Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013


Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕYΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ ΖΩΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...                             

 ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ...ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΣ ...ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ... ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΑ, ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΪΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ! ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡIΘΜΗΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΖΩΩΝ; ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ...

   

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ..ΜΑΝΔΑΜ ΜΑΡΘΑ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ, Μανδάμ Ασφαλίστρια Μπομπολάκη, εσεiς η παρεούλα εκ Χανίων...  ΚΑΙ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΟΠΑΔΟI ΣΑΣ  ..ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ; Αν δεν μπορέσετε τότε ..θα υποστείτε τα επιχείρια  της αφροσύνης σας ..να μηνύετε σωρηδόν  κατά το δοκούν!
 ___________________________________

Η ΡΑΜΠΟ ΜΑΡΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...ΕΝ ΔΟΞΕΙ! ΣΩΡΕΙΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ!
Κυρ-Εισαγγελέα, αυτή ομολογεί ότι παρακολουθεί σπίτια και αρπάζει τα ζωντάνά τους.. Τι κάθεσαι; 

Η ΡΑΜΠΟ..Μαγκιόρα, περίεργος, ιδιόρυθμος
και πολύπλανγκτος, ΜΑΡΘΑ
πλατσουρίζει σε θολά νερά για ...τη δικαίωση
της επι γης παρουσία της!
ΘΑΡΡΕΙ ΠΩΣ ..ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ !

Η Μανδάμ Μάρθα παρακολουθεί σπίτια  κι αρπάζει ζώα...έτσι επειδή κάποιος της είπε, πως έχει δικαίωμα... πως με τέτοιες έκνομες ενέργειες μπορεί να προστατεύει τα ζώα!!!

 Δεν ξέρουμε, δεν καταλαβαίνουμε πως τολμά να υπερβαίνει τα εσκαμμένα .. Μόνον έτσι μπορεί να εννοήσουμε πως της κατέβηκε να μηνύσει δημοσιογράφο –εκδότη επειδή ο τάλλας έγραψε «ότι θα πέσουν φόλες αν δεν συμμαζέψτε τα αδέσποτα..." Κι έγινε κουρνιαχτός από τους καραγκιόζηδες της ζωοφιλίας...και στημένους οπαδούς της κ. Πουλτίδου!
Τα ανέκδοτα αυτά προκύπτουν από διαλόγους μέσα από σελίδες του FΑCE BOOK, όπου η κυρία δεν διστάζει να ομολογήσει ότι παρακολουθεί... σπίτια ανυπόπτων κι ότι... αρπάζει ένα και δύο σκυλια!..

Δεν έχει προκύψει από την έρευνά μας, τίποτε σε βάρος της περίεργης αυτής Κυρίας ότι είναι μπλεγμένη σε εμπόριο ζώων. Πάντως η ιεραπόστολος της ζωοφιλίας αυτή Ράμπο.. προκειμένου να φέρει σε πέρας το σωτήριο έργο της δεν διστάζει να υποδύεται τον δικηγόρο... ενώ δεν είναι!  Να λέει ότι σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, αλλά δεν μας λέει τη σχολή, ενώ  άλλου αναφέρει ότι εργαζεται σε ινστιτούτα αισθητικής, αλλά δεν μας με ποια ιδιότητα... Τρίφτρια είναι, μασσέρ ή μακιγέρ, δεν μας το διευκρινίζει. Επίσης φαίρεται ότι είναι μητέρα ενός τέκνου ηλικίας 26 ετών.


ΔΕΙΤΕ  πιο κάτω σπαρταριστούς, όσο κι αποκαλυπτικούς διαλόγους από το Φατσομπούκι  της κ.   Marina Kalligerou

Marina Kalligerou ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ! ΚΥΡΙΑ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ! ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??? ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚΥΛΙ! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ
8 Αυγούστου στις 5:05 μ.μ. · Μου αρέσει! · 2

μαρθα πουλτιδου:
και θα το πάρω!!κι όχι μόνο το ένα και τα δύο!!!!και που είναι το ψέμα?????????????

8 Αυγούστου στις 5:07 μ.μ. · Μου αρέσει!

Marina Kalligerou: ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ ΛΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ??? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΦΑΝΗ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!
8 Αυγούστου στις 5:07 μ.μ. · Μου αρέσει! · 1

Marina Kalligerou: 
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ????
8 Αυγούστου στις 5:08 μ.μ. · Μου αρέσει! · 2

Marina Kalligerou: ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ???????????????
8 Αυγούστου στις 5:09 μ.μ. · Μου αρέσει! · 1

Marina Kalligerou ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ!!!!
8 Αυγούστου στις 5:09 μ.μ. · Μου αρέσει! · 2

Μαρθα πουλτιδου:  Ναι παρακολουθώ το σπίτι τους!!!έχετε πρόβλημα εσείς????και κάνανε και καταγγελία ε??και πληρώσανε??γιατί πριν μια ώρα η φωτεινή,νόμιζε ότι πληρώνουν για να κάνουν μηνύσεις...για το αυτεπάγγελτο!!!σε μένα μιλάτε κυρία Καλλιγέρου,όχι στο σκυλάκι σας...κάντε μου τη χάρη με τις μπαρούφες και τις υπονοούμενες απειλές...
8 Αυγούστου στις 5:13 μ.μ. · Μου αρές

Λίγες μέρες αργότερα: 

Marina Kalligerou: ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ...ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ...Η...ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ....

ΠΗΓΗ  για πολλα > https://www.facebook.com/groups/613292858727336/
http://filozoikosserron.blogspot.gr/2013/08/blog-post.html
  
Marina Kalligerou: ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ....ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ...ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑ...ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ...ΠΟΙΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ...ΠΟΙΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΖΩΑ ΑΠΟ ΑΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ....ΠΟΙΟΣ ΣΤΕΙΡΩΝΕΙ....ΠΟΥ ΣΤΕΙΡΩΝΕΙ....ΠΩΣ ΣΤΕΙΡΩΝΕΙ....Κ.Λ.Π
Marina Kalligerou ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ.........

Εκπληκτικά ...σπαρταριστώς αποκαλυπτικά και φυσικά κολάσιμα! ΟΛΑ ΑΥΤΑ περί της Ράμπο μανδάμ Μάρθας!

ΑΛΛΟ ...ΑΠΟ ΑΛΟΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!

Η 
Stampoylidoy Irene κοινοποίησε την κατάσταση του χρήστη Μπέττυ Καρασαχινίδου.
ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ...!!! ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ (ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ) ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ....ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΜΕΡΑ, υπομονή λοιπόν...!!!

Δεν χρειάζεται εμείς να κάνουμε σχόλια. Μέσα από τα Φατσομπούκια ( face book βαρβαριστί )των φιλοζώων βγαίνουν σπαρταριστές αλήθειες  για το πώς καταδυναστεύεται η ζωοφιλία στην Ελλάδα..

Θα συνεχίσουμε με πολλά άλλα ,.. και φυσικά με τον αληταρά τυχοδιωκτή Βρεταννο ΜΑRK ROGERS.. φανατικό μισέλληνα που τα μασσάει από αφελείς ΄Ελληνες ζωοφίλους μεσω ιστοσελίδων... Μια ομάδα αγνών φιλοζώων –επιστημόνων- κάνανε μια εκπληκτική έρευνα για το σάϊτ GREECE EXPOSED… ΤΗΝ  ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ! Θα γελάσουμε και θα ευφρανθεί ο Εισαγγελέας!

Παρακαλούμε τους  αφελείς υποστηρικτές της ΜΑΝΔΑΜ ΜΑΡΘΑΣ να κοπάσουν και δε χρειάζεται να μας στέλνουν άλλα ευχέλειά της. Τα έχουμε .. Δεν την σώζουν από την απρέπειά της , να υποβάλλει –έτσι επειδή της κατεβαίνει, -μηνύσεις  προς πάσαν κατεύθυνση δήθεν προς προστασία τετραπόδων , αλλά προς πλήρη εσώψυχη ευφροσύνη της , νομίζοντας ότι κάνει κάτι στον πλανήτη γη.

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ;

Η ΡΑΜΠΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΪΑΣ ΜΑΡΘΑ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ …ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΑTΙΑ! :
(Αφού πρώτα τα …αρπάζει κατά ομολογία της - από τις αυλές ή τα μπαλκόνια).
H ζηλωτής διώκτης και δικομανής Μάρθα Πουλτίδου, έχει στο κονάκι της στη Γλυφάδα και κατοικίδια που, όπως λέει η πιο κάτω αγγελία της…ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ. Θα έχετε δει πολλές αγγελίες με τον τίτλο ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ..
Είναι συνήθης τακτική στη διακίνηση τετραπόδων. ΄Εχει δύο όψεις : 1) Την αγαθή, δωρεάν μεταβίβαση ΄ζώων και 2) την άλλη που εμπλέκεται με πλάγιες εμπορευματικές διαδικασίες.. π.χ. εμβόλια, στειρώσεις ,τσιπάκια κ.λ.π. που επιφορτίζεται ο νέος ιδιοκτήτης του ζώου.
Δείτε την αγγελία της κ. Πουλτίδου , που φιγουράρει σε κάποια φιλοζωϊκά σάϊτς.

ΓΑΤΟΝΙΑ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ!!!!

Περιγραφή

ΑΠΟ ΤΑ 7 ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΑ 3 ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ..ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ...ΤΑ ΠΗΡΕ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΩΘΗΚΑΝ.....ΤΑ 3 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 4 ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ....ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ........
ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ.....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ....!!!!! ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :6973401579 ΜΑΡΘΑ!!!!!!!!

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Πόλη: Αθήνα‎
ΜΑΡΘΑ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ
6958464144
e-mail: IWANNA69BRUNO@GMAIL.COM ( http://www.patousaki.gr


Οφείλουμε να πούμε και τούτο : ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΜΕ με κυρία από την Κηφισιά που χαρίζει ένα σκύλο εντελώς δωρεάν, η οποία όμως για να μας τον παραχωρήσει έπρεπε να έρθει σπίτι μας για να ελέγξει το μέρος όπου θα εφιλοξενείτο το σκυλί της… Χαριτωμένο Η κυρία ανήκει προφανώς στην πρώτη κατηγορία ,των ανιδιοτελών φιλοζώων. Είναι σύνηθες το φαινόμενο σε τέτοιου είδους συναλλαγές ο αρχικός κτήτωρ να παρακολουθεί τον μετέπειτα βίον του ζώου που χάρισε, ώστε να γνωρίζει αν έπεσε σε καλά χέρια. Καλον έ;



Δεν ξέρουμε αν κ. Πουλτίδου ακολουθεί αυτή την τακτική. . Πάντως σύμφωνα με τα μηνύματα που λάβαμε η κ.Μάρθα –λένε- ότι έχει υπό την κατοχή της 40 τετράποδα… και ότι πρόσφατα αναγκάστηκε να αλλάξει σπίτι διότι οι γείτονες διαμαρτύρονταν.. Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ; 







Και επειδή η ερευνά μας θα πάει σε πολύ μεγάλο βάθος... Δείτε τις πιο κάτω φωτογραφίες  και πείτε μας αν πρέπει να συστήσουμε σε όλους τους εμπλεκόμενους, υπεύθυνους, για το σκυλί που κατέστρεψε αυτά τα παιδικά προσωπάκια , αν πρέπει να το μαζέψουν ή να του ρίξουμε φόλα... ; Αν μας επιτρέπει δηλαδή η εκλαμπρότης της Μανδαμ Μάρθας ..ώστε να μην μας στείλει η αφελής σε δικαστήρια..

Και δεν είναι ακραία η περίπτωση αυτή που βλέπετε... Είναι καθημερινότητας οι επιθέσεις των αδέσποτων προς περιπατητές ... Μπορεί η φωστήρ Ράμπο εκ Χανίων , όπως και η άλλη  μεγαλοκυρά Μανδάμ ,πρώην ασφαλίστρια ,κ. Μπομπολάκη... να μας δώσουν οδηγίες τι πρέπει να κάνουμε; Με ποιανού μεριά είναι με τα δίποδα ή τα τετράποδα .. που τα έχουν αναγάγει σε θρησκεία;
Τα ζα είναι χαϊβάνια, όπως λένε στα χωριά, δεν καταλαβαίνουν κι ορθώς.Αυτή είναι η φύση τους Αλλά πως θα προστατευθούμε από τις επιθέσεις τους; Η φόλα δεν είναι λύση... Αλλά μπας κι εσείς ζηλωτές-προστάτες ,νταβατζήδες  έχετε να προτείνετε κάτι τις λογικό για τα θύματα –δίποδα;..
Τρίχες θα προτείνετε... Τυχοδιωκτείτε ρε..Χαβαλέ κάνετε ! Για να δικαιολογήσετε την έρμη τη ζωή σας επί γης! Και το δράμα είναι, ... ότι το ξέρετε ...λιαν καλώς!


ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΖΩΟΦΙΛΙΑΣ...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ! 



ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ... ΜΑΝΔΑΜΙΤΣΕΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗ -ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ... κι άλλες εξαίρετες αργόσχολες Κυρίες... Ας έχουν υπόψη τους...
  ΠΑΓΩΤΑΚΙ ΤΡΩΝΕ .. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.. ΔΙΟΤΙ ΑΥΘΑΡΕΤΕΙΤΕ.. ΣΥΝΕΧΩΣ! Δι ΙΔΙΟΝ ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΤΙΚΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!

15 σχόλια:

  1. https://www.facebook.com/groups/350207221680410/638541756180287/?comment_id=638547326179730&notif_t=group_comment_reply εχει πολλα στοιχεια για την ερευνα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΘΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ... αλλά όπως βλέπετε με τα πιο κάτω σχόλια, οι κουκουλοφόροι-αν\ώνυμοι δίνουν ρέστα σε θράσος και σε ύβρεις. Είπαμε ότι ο αληθινός φιλόζωος, δεν συμπεριφέρεται με στυλ Τρούμπας... Κί όμως είπαμε ότι δεν θα τους φιλοξενούμε, αλλά σήμερα κάνουμε μια εξαίρεση ...διότι οι γνώμες αυτών των ανωνύμως έχουν ιδιαίτερο βάρος στην έρευνά μας...ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ τις θέσεις μας...

      Διαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η <>ΕΔΩ ΑΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ ΚΑΙ ΨΑΞΕΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Η Yiota Pai κοινοποίησε σύνδεσμο.
    16 Σεπτεμβρίου
    exei parei fora kai grafei o malakas!!!!

    AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΙΔΟΥ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΗ ΜΑΡΘΑ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ...
    indobserver.blogspot.gr
    H ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ,IΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ 1969 -EΦΗΜΕΡΙΔΑ Β.ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΠΑΠΑΓΟΣ-ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ e-mail: ind.observer@gmail.com -ΤΟ ΠΡΩΤΟ site ME TΟΥΣ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
    Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε
    Αρέσει στην Νατάσσα Κουζουρτίδου.

    Σταυρουλα Ζερβου Εχει παρει φορα και γραφει κι αυτος και καποιες αλλες εντελως μαλακισμενες "φιλοζωες".Σκατα στα μουτρα και στην ψυχη ολων οσων καθονται και γραφουν οτι παπαρια τους κατεβει στο κεφαλι.
    Ασχοληθεητε και λιγο με τα ζωα κι αφηστε το κουτσομπολιο,ΚΑΡΓΙΟΛΙΑΑΑΑΑ!
    17 Σεπτεμβρίου στις 11:59 π.μ. · Μου αρέσει! · 7

    Stavros Musique Να σηκώσουν το μουνί τους απο το πάτωμα οι καριόλες και να πάνε να βοηθήσουν- σώσουν τα σκυλιά της Σταμα !!!!! Ξέρουν τον τρόπο !!!!! Αντε γιατι θα μπω στο μικροσκόπιο και θα τις πάρει ο διάολος και θα τις σηκώσει !!!!
    17 Σεπτεμβρίου στις 1:26 μ.μ. · Μου αρέσει! · 2

    Eleni Mari Βρε παιδια..ποιες ειναι αυτες???επειδη εχω μεσανυχτα,μπορει να με ενημερωσει κ εμενα καποιος???ποιοι τα κανουν αυτα???
    17 Σεπτεμβρίου στις 1:49 μ.μ. · Μου αρέσει! · 2

    Σοφία Νί τι ακριβως εχει συμβει?
    17 Σεπτεμβρίου στις 1:58 μ.μ. · Μου αρέσει!

    Sofia Ma ηθελα να ηξερα γιατι τους κανετε τη χαρη και τα αναδημοσιευετε?
    17 Σεπτεμβρίου στις 2:39 μ.μ. · Μου αρέσει! · 3

    Lena Vlaxo Αυτές τις δήθεν "φιλόζωες" που είναι γνωστές άγνωστες μπορείτε να τις κατονομάσετε ώστε να γίνει ένα γερό ξεκαθάρισμα? Γιατί κάποιοι νομίζουν ότι εάν κρύβεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο μπορείς να λες ότι θέλεις....
    17 Σεπτεμβρίου στις 3:35 μ.μ. · Μου αρέσει! · 2

    Lena Vlax Αντε σας παρακαλώ βάλτε ονόματα...
    17 Σεπτεμβρίου στις 3:35 μ.μ. · Μου αρέσει!

    Stavros Musique πάρε με τηλ. και θα σου πω και ονόματα και τα πάντα !!!
    17 Σεπτεμβρίου στις 9:52 μ.μ. · Μου αρέσει! · 1

    μαρθα πουλτιδου ας λένε οτι θέλουν!!!!αρκεί που γράφουν σωστά το όνομά μου!!!!χαχαχα
    18 Σεπτεμβρίου στις 12:21 π.μ. από κινητό · Μου αρέσει! · 9

    Stavros Musique Γάμησες !!!!!!!
    18 Σεπτεμβρίου στις 12:36 π.μ. · Μου αρέσει! · 1
    πριν από 13 λεπτά · Μου αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ
    Stavros Musique ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ Κ. ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ας λένε οτι θέλουν!!!!αρκεί που γράφουν σωστά το όνομά μου!!!!χαχαχα" Me alla logia: Katharos ouranos astrapes den fovate!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποια κυρία είχε περιμαζέψει από το δρόμο μια γατούλα μονόφθαλμη και την είχε πάρει στο σπίτι της. Κάποια στιγμή έμεινε έγκυος διότι δεν είχε χρήματα για να την στειρώσει καθώς είχε κι άλλα ζωάκια και φρόντιζε. Την Μεγάλη Πέμπτη όταν είδε ότι δεν μπορούσε να γεννήσει ζήτησε από κάποια κοπέλα να ζητήσει βοήθεια από τον κόσμο στο facebook για να πάει η γατούλα σε κάποιο γιατρό να σωθεί. Μέχρι την Μεγάλη Παρασκευή το βράδυ η γάτα χαροπάλευε διότι δεν είχε βρεθεί κάποιος φιλόζωος να την μεταφέρει σ΄έναν γιατρό, ώσπου βρέθηκαν 2 κοπέλες που την μετέφεραν στο Αττικό νοσοκομείο το οποίο μετά την νοσηλεία της γάτας για 3-4 μέρες ζήτησε το ποσό των 700 ευρώ. Και πριν φτιαχτεί ποστ για να συγκεντρωθούν τα χρήματα από τον κόσμο, καθότι εξαρχής η γυναίκα είχε δηλώσει οικονομική αδυναμία, κάποιος έβαλε την "κυρία" ως στέλεχος της ΠΦΠΟ (όπως ισχυρίζεται) να μεσολαβήσει για να μειωθεί το ποσό διότι ήταν υπερβολικό! Αυτή ήταν η αντίδραση της φιλόζωης και φιλέσπλαχνης κυρίας...

    μαρθα πουλτιδου σοφάκι,η κυρία που είχε το γατί ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ,να κόψει τον πισινό της και να κάνει αυτό που πρέπει..όπως κάνουμε εμείς όταν βρίσκουμε κάποιο ζώο....

    μαρθα πουλτιδου κυρία στρατηγού,δεν αισχύνεστε καθόλου???αποχωρήστε παρακαλώ από τη συζήτηση...εγώ αρνούμαι να συνομιλώ με αδιάφορους ανθρώπους..και για να τελειώσει το πανηγυράκι,τη γάτα θα την παραλάβω εγώ με τις πλάτες της ομοσπονδίας και νταηλίκι..και .δε θα ξαναγυρίσει ούτε υπό επιτήρηση σε ένα αδιάφορο άνθρωπο..θα την προωθήσουμε για υιοθεσία...αν καποιος διαφωνεί,ας το πεί τώρα,πριν κάνω την κίνηση να βάλω το κεφάλι μου στο ντορβά...

    μαρθα πουλτιδου το γατί δε θα το ξαναδεί..εχω ήδη μιλήσει με το Αττικό και το γατί θα παραδοθεί σε στέλεχος της ομοσπονδίας..δηλαδή σ'εμένα..κι από μένα θα πάει εκεί που θα αποφασίσουμε όλοι οι υπόλοιποι,εκτός από την κυρία..θα πάει σ'ένα σπίτι που θα νοιώσει αγάπη και ασφάλεια..τα ζώα,δε θέλουν μόνο φαγητό..αγάπη χρειάζονται και φροντίδα πάνω απ'όλα..

    μαρθα πουλτιδου μην το κουράζουμε...το γατί θα παραδοθεί σ'εμένα....και δε θα το πάρει πίσω..άλλωστε πως μπορεί να αποδείξει ότι είναι δικό της????

    μαρθα πουλτιδου γιατί σας επιτίθεμαι???γιατί είστε εγκληματίας κυρία μου..βλέπατε το -κατά δήλωσή σας-ζώο σας να ψυχορραγεί κι αντί να κόψετε τον κώλο σας να το πάτε στο γιατρό,κάνατε αναρτήσεις και μετά δουλεύατε τον κόσμο,ότι πέθανε...δεν ντρέπεστε καθόλου???και τι πάει να πεί το ανέβασε η φερενίκη??όταν αρρωσταίνουν τα ζώα μας,τα πάμε στο γιατρό..δεν περιμένουμε,το γείτονα να το κάνει..έλεος..ρε παιδιά,τι ασχολείστε??η κυρία είναι εντελώς γειά σας...και θέλει και το γατί!!πλάκα κάνετε...Π-Ο-Τ-Ε!!!! ( ακολουθει η συνεχεια )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μαρθα πουλτιδου φερενίκη,δε θα δει την ιδιοκτήτρια..έχει τελειώσει αυτό το θέμα..το γατάκι θα παραληφθεί από μένα και χιτλερικά αποφασίζω ,να π[άει σε φιλοξενία,σε σπίτι που θα διαλέξω εγώ!!!διαφορετικά,να πάει η κυρία στο Αττικό,να το πληρώσει και να πάρει το γατί της.τι νόμιζε??ότι θα το πληρώσουν οι μαλάκες και θα το πάρει??λάθος..όσο το είδε,το είδε..το παραμύθι τελείωσε για την κυρία..η κακιά μάγσσα κάηκε στην πυρά,εμείς θα ζήσουμε καλά κι η νεραιδούλα,καλύτερα....σε άλλα χέρια..

    μαρθα πουλτιδου σίγουρα θα χρειαστούν χρήματα,αλλά αύριο θα διαπραγματευτώ το ποσόν και θα αναρτήσουμε λογαριασμό του νοσοκομείου για να καταθέσει ο καθένας μας ότι μπορεί...

    Niki Stratigou ΜΕ ΠΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ?ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΝΝΟΩ.

    μαρθα πουλτιδου με την ιδιότητα της αληθινά φιλόζωης,με την ιδιότητα του ότι είμαι στέλεχος της πανελλαδικής συντονιστικής επιτροπής φιλοζωικών σωματείων,με την ιδιότητα του ανθρώπου,που δε μπορεί να διανοηθεί ότι το ζώο θα ξαναγυρίσει κάπου,που περισεύει το θράσος αλλά λείπει η αγάπη.

    μαρθα πουλτιδου έχετε κι άλλα???θα σας τα πάρω κι αυτά...την παρασκευή το πρωί θα σας βγάλω εντολή οριστικής απομάκρυνσης όλων των ζώων που έχετε και την δια βίου αφαίρεση δικαιώματος απόκτησης άλλου ζώου....κι ότι και να πει η Σίλια και η κάθε Σίλια,οι πράξεις σας,μετράνε από μόνες τους..

    Niki Stratigou ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΤΕ Κ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ

    Πλεμμένου Σίλια Δε γνωρίζω λεπτομέρειες σχετικά με το συμβάν. Την τελευταία φορά που επισκέφθηκα την κυρία Στρατηγού και την κόρη της στο σπίτι τους, όλα τα ζώα φαίνονταν υγιή κι ευτυχισμένα.

    Πλεμμένου Σίλια Το μόνο λάθος τους ήταν ότι δε συνεργάστηκαν μαζί μου εγκαίρως για τη στείρωση της εν λόγω γάτας.

    Niki Stratigou ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ Κ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

    μαρθα πουλτιδου δε νομίζω!!!να είστε σίγουρη ότι θα το κάνω...ανατρέξτε στο google,χτυπήστε το όνομά μου,και θα καταλάβετε σε ποιόν απευθύνεστε!!και μετά ξαναμιλάμε!

    μαρθα πουλτιδου τέλος πάντων..εγώ,ως στέλεχος της ομοσπονδίας,θα κινηθώ νομικά εναντίον της κυρίας,γιατί σίγουρα είναι ανίκανη,να έχει ζώα..το γατάκι ήδη βρήκε σπίτι και πάμε παρακάτω..

    Πλεμμένου Σίλια Κ.Πουλτίδου και λοιποί, δεν καταλαβαίνω σε τι ωφελεί αυτή η συνομιλία. Εάν έχετε την πρόθεση να κινηθείτε νομικά ενάντια στην κ.Στρατηγού με απώτερο σκοπό την απομάκρυνση των ζώων από το χώρο της, παρακαλώ κάντε αυτό πρώτα κι έπειτα, εφόσον χρειάζεται, ρωτήστε με για το οτιδήποτε. Για την ώρα, αν έχετε την καλοσύνη, αποδεσμεύστε με διότι δεν επιθυμώ να συμμετέχω σε τέτοιου είδους ανεπίσημες ενέργειες.

    μαρθα πουλτιδου κυρία ΠΛεμμένου,για ποιές ανεπίσημες ενέργειες μιλάτε??

    Πλεμμένου Σίλια Αναφέρομαι σε αυτή την εξαιρετικά αντιαισθητική στιχομυθία.

    Πλεμμένου Σίλια Παρακαλώ, κινηθείτε νομικά, καλέστε με σε αριθμό που θα σας δώσω σε προσωπικό μήνυμα ώστε να σας πω το οτιδήποτε.

    Niki Stratigou ΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΙΜΩΡΗΘΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΑΣ ΤΙΜΩΡΗΘΩ

    μαρθα πουλτιδου αν θεωρείτε ότι είναι αντιαισθητική,δεν έχετε παρά να αποχωρήσετε..το ότι θα κινηθώ νομικά,είναι βέβαιο,αλλά δε θα σας έφερνα ποτέ στη δύσκολη θέση να σας προτείνω για μάρτυρα..δε χρειάζονται μάρτυρες,σ'αυτή την περιπτωση..ως στέλεχος της συντονιστικής,απευθύνομαι στην εισαγγελέα ζώων,και παίρνω την εντολή,σε πέντε λεπτά...τόσο απλά....

    Niki Stratigou μαρθα παρε με τηλ. 69751.....

    μαρθα πουλτιδου κυρία Στρατηγού,δε θα σας πάρω τηλέφωνο..δε νομίζω ότι έχω να πω κάτι μαζί σας...θα τα πείτε στον εισαγγελέα ,όχι σε μένα...

    Niki Stratigou αν δεν με ενοιαζε μαρθα δεν θα ειχα ζητησει απο την φερενικη βοηθεια.θα σιωπουσαΚ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑ ?ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΓΑΤΟΥΛΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ???ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!!

    (ακολουθει η συνεχεια )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Niki Stratigou ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙ.Κ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΑΓΟΝΙ,ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΑΖΕΨΑ,ΕΝΩ ΗΔΗ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ!!!

    μαρθα πουλτιδου κυρία Στρατηγού σας επιρρίπτω ευθύνες για όλα τα άλλα..σας είπα και προχθές,ότι κακώς βρίσκεστε μέσα σ'αυτό το μήνυμα..η γατούλα αποτελεί παρελθόν για σας..οπότε μην αγχώνεστε..αυτός που θα την πάρει,την παίρνει γιατί αγαπά πραγματικά τα ζώα κι όχι για την ομορφιά της..

    Κατερίνα Παπαδιώτη δε μ αρεσουν καθολου καταστασεις επιβολης

    μαρθα πουλτιδου τότε να πάει η κυρία,να πληρώσει τα 735 ευρώ και να πάρει τη γάτα..απλούστατο..και δε θα μπορούμε και να πούμε τίποτα....

    Niki Stratigou ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΤΗΜΕΝΗ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΦΑΛΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙ....ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΣΤΕΙΡΩΤΗ ΓΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ?ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΘΕΩΡΗΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ Κ ΝΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΣΤΕΙΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΖΩΟ ΣΟΥΗ ΣΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ?ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ?

    μαρθα πουλτιδου ματίνα,χρειάζεται μόνο να διαβάσει τον νόμο.. 4039/2012 άρθρο 1,αρθρο 5 και άρθρο 16..μια καταγγελία και έχει τρία χρονάκια στην πλάτη και 5.000 ευρώ πρόστιμο..τόσο απλά!!

    Αυτή ήταν η αντιμετώπιση της κυρίας Στρατηγού της οποίας την γάτα πήρε η κυρία Πουλτίδου όπως η ίδια ισχυρίστηκε χωρίς καμία απολύτως νόμιμη ενέργεια και εκβιάζοντας την ότι θα της πάρει και τα υπόλοιπα ζωάκια της. Δεν της επέτρεψε ούτε καν να τη δει και ούτε γνωρίζει που βρίσκεται. Πρόσφάτως επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της η κυρία Στρατηγού και ζήτησε να δει τη γατούλα της και το μέρος που βρίσκεται, η κυρία ισχυρίστηκε ότι είναι δική της πλέον και δεν θα της επιτρέψει ποτέ ξανά να την δει. Εκείνη είπε πλήρωσε (με λεφτά άλλων φυσικά) χάρη σ΄εκείνη βγήκε από το νοσοκομείο, την τσιπάρισε στ΄όνομα της κι είναι πλέον δική της!

    Πριν λίγο καιρό μάλιστα μετά από έντονες παρακλήσεις κι επιμονή της κυρίας Στρατηγού και ρωτώντας από δω κι από κει για τη γατούλα της της έστειλαν μια φωτογραφία στην οποία είναι προφανές για το που βρίσκεται η γάτα https://www.facebook.com/photo.php?fbid=596018533770367&set=a.365714153467474.81072.100000866786647&type=1&theater

    Τα παραπάνω είναι επιλεκτικά σχόλια από μερικά πρόσωπα που συμμετείχαν στο ομαδικό μήνυμα το οποίο είχε φτιαχτεί με σκοπό να βρεθούν χρήματα για να βγει το γατάκι από το νοσοκομείο...Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τα συμπεράσματα δικά μας όντως,για τα...επιλεκτικά σχόλια!!!!..γιατί κύριοι κανένας από σας,δεν πλήρωσε κανένα ζώο η τολάχιστον δεν πλήρωσε την αδιαφορία των "ΔΉΘΕΝ"φιλόζωων....και ποιό είναι το δικό σςα πρόβλημα που έχω σαράντα γάτες???σας ζήτησα να τις ταίσετε??να τις στειρώσετε???να τις εμβολιάσετε???να ξενυχτήσετε ταίζοντας νεογέννητα,που βρέθηκαν πεταμένα σε κάδους σκουπιδιών????βρείτε άλλο τρόπο να βγάλετε μεροκαματάκι γιατί εδώ δεν έχει..και ναι καθαρός ουρανός,αστραπές δε φοβάται..δεν ήσασταν εσείς που μείνατε χωρίς ρεύμα είκοσι μέρες για να χειρουργηθεί και να σωθεί ένα αδέσποτο..εγώ ήμουν..βέβαια που να καταλάβετε εσείς από ανθρωπιά???πολυτέλεια ε??ψάξτε όμως καλύτερα αυτά που δημοσιεύετε γιατί δημοσιεύετε ότι σας στέλνουν κι όχι τα γεγονότα όπως είναι..και για δική σας χρήση,τη γάτα της κυρίας,δεν την πήρα εγώ..εγώ μόνο μεσολάβησα για να κατέβει το ποσό από τα 735 ευρώ στα 350,τα οποία πληρώθηκαν από πολλούς φιλόζωους μαζί,χωρίς καμμιά συνεισφορά από την κυρία,που μυξόκλαιγε αλλά όταν την έπαιρναν τηλέφωνο για να πάνε να πάρουνε τη γάτα,τους έλεγε ότι η γάτα πέθανε!!!!όταν πήγαν και την πήραν,την είχε πεταμένη σε μια κούτα,δίπλα στο σκουπιδοτενεκέ!!!εσείς θα την δίνατε πίσω????....τώρα ποιός την παρέλαβε,ψάξτε το..δημοσιογράφοι είστε,θα'χετε τις άκρες σας..εκτός αν η δημοσιογραφία σας περιορίζεται στα μυθεύματα που σας στέλνουν και τσιμπάτε..κορόιδα..αλλού είναι η φάκα..όχι εδώ..ψάξτε και θα δείτε ποιοί είναι αληθινά φιλόζωοι και ποιοί βγάζουν χρήμα...α και κάτι τελευταίο..η κυρία Στρατηγού με πήρε την προηγούμενη εβδομάδα και ηθελε να δει τη γάτα..φυσικά δε δέχτηκα καμμιά συζήτηση και τότε η αθώα κυριούλα,με απείλησε!!!"θα δεις τι θα σου κάνω",μου είπε..και μην το αρνηθεί..υπήρχε αυτήκοος μάρτυς και μάλιστα αστυνομικός..εκτός υπηρεσίας αλλά πρόθυμος να καταθέσει τι άκουσε,αν του ζητηθεί...καταλάβατε κύριοι??πήρατε φόρα και χάσατε τη μπάλλα!!!κι όσο δεν ανοίγετε τα μάτια και τ'αυτιά σας αλλά κινείστε φορώντας παρωπίδες,τόσο πιο πολύ θα βουλιάζετε....καλό ξύπνημα!!πουλτίδου μάρθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το μόνο που δεν υπολόγισες είναι ότι είχε κι η Νίκη όχι 1 αλλά 5 μάρτυρες κι όταν σε πήρε ήσουν σ΄ ανοιχτή ακρόαση. Σε διέκοψε από τη μετακόμιση σου Πινόκιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όσο για τον αστυνομικό μάλλον σε υπηρεσία ήταν κι όχι εκτός, θα αποδειχθεί άλλωστε από τις ημερομηνίες, μην ανησυχείς καθόλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έμαθα ήσουν και διακοπές στην εξωτική Σαλαμύκονο σε σουίτα αλλά κράτησαν λίγο, μην στεναχωριέσαι μπορεί τώρα τον Νοέμβρη να κάνεις περισσότερες διακοπές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αντί να κατηγορείτε δεξιά κι αριστερά, δεν πιάνετε κάνα ζώο για στείρωση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή