Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ...ΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ... Δείτε τη μεγάλη πλάκα που έκανε στον Τσίπρα μια θυμωμένη με τα καρογκιοζλίκια του Τσίπρα!
 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ! ΠΕΤΑΞΕ ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ: "ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΚΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ"! ΤΗ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΉΜΑ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ...


Αυτή είναι γυναίκα με ψυχή. Αν οι πολιτικοί ήταν σαν και αυτή δεν θα φοβόμασταν τίποτε. Όμως οι Τσίπρας-Καμμένος είναι κότες και τους το είπε η Αυγή Βουτσινά η οποία δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί πονοκέφαλο στους πολιτικούς και τον τελευταίο καιρό "κυνηγάει" ανελέητα την κυβέρνηση....


Το ρεπορτάζ από το newsit.gr
Σήμερα λοιπόν η Αυγή Βουτσινά έκανε πάλι το θαύμα της έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Φορώντας μία μαύρη μπλούζα που έγραφε: Παριστάνετε τους κόκορες, αλλά είστε κότες", πήγε έξω από το Μαξίμου και πέταξε μία κότα μέσα στον κήπο του πρωθυπουργικού γραφείου.
Αμέσως συνελήφθη για την πράξη της αυτή και λίγο αργότερα όπως η ίδια αποκάλυψε μέσω Facebook ήταν στο αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος λόγω της συγκεκριμένης ενέργειας.


Η γυναίκα αυτή δεν είναι πρώτη φορά που δημιουργεί επεισόδια. Η Αυγή Βουτσινά κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων όσο ήταν στο βήμα της Βουλής, ο Αλέξης Τσίπρας του έβαλε τις φωνές.

Όταν άρχισε να λέει ο πρωιυπουργός πως η κυβέρνηση πήρε μία δύσκολη απόφαση και πως δεν κορόιδεψε κανέναν, εκείνη πετάχτηκα από τα θεωρεία της Βουλής και άρχισε να φωνάζει "Ο ελληνικός λαός, ψήφισε ΟΧΙ".

Μια παρέμβαση που απαγορεύεται ρητά από τον ΚτΒ και προκάλεσε την άμεση κινητοποιήση της αστυνομικής φρουράς. Ο Πρωθυπουργός, πάντως, χαμογελαστός, έδειξε ανοχή και συνεχίζοντας τον λόγο του, είπε: "Αφήστε, η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας. Και στο λίκνο της Δημοκρατίας μπορεί να υπάρχουν όλα… και αυτά…".
Αυτό που έχει ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι πως η συγκεκριμένη γυναίκα φαίνεται να του τα έχει... μαζεμένα του πρωθυπουργού. Όπως βλέπετε στο video του newsit.gr, στις 13 του περασμένου Ιουλίου, είχαν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα ομοσπονδίες εργαζομένων, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και απλός κόσμος προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την επίτευξη της συμφωνίας με τους εταίρους, που σηματοδοτούσε τη συνέχιση των μνημονίων. Η συγκεκριμένη γυναίκα φαίνεται στα πλάνα να καίει μια σημαία του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το Κοινοβούλιο.


 



Η πρώτη φορά που... γνωρίσαμε πάντως την κυρία Αυγή Βουτσινά, ήταν όταν είχε βάλει... δύσκολα στον Γιάννη Βρούτση, σε τηλεοπτική εκπομπή, τον Δεκέμβριο του 2013:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου