Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ ,,,ΛΕΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ!...

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ... ΕΙΣ ΓΑΜΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΑΠΑΔΙΑ ΗΔΗ !
Λάβαμε το παρά κάτω e-mail και φυσικά δεν είναι πλάκα.Υπάρχει πρόβλημα στον κλήρο.΄Εχουμε κάνει παλαιά ρεπορτάζ. Διαβάστε e-mail και θα καταλάβετε, Στην κορυφή του μηνύματος βρίσκεται το e-mail της υποψήφιας πρεσβυτέρας. 
Cate Zi Cathrine_Zi@hotmail.com
Καλησπέρα Ονομάζομαι Κατερίνα και βρήκα τα email σας σε ένα άρθρο της σελίδας μονής Δαδιας-NEWS από τον Ιούλιο του 2012 με θέμα το ότι οι υποψήφιοι ιερείς δύσκολα βρίσκουν υποψήφιες παπαδιές. 
Εγω επιθυμώ να γινω πρεσβυτερα είμαι 28 χρονών ...μου είχε δοθεί η ευκαιρία σε ηλικία 14 ετών όμως όπως καταλαβενετε λόγω του νεαρού της ηλικίας μου δεν μπορούσα., από τότε δεν μου έχει ξαναδοθει : 
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 

Στο Ισραήλ ο Τσίπρας- (μαζί με 9 υπουργούς)


ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΥΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Με επίσκεψη στο ελληνικό προξενείο στα Ιεροσόλυμα θα ξεκινήσει η επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Ισραήλ.--ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ 

Στο Ισραήλ ο Τσίπρας
Στο προξενείο, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Θεόφιλο Γ, και παρουσία του θα παρακολουθήσει την παρουσίαση έρευνας της διεπιστημονικής ερευνητικής ομάδας προστασίας μνημείων του ΕΜΠ με τίτλο: «Ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαγνωστικής έρευνας και στρατηγικός σχεδιασμός υλικών και επεμβάσεων συντήρησης και αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα». Συντονίστρια του προγράμματος είναι η καθηγήτρια Αντωνία Μοροπούλου.
ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ 


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει το σχέδιο Έκθεσης Αξιολόγησης Σένγκεν για την Ελλάδα



Το Σώμα των Επιτρόπων εξέτασε σήμερα και συζήτησε το σχέδιο έκθεσης αξιολόγησης Σένγκεν για την Ελλάδα, υπό το πρίσμα των σημαντικότερων διαπιστώσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου