Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

KANEΙΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ .. ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η Χ.Α.... αλλά οι φασίστες της αριστεράς και της προόδου το κώλου ...απαγόρευσαν την εκδήλωση! ΤΕΤΟΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!.. ΑΝ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η Χ.Α. ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ (όπως σας είπαν οι Σιωνιστές των ΗΠΑ..).. ..ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!- ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ , όμως..-ή δεν τον βλέπετε τόσα χρόνια;- ΩΣ ΣΕΜΝΗ ΚΟΡΑΣΙΣ! Ή μπας ΡΕ στραβάδια το παραβλέπετε; Για ποιο λόγο ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ..ΜΑΛΑΚΙΑ... υποδύεστε τον δημοκράτη; ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ; ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ!

Στα γραφεία της Χρυσής Αυγής (Λ. Μεσογείων 131) η εκδήλωση για τα Ίμια μετά την απαγόρευση του σταλινικού καθεστώτος - ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ


Κανονικά θα διεξαχθεί η εκδήλωση μνήμης για τα Ίμια στα κεντρικά γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου (Λεωφόρος Μεσογείων 131 – Σταθμός Μετρό Κατεχάκη) μετά την απόφαση του σταλινικού-μνημονιακού καθεστώτος να απαγορεύσει την διεξαγωγή της στο Μνημείο των Ιμίων.

Η υποταγή και η εθνική προδοσία της συγκυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ ξεπέρασε κάθε όριο. Ο ΓΑΔΑρχης εξέδωσε απαγορευτική απόφαση για την μεγαλύτερη εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για τους αιώνιους νεκρούς του Ελληνισμού. Ούτε τούρκος σουλτάνος να διοικούσε το ελλαδιστάν δεν θα έφτανε σε αυτό το αισχρό σημείο.
Η απαγόρευση τέλεσης συναθροίσεων και πορειών αφορά το κέντρο των Αθηνών (περιοχή Ζαππείου, Συντάγματος, Κολωνακίου μέχρι το Χίλτον).
Η εκδήλωση μνήμης για τα Ίμια θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 19.00 στα κεντρικά γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου (Λεωφόρος Μεσογείων 131 – Σταθμός Μετρό Κατεχάκη). ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sta-grafeia-ths-chrushs-aughs-l.-mesogeiwn-131-tha-pragmatopoihthei-h-ekdhl#ixzz3yiy6B9m3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου