Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ. ! Ο "ΚΟΛΛΗΤΟΣ" ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Ν. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΓΙΑ 75 ΕΥΡΩ !

ΦΟΒΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ! ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΩΣ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ! “ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ 75 ΕΥΡΩ!”
Το όνοµα του πρώην βουλευτή Κέρκυρας, στενού συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και ισχυρού υποψηφίου για τη θέση του γραµµατέα Πολιτικού Σχεδιασµού του κόµµατος, Νίκου Γεωργιάδη, έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα ΜΜΕ…
Πιο παλιά είχε χαρακτηρίσει την υπόθεση του ονόµατος των Σκοπίων ως...«µπούρδες», είχε εκφραστεί υπέρ του γάµου των οµοφυλοφίλων, είχε ταχθεί υπέρ της µεταναστευτικής πολιτικής, ενώ αν ψάξει κανείς στο διαδίκτυο θα βρει ότι είναι υπέρ της ελληνο-τουρκικής φιλίας, του σχεδίου Ανάν, υπέρ κάθε είδους µειονοτήτων κ.ά.
Το όνοµά του, ωστόσο, δεν έχει απασχολήσει µόνο το ελληνικό διαδίκτυο και τον Τύπο, αλλά και ξένες ειδησεογραφικές σελίδες. Ο ιστότοπος της Μολδαβίας «Journalistic Investigations Center», που δηµοσιεύει έρευνες δηµοσιογράφων µε κύρια θεµατολογία την παιδεραστία, τα κυκλώµατα και τα πλοκάµια του Trafficking και της εµπορίας ανηλίκων, έχει εµπλέξει το όνοµα του Νεοδηµοκράτη πολιτικού σε µια ιστορία εµπορίας ανηλίκων και σεξουαλικών εγκληµάτων.
Το απόσπασμα που αναφέρεται στον Ν.Γεωργιάδη από την έρευνα των Μολδαβών δημοσιογράφων.
nikos georgiadis skandalo nea dhmokratia paiderastia daily news gr 14 01 2016 02
Η εν λόγω ιστοσελίδα (www.investigatii.md)είναι προσβάσιµη για το κοινό και ο καθένας µπορεί να διαβάσει τις έρευνες της οµάδας. Η ιστοσελίδα δηµιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2003 από δηµοσιογράφους και τρεις µη κυβερνητικές οργανώσεις που ασχολούνται µε τα media: Την Ένωση Ανεξάρτητου Τύπου, την Ένωση Ηλεκτρονικών ΜΜΕ και της Επιτροπής της Ελευθερίας του Τύπου. Μάλιστα, έχει καταχωρηθεί στο Υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας στις 27 Ιουνίου του 2003, µε αριθµό πρωτοκόλλου 2677 και µε όνοµα προέδρου το Cornelia Cozonac.
Ο συνεργάτης του Μητσοτάκη και η υπόθεση παιδεραστίας !
Η υπόθεση στην οποία εµπλέκεται το όνοµα του Νίκου Γεωργιάδη αφορά την παιδοφιλία και κύκλωµα της Μολδαβίας που εξέδιδε ανήλικους σε ξένους (κυρίως Ευρωπαίους) πελάτες, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα.
Όλα ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2011 όταν η Αστυνοµία της Μολδαβίας εξάρθρωσε ένα κύκλωµα διακινητών και παιδεραστών, το οποίο είχε ως «βιτρίνα» ένα τουριστικό γραφείο για ταξίδια στη Μολδαβία, στην Ουκρανία και στην Οδησσό. Στην πραγµατικότητα, το γραφείο δε διοργάνωνε εκδροµές αλλά παρείχε σεξουαλικές υπηρεσίες µε ανήλικα αγόρια. Το κύκλωµα, όπως αναφέρεται, µπορεί να εξαρθρώθηκε, ωστόσο αργότερα, «επαναλειτούργησε» µε νέο «ηγέτη». Δηµοσιογράφοι προσποιούµενοι τους πελάτες κατέγραφαν µε κρυφή κάµερα την όλη διαδικασία. Μέσω διαδικτύου έκλεισαν ραντεβού µε τον διακινητή, ονόµατι Mίσα, ο οποίος τους έφερνε τα παιδιά κατόπιν πληρωµής και ραντεβού. Μάλιστα, ο Μίσα «διαφήµιζε» τους εκλεκτούς πελάτες του, λέγοντας ότι τον προτιµούσαν Αµερικανοί επιχειρηµατίες, Βρετανοί εργοστασιάρχες, υπουργοί των ΗΠΑ αλλά και ένας Έλληνας υψηλόβαθµος στον τοµέα της χρηµατοδότησης της ΕΕ, ονόµατι Νίκος Γεωργιάδης.
Πώς δρούσε το κύκλωµα.
Ψάχνοντας στα πιο δηµοφιλή µολδαβικά κοινωνικά δίκτυα www.odnoklassniki.ru και www.mail.ru, στα «προφίλ» των ανήλικων αγοριών (ηλικίες από 11 έως 17 ετών) υπήρχαν κατάλογοι ανδρών ηλικίας 30 -35 ετών από τη Γερµανία, τη Δανία, τη Νορβηγία, την Ιταλία, τη Ρωσία ακόµη και από την Ταϊλάνδη, µε αναρτηµένες φωτογραφίες τους µε παιδιά σε ιδιωτικούς χώρους µε αλκοόλ. Εκεί δείχνουν τα παιδιά µε τους άνδρες σε ιδιωτικούς χώρους να προβαίνουν στην κατανάλωση αλοκόλ. Ο µάνατζερ τους ήταν ο Ρώσος Oleg Siviţki, και κανόνιζε τα ραντεβού της «ντροπής» µέσω της ιστοσελίδας www.gaymoldova.livejournal.com, η οποία ήταν ενεργή µέχρι τον Απρίλιο του 2011. Μετά τη σύλληψη του Oleg Siviţki, τα «ηνία» ανέλαβε ο «Μίσα», ο οποίος αν και ανήλικος ήταν αρχικά ένα από τα θύµατα του trafficking.
Σύµφωνα µε την ιστοσελίδα, συνελήφθησαν από την αστυνοµία Κισινάου, ως ύποπτοι για διακίνηση παιδιών και βρεφική πορνογραφία ο Όλεγκ Siviţki (Ρωσο-νορβηγός) και ο Andrea Pasquini, ένας Ιταλός, ο οποίος διώκονταν και στην Ιταλία για παιδεραστία από το 2007. Ανάµεσά τους ως ύποπτος συνελήφθη- σύµφωνα πάντα µε την ιστοσελίδα- και ο ελληνικής καταγωγής Νίκος Γεωργιάδης, πρώην µέλος της Βουλής των Ελλήνων, ο οποίος είχε επισκεφθεί τη Μολδαβία, ως σύµβουλος του Υπουργού Οικονοµίας στο πλαίσιο της αποστολής της ΕΕ για «συµβουλευτικές υπηρεσίες σε δηµόσιες πολιτικές», ένα έργο χρηµατοδοτούµενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ωστόσο, σύµφωνα µε το δηµοσίευµα, αφέθηκε ελεύθερος λόγω διπλωµατικής ασυλίας. Την ίδια ώρα, σύµφωνα µε τον αρµόδιο εισαγγελέα του Τµήµατος Καταπολέµησης Εµπορίας Ανθρώπων, η υπόθεση του κ. Γεωργιάδη εκκρεµεί αφότου έληξε η ασυλία, υποσχόµενος ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν.
Ο Γεωργιάδης έδωσε 75 ευρώ για µια βραδιά µε τον 16χρονο Misha.
Το άρθρο αναφέρει: «Δύο εβδοµάδες αργότερα ήρθαµε σε επαφή µε τον Misha (ως πελάτες) για να «ενοικιάσουµε» ένα παιδί, ωστόσο, είχαµε κι άλλη µια συνάντηση µαζί του, όπου του αποκαλύψαµε ότι είµαστε δηµοσιογράφοι.»
Ο Misha οµολόγησε σ εκείνη τη συνάντηση ότι είχε προσληφθεί από τον Oleg Siviţki για το «mail.ru» (site – σεξουαλικών υπηρεσιών) στις αρχές του Ιουνίου 2010 µε την αιτιολογία ότι έτσι θα έβγαζε «εύκολα χρήµατα». Έτσι, ο Misha, δέχτηκε να παρέχει σεξουαλικές υπηρεσίες για πελάτες του εξωτερικού. Ανάµεσα στους πρώτους πελάτες του Oleg Siviţki, φέρεται να ήταν ο Έλληνας Νίκος Γεωργιάδης. Σύµφωνα µε τον Misha, ο Έλληνας ήταν πολύ διακριτικός.
«Στις αρχές του Ιουνίου του περασµένου έτους γνώρισα τον Oleg,» λέει ο Μisha, «αφού είχαµε κάποιες συζητήσεις µέσω του Διαδικτύου. Μου είπε, ένας πελάτης από την Ελλάδα θα ερχόταν µε το όνοµα Νίκος Γεωργιάδης και θα µε γνώριζε σε αυτόν. Τον συναντήσαµε την επόµενη µέρα. Οι δύο τους (Οleg και Γεωργιάδης) είχαν µια γρήγορη συζήτηση και στη συνέχεια χωρίσανε. Όταν γυρίσαµε πίσω µε τον Oleg, µου είπε ο Γεωργιάδης, ήθελε να µε δει στις 22:00,» οµολογεί ο Μίσα. Σύµφωνα µε αυτόν, εκείνη τη νύχτα, ο Νίκος Γεωργιάδης τον κακοποίησε σεξουαλικά. «Πήγα για να του κάνω µασάζ αλλά µε κακοποίησε ενώ κοιµόµουν». Για µια βραδιά µε τον Μίσα, ο οποίος ήταν 16 ετών τότε, ο Έλληνας έδωσε στον Όλεγκ 50 ευρώ. Ο Misha έλαβε περίπου 400 λέι Μολδαβίας (περίπου 25 ευρώ)», καταλήγει το απόσπασµα.
Οι δηµοσιογράφοι προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή µε τον Γεωργιάδη, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Μόνο µια διεύθυνση email βρήκανε αλλά ήταν ανενεργή. Μάλιστα, ενώ ήρθαν σε επαφή, όπως φαίνεται, µε εκπροσώπους των οργανισµών στους οποίους δούλευε ο Γεωργιάδης, κανείς δεν έδωσε οποιαδήποτε πληροφορία γι αυτόν. Πάντως, σύµφωνα µε τον Misha, ο Νίκος Γεωργιάδης επικοινώνησε µε τον Oleg Siviţki, µέσω της ιστοσελίδας www.gaymoldova.livejournal.com, η οποία ήταν στα αγγλικά και εύκολα αναζητήσιµη στο google. Σε αυτήν, οποιοσδήποτε θα µπορούσε να έχει πρόσβαση, πληκτρολογώντας απλά κάποιες «λέξεις – κλειδιά» όπως «γκέι περιοδεία στη Μολδαβία» ή «γκέι συνοδεία στη Μολδαβία», ενώ η ιστοσελίδα ήταν αναρτηµένη και στο facebook αλλά και σε γκέι διαδικτυακούς ιστότοπους. Το εν λόγω site ήταν ενεργό µέχρι και το 2011, το οποίο τον Απρίλιο του ίδιου έτους το «έκλεισαν» οι αρχές.
Η ιστοσελίδα είχε πληροφορίες για το πώς θα ταξίδευε κάποιος στη Μολδαβία, αλλά και «τουριστικά πακέτα» όπου περιείχαν ιδιαίτερες ψυχαγωγικές δράσεις µε πλούσιο τιµοκατάλογο για γκέι πελάτες και παιδεραστές. Οι τιµές για τα σεξουαλικά «τουριστικά πακέτα» κυµαίνονταν από 285 έως 800 ευρώ, ανάλογα µε τη διάρκεια της …περιοδείας. Οι πελάτες, είχαν πρόσβαση σε φωτογραφίες περίπου 40 νεαρών αγοριών – συνοδών, πολλά από τα οποία, µάλιστα, ήταν κι εντελώς γυµνά και προκλητικά «στηµένα», για µόλις 100 ευρώ. Οι αστυνοµικές αρχές, ωστόσο, έκαναν λόγο για παραπάνω από 150 ανήλικα θύµατα
Το σχετικό άρθρο είναι εδώ:
http://www.investigatii.md/eng/index.php?art=216&cat=5&editie=

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου