναι μαγαζάκια  που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες! Είναι θερμοκήπια ανάπτυξης αννόητων εγωπαθών και επαγγελματιών  σαλτιμπάγκων! Σε δουλεύουν!

**Μην μετέχετε σε σφυγμομετρήσεις. Να αρνείστε να απαντάτε σε όποια ερώτηση σας υποβάλλουν. ΄Ολα είναι στημένα. Εξοντώστε τις αεροκοπανατζούδες αυτές  εταιρίες δημοσκοπίσεων... που τρέφονται από τα κόμματα και τις εφημερίδες. Με την άρνησή σας, απλά τις στέλνετε στις σπηλιές όπου εγκαταβιούσαν.. έως ότου απαντήθηκαν με τα λαμόγια μας!

**Μην Ξαναψηφίσεις... αυτούς που πρόδωσαν την Ελλάδα, αυτούς που με την ψήφο τους , πρόδωσαν ΕΣΕΝΑ.. Μην ξανακάνεις το ίδιο λάθος.Εμείς πρώτοι και ΜΟΝΟΙ ζητήσαμε την συνεπευθυνότητα του ψηφοφόρου με τις πράξεις εκείνων που επιλέγεις!  (1998-επί Σημίτη).Δεν μπορείς φιλαράκο να εκλέγεις Παπανδρέου,  Βενιζέλο, Τσίπρα, Σαμαρά κι αυτοί, λόγω έλλειψης κοινού νιονιού, ανδρισμού και φιλοτίμου, να τα κάνουν σαλάτα! Να σταματήσεις πια να είσαι κουκουλοφόρος κι αντρίκια να αναλαμβάνεις την ευθύνη αυτών που επιλέγεις να μας κυβερνούν!.

Δεν μπορείς ..αληταρά να είσαι κουκουλοφόρος, όπως σε ήθελαν τα κόμματα ..και πως τάχα μου η ψήφος είναι μυστική! Δεν μπορεί να συνεχιστεί το ίδιο τροπάρι, εσύ να σέρνεις σε βάσανα μια ολάκερη χώρα, με το άδειο, άκριτο και κυρίως συμφεροντολογικό, τσερβέλο σου. Σύντομα θα υπάρξει Νόμος Συνευθύνης Σου, για τις επιλογές σου στις εκλογές! Κατανοηθήκαμε ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ; Το Ελληνικο Πρακτορείο Ειδήσεων (Hellas News-Agency) κυνηγάει το σπάνιο, την ιδιαιτερότητα, το scoop, 
που είναι το όνειρο των ανθρώπων των media.
TO ΟΝΕΙΡΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ  ΒΙΩΜΑ. ΤΟ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ! 

2 σχόλια:

 1. ΖΗΤΑΩ ΕΝΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΔΟΤΗ ΒΙΒΛΙΩΝ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ Η ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΧΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.

  ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ 27 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ 5 ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ.
  ΑΠΟ ΜΑΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ....ΤΟΞΟ 6Ο1ΟΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΕΛΛΑΣ.
  ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΟΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟ 199Ο ΜΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΒΗΣΑΝΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ....ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΟΚΙΜΙΑ ΚΑΙ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΑΡΧΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

  ΟΡΓΑΝΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ...ΦΥΣΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΙ ΖΗΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΩΕΥΤΟ ΔΕΞΙΑ ΦΟΒΑΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ 1945-1949 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ...ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΝΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΓΚΑΒΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή