Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΙΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ... ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΟΘΕΝ.. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥ ΡΕΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ!

Σκοτωμός για τα Θεοφάνεια! Δεν θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 η τελετή στον Πειραιά – Έξαλλος ο Μητροπολίτης μιλάει για φασίστες!

Σκοτωμός για τα Θεοφάνεια! Δεν θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 η τελετή στον Πειραιά – Έξαλλος ο Μητροπολίτης μιλάει για φασίστες!

- H τελετή για τον Πειραιά θα καλυφθεί από το δεύτερο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, την ΕΡΤ2
- Έξαλλος ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ με την μη τηλεοπτική κάλυψη του εορτασμού των Θεοφανείων στον Πειραιά, από την ΕΡΤ1
- Κατηγόρησε την κυβέρνηση για “φασίζουσα νοοτροπία”, "εμπάθεια" και "εκδικητικότητα"

- Ενοχλημένος ο Αλέξης Τσίπρας από την ανακοίνωση του Μητροπολίτης Πειραιώς για το σύμφωνο συμβίωσης
- Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τελετή του αγιασμού των υδάτων στον Πειραιά, εκτός από τους Τσίπρα - Παυλόπουλο δεν θα παραστεί ούτε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Ποιος είδε τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ και δεν τον φοβήθηκε! Αρχικά, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως δεν θα παραστεί στον εορτασμό των Θεοφανείων στον Πειραιά. Είχε προηγηθεί, βέβαια, ο... εξάψαλμος του Μητροπολίτη για το σύμφωνο συμβίωσης.
Η κόντρα φαίνεται να κορυφώνεται μετά την απόφαση της ΕΡΤ1 να μην καλύψει τηλεοπτικά την τελετή του αγιασμού των υδάτων, στον Πειραιά.
Έξαλλος έγινε ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, ο οποίος σε δηλώσεις στο Star τόνισε: “Ανακάλεσε (σ.σ. η κυβέρνηση) την κρατική τηλεόραση, η οποία επί δεκαετίες μεταδίδει στα πέρατα της Γης την τελετή των Θεοφανείων, στο πρώτο λιμάνι της χώρας. Δυστυχώς, έχουμε μία κυβέρνηση, η οποία εξελέγη μεν δημοκρατικώς, εκμεταλλευόμενη την οικονομική τραγωδία της χώρας, αλλά πάσχει από όζουσα φασίζουσα νοοτροπία και από εμπάθεια και εκδικητικότητα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου