Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΝΑΤΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΧΑΒΑΛΕ ΠΟΛΙΤΙΚ...


Ομολόγησε ο Βαρουφάκης: Οι «κοριοί», η δραχμή και το τηλεφώνημα [video]Τι ομολόγησε ο Γιάνης Βαρουφάκης για τους κοριούς και το κίνημα της δραχμής! Παραδέχθηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ότι ηχογραφούσε τις συνεδριάσεις του Eurogroup στις Βρυξέλλες.
Καθώς και ότι ο ίδιος ήταν επικεφαλής της ομάδας που ετοίμασε το «Plan X» για την ελληνική οικονομία, που φυσικά δεν αφορούσε τίποτε άλλο από την επιστροφή στη δραχμή. ομολόγησε σε αυνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ και τον Αλέξη Παπαχελά, ο Γιάνης Βαρουφάκης κι αποκάλυψε τον εκβιασμό των πιστωτών:
«Την τρίτη ημέρα που ήμουν υπουργός Οικονομικών, ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ μου είπε, είτε θα αποδεχθείς το πρόγραμμα που ούτε ο Σαμαράς δεν αποδέχτηκε, γι’ αυτό δεν έληξε την αξιολόγηση, είτε σου κλείνουμε τις τράπεζες».
Σε ερώτηση για την αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων ο Γιάνης Βαρουφάκης τόνισε πως είχε αντιρρήσεις για την εξεύρεση κεφαλαίων από τη Ρωσία, ενώ αποκάλυψε ότι «η συμφωνία με την Κίνα επήλθε, ανετράπη όμως με ένα τηλεφώνημα από το Βερολίνο στο Πεκίνο».
Σε ερώτηση για την εικόνα που αντιμετώπισε όταν μπήκε στο Μαξίμου μετά τη γνωστοποίηση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος αποκάλυψε πως «από την πρώτη στιγμή, πριν δω καν κανέναν, πριν συνειδητοποιήσω ότι έχω δει κάποιον, ένιωσα μια ηλεκτρισμένη αρνητικά ατμόσφαιρα».
Δείτε τι αποκάλυψε ο Γιάνης Βαρουφάκης:
Διαβάστε ποιο το νέο κόμμα του Βαρουφάκη, DiΕΜ5, και πού θα φτιάξει ο Βαρουφάκης το κόμμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου