Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ – ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΚΑΙ Η… ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗ» Βίντεο

papas 


Είναι ωφέλιμο να γνωρίζουμε καλά τον αρχηγό της λεγόμενης καθολικής, (το σωστό παπικής), εκκλησίας, που επιδιώκει με κάθε μέσο την ένωση με τους Ορθοδόξους με τον άριστο «αδελφό» του, όπως αποκλήθηκε, τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ;

Η.Π.Α. και E.E. υπό κατοχή της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας

katohi

Η.Π.Α. και E.E. υπό κατοχή της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας 
Το άρθρο αυτό εναρμονίζεται με τη συνέντευξη Γιάννη Βαρουφάκη προς τον Αλέξη Παπαχελά. 
Οι αποκαλύψεις Βαρουφάκη είναι συνταρακτικές για το ρόλο των ανδρεικέλων πολιτικών της Ε.Ε. εις βάρος της Ελλάδος. Ο Λαός λέει, «βρήκανε και τα κάνουνε». 
Οι Σιωνιστές πολιτικοί της Ε.Ε. είναι αγέλη λύκων για την Ελλάδα. Είναι όλοι ορντινάντσες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. 
Φως φανάρι ότι είμαστε υπό κατοχή!!!

ΞΑΦΝΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ & ΡΩΣΙΑΣ

ΗΠΑ – ΡΩΣΙΑ : Επεισόδιο 1 – Ανάκληση Προξένων 

Σε μια κίνηση-πρόκληση που πιθανώς θα δημιουργήσει ένα ακόμη ρήγμα στις διπλωματικές σχέσεις ΗΠΑ- Ρωσίας προχώρησε την Παρασκευή το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

image
Όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό ΥΠΕΞ, ανακλήθηκαν τα διαπιστευτήρια πέντε επίτιμων προξένων της Ρωσίας, σε απάντηση «των παρενοχλήσεων που δέχονται οι Αμερικανοί διπλωμάτες» στη Ρωσία. 
«Είμαστε έτοιμοι να λάβουμε και άλλα κατάλληλα μέτρα αν οι διπλωματικές και προξενικές δραστηριότητές μας στη Ρωσία παρεμποδιστούν περαιτέρω» προειδοποίησε ο Μαρκ Τόνερ, εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Ερευνητές του Πολυτεχνείου Κρήτης μετατρέπουν το κινητό σου σε drone – Ενδιαφέρον για την ανακάλυψη από το Ντουμπάι

image
42



ΕρευνΕνδιαφέρον για την ανακάλυψη από το Ντουμπάι

Το κινητό τηλέφωνο – drone που δημιούργησε η ερευνητική ομάδα SenseLab στο Πολυτεχνείο Κρήτης απέσπασε ήδη το ενδιαφέρον διεθνούς διαγωνισμού στο Ντουμπάι και διεκδικεί βραβείο ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Τι είναι και πώς λειτουργεί εξηγεί στο WE ο επικεφαλής Παναγιώτης Παρτσινέβελος Adtech Ad

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Ο Καλόγερος Αποκαλύπτει: «Κανείς Δεν θα Χάσει το Σπίτι του, Οι Τραπεζίτες θα Αφανιστούν, Όλα τα Δάνεια θα τα Ξεπληρώσει ο Θεός»

11

«ΠΟΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ» (ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 24/2/2013)
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΓΠΠ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ …
ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ …
ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΦΑΚΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΣΑ, ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου