Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Έπεσα πάνω σε ενα video στο youtube της Λένας Λίβανος και έψαξα να δω ποια ειναι αυτή καθώς έκανε εκπομπές που όμως δεν έπαιζαν στα γνωστά κανάλια για πνευματικά αναπήρους! και βρέθηκε ενα άρθρο στο stoxos.gr
ΝΑ ΤΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ... ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΑΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΤΗΝ ΛΕΝΑ ΛΙΒΑΝΟΣ...
Μετά από σύντομη νοσηλεία στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα μετά από έμφραγμα, έφυγε ξαφνικά τα ξημερώματα του Σαββάτου η πανέμορφη τηλεοπτική παρουσιάστρια πατριωτικών εκπομπών Λένα Λίβανος σε ηλικία 52 ετών.

Η Λένα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο στήθος, αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 26 Σεπτεμβρίου 2014 και την μετέφεραν εσπευσμένα στον "Ευαγγελισμό". Εκεί, λόγω πληθώρας λαθρομεταναστών που περίμεναν να εξεταστούν δωρεάν, άργησαν αρκετές ώρες να την παραλάβουν για εξετάσεις στο Καρδιολογικό, η κατάστασή της επιδεινώθηκε και η ανεπανάληπτη αυτή Ελληνίδα πατριώτισσα έφυγε τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου
Χμμμ....! καθόλου τυχαίο αν ήταν όμως κανένας Δοσίλογος απο τους γνωστούς που παριστάνουν τους δημοσιογραφους όχι μόνο θα περίμενε αλλα θα ζούσε ακομα!
Πως το παρουσίασαν κατι λίγες γνώστες σελίδες για ηλίθιους που όμως έχουν τρελο κόσμο! φαίνεται οτι ζω σε μια χωρα ηλίθιων !
Και κλασικά ΣΟΚ σε κάθε τίτλο οπως κάθε ηλίθια σελίδα να μαζεύει αιγοπρόβατα... περίεργος η είδηση αυτή δεν έπαιξε σε καμιά απο τις γνώστες μεγαλες σελίδες!αλλα ούτε και απο τα ΜΜΕ καλύπτουν κατι?
Η κηδεία της Λένας Λίβανος θα γίνει στις 3.15 μ.μ. αύριο Τρίτη στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Ο "Στόχος" στέλνει τα πιό ειλικρινή του συλλυπητήρια στον σύζυγό της Χριστόφορο και στα δύο υπέροχα παιδιά της. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Στόχου" η αξέχαστη Λένα είχε στενοχωρηθεί αφάνταστα τον τελευταίο καιρό, γιατί τα Κανάλια με τα οποία συνεργαζόταν της χρωστούσαν πολλά χρήματα, δεν έπαιζαν τις εκπομπές της και γενικώς τις έκαναν έναν φοβερό πόλεμο όπως κάνουν σε κάθε πατριώτη. Αυτό (σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις) ήταν η αιτία που της προκάλεσε το έμφραγμα και την οδήγησε πρόωρα στον τάφο.
Τώρα που κολλάει ο Κώστας Χαρδαβέλλας; δεν ήξερες δεν ρώταγες; μήπως ξεχάσαν κάποιοι οτι είχαν βάλει μέχρι και βόμβες στο Alter ? μήπως εδώ και 40 χρονιά, όλες μα όλες οι εγκληματικές οργανώσεις ειναι made in αριστερα; που "τυχαία" δεν έχουν πιάσει κανένα;(μόνο αναγκάστηκα) και κατι άσχετους 17 Νοέμβρη στάχτη στα μάτια, λόγο εντολής cia και ολυμπιακών αγώνων....ααα ναι!!! ξέχασα η Χ.Α ειναι εγκληματική οργάνωση όμως !γιατι ένας πρώην(???) κομμουνιστής σκότωσε ενα κομμουνιστή αφου πήγε στην Χ.Α!
Μήπως ξέρει κάνεις οτι όλο αυτό, το άρχισαν 5-6 άτομα που δούλευαν(πρακτορακια) στο Alter,και παρέσυραν τα αλλα πρόβατα μέχρι που το έκλεισαν και έμειναν όλοι στο δρόμο...απο το ergazomenoialter.blogspot.com που έφτιαξαν να χειραγωγούν τα πρόβατα 5-6 σκύλοι! , τώρα κανε ενα συνδυασμό μεταξύ εκμπομπών του Χαρδαβέλλα, του Alter ,Μάκης Κουρής, (οικονομικό πόλεμο και πόλεμο απο μέσα, και τα γνωστά τύπου -ΒΟΜΒΑ! Βρήκαν χρήματα του Alter σε offshore!!! με τον ίδιο τρόπο που εξαφάνισαν το ΛΑΟΣ !) και βόμβες που έβαζαν στο κανάλι, όταν σκάλιζε περί Κύπρου ο Χαρδαβέλλας....!
Μιλάμε για τραγικά πράγματα ! και μετα έβγαλαν κυβέρνηση όλους αυτούς που ο χαρακτηρισμός αποβράσματα τους κολακεύει!πέρα που ελέγχουν όλες τις γνώστες μεγαλες ιστοσελίδες που στηρίζει και απο πάνω ο όχλος αντί ανεξάρτητες σελίδες!και MME...Λάος για φάπες!αξιος της μοιρας του και μετα του φταίει ο Σοιπλε!!!και οι ναζι!!οπως του λένε οι "έγκυρες πήγες" χειραγώγησης μυαλών!! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ(μέσα σε 2 χρονιά (που ασχολούμαι με ολα αυτά και το ίντερνετ!) βρήκα ποιοι χειραγωγούν την μάζα και ενεργεί σαν κοπάδι προβάτων ,καθώς και πολλά αλλα! με υποστήριξη Εβραίων ,facebook ,cia ,ΜΜΕ ,την σάρα και την μάρα,και όλο το κατεστημένο μαζί με ενα μάτσο βλήματα έτοιμα να σκοτώσουν αν χρειαστεί που.... έχουν ιδεολογία!!!το παίζω και εγώ επαναστάτης!!!ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ (που έλεγε και ο Κασιδιάρης!!) ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΚΡΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΣ ΕΒΡΑΙΩΝ!!! )
ΠΗΓΗ:http://www.aetos-apokalypsis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου