Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ...ΑΡΧΙΣΕ, ΗΜΙΑΝΑΠΑΥΣΗ!

Σπάνε τα αναχώματα στον ΕΒΡΟ! ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΙ τα δρομολόγια του ΟΣΕ λόγω ΣΦΟΔΡΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ: “Μείνετε μακριά από τους ποταμούς”

Σπαρτιάτισσα-ΜΑΚΕΛΕΙΟ
evros_513_355 (1)
Οι ειδικοί προειδοποιούν τον κόσμο να μείνει μακριά από ποτάμια και αρδευτικά κανάλια.Προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν στους δήμους Σουφλίου, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας, οι οποίοι από σήμερα είναι σε επιφυλακή εξαιτίας της απελευθέρωσης νερών του φράγματος του Ιβαϊλοβγκραντ της Βουλγαρίας. 
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε ειδησιογραφικό πρακτορείο ο δήμαρχος Σουφλίου, Βαγγέλης Πουλιλιός, τρεις επιχειρήσεις στην Κορνοφωλιά υπέστησαν μεγάλες ζημίες όταν εισχώρησαν σε αυτές νερά από υπερχείλιση τοπικού χειμάρρου, τα οποία υπερπήδησαν το ανάχωμα της Κορνοφωλιάς.

Θεσσαλονίκη: Το έστρωσε στο Κέντρο της πόλης απ’ τα ξημερώματα

THES_609_355

Στα λευκά οι περισσότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης ενώ νυφάδες έκαναν την εμφάνισή τους ως το κέντρο της πόλης.
Το χιόνι δεν είναι πολύ, ωστόσο τα σταθμευμένα αυτοκίνητα και τα πεζοδρόμια έχουν καλυφθεί σε πολλές περιπτώσεις. Κλιμάκια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκονται επί ποδός για να διασφαλίσουν την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων. Η Τροχαία έχει διακόψει προληπτικά την κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου.

ΝΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΚΟΠΟΣ ...ΚΑΛΑΝΑΡΧΗΣ- ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ! ...

Η Ατέρμων, ο κάτοικος… Αλβανίας Φίλιππος Βρυώνης, το κανάλι Έψιλον και τα θαύματα με εφορία και χρηματιστήριο!

Δημοσιεύθηκε: 22/12/2015 20:07
     
vrionis

Ο κάτοικος… Αλβανίας Φίλιππος Βρυώνης καταδικάστηκε για αγωγή που είχε υποβάλλει επενδυτής του Χ.Α.
Δηλώνει κάτοικος Αλβανίας, αλλά το πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών θεωρεί αυτόν και την κόρη του κατοίκους Αθηνών και με την απόφαση 3904/4-12-2015 επιδίκασε Πρωτόδικα το ποσό των 833.568,42 Ευρώ σε αγωγή που είχε υποβάλλει επενδυτής του ΧΑ κηρύσσοντας μάλιστα την απόφαση προσωρινά εκτελεστή για το ποσό των 100.000 Ευρώ.

ANATΡΙΧΙΛΑ! Δείτε πως είναι η εικόνα του Ταξιάρχη της Λέσβου σήμερα – Θεέ μου ας είναι για καλό… (ΦΩΤΟ)

t1

Αυτή την φωτογραφία  την έστειλε μια φίλη από την Πατρίδα στο Ζαχαρία Μυτιληνιό όπως ο ίδιος αναφέρει.   Είναι τραβηγμένη στις (16/1) και όπως ο ίδιος γράφει πρώτη φορά βλέπει την χειροποίητη εικόνα του Αρχαγγέλου μας έτσι…

t2
Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:
“Θέλω να προσέξετε τον αριστερό μάτι του Ταξιάρχη μας…Συνήθως είναι ακριβώς όπως είναι το δεξί του…
Τόσο γουρλωτό δεν το έχω δει πότε…Να βάλει το χέρι του ο Αρχάγγελος να είναι τουλάχιστον για καλό…”
ΔΕΙΤΕ και την κλασσική φωτογραφία του Ταξιάρχη για να δειτε τις διαφορές :
t3
Ελπίζω και εύχομαι όλο αυτό να είναι ένα παιχνίδισμα του φακού αναφέρει το Ζαχαρίας Μυτιληνιός στο τέλος του άρθρου του.
katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου