Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό που έστειλε ειρωνική επιστολή για τα χρέη της Ελλάδας

 Απίστευτος διάλογος στο γερμανικό περιοδικό Stern – Αξίζει να διαβάσετε την εκπληκτική απάντηση στην επιστολή του Γερμανού συντάκτη! Η παρακάτω... 
εκπληκτική-απάντηση-Έλληνα-σε-Γερμανό-που-έστειλε-ειρωνική-επιστολή-για-τα-χρέη-της-Ελλάδας

Απίστευτος διάλογος στο γερμανικό περιοδικό Stern – Αξίζει να διαβάσετε την εκπληκτική απάντηση στην επιστολή του Γερμανού συντάκτη! 
Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή του Walτer Wuellenweber, προς τους Έλληνες πολίτες… 
με τίτλο «Αγαπητοί μας Έλληνες», δημοσιεύεται σε πρόσφατο τεύχος του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού, Stern, για να λάβει την εκπληκτική απάντηση του Έλληνα. 
Ο υπέρτιτλος του άρθρου Walτer Wuellenweber αναφέρει: 
«Μετά τις τράπεζες, θα πρέπει τώρα οι Γερμανοί να σώσουν και την Ελλάδα. Πρώτα έκαναν αλχημείες οι Έλληνες στο ευρώ και τώρα, αντί να κάνουν οικονομίες, απεργούν».

 «Περί τῆς καύσεως τῶν νεκρῶν»


Τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρῶν κ.κ. Χρυσοστόμου. Ἐπειδή τελευταῖα πολύς λόγος γίνεται γιά τό θέμα τῆς καύσεως τῶν νεκρῶν... 



patron_xrusostomosἘπειδή τελευταῖα πολύς λόγος γίνεται γιά τό θέμα τῆς καύσεως τῶν νεκρῶν καί γιά τήν δημιουργία ἀποτεφρωτηρίου στήν πόλη τῶν Πατρῶν καί ἐπειδή οἱ πολίτες ἀπευθύνονται πρός τόν Μητροπολίτη καί τήν Ἐκκλησία γενικώτερα ὥστε νά γνωρίζουν ποιά εἶναι ἡ θέση τῆς Ἐκκλησίας ἐπί τοῦ συγκεκριμένου θέματος, σημειώνομε μέ πολλή ἀγάπη καί συνείδηση εὐθύνης ἔναντι τοῦ ποιμνίου μας τά ἑξῆς.

Η Ρωσία «βάζει φρένο» στην γερμανική επεκτατικότητα στα Βαλκάνια αλλάζοντας τις ισορροπίες

Η Γερμανία από το 1990 έχει θέσει σε εφαρμογή ένα προμελετημένο και καλά σχεδιασμένο σχέδιο, με το οποίο προσπάθησε να... 

pgt5
 
Η Γερμανία από το 1990 έχει θέσει σε εφαρμογή ένα προμελετημένο και καλά σχεδιασμένο σχέδιο, με το οποίο προσπάθησε να ελέγξει ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων. 
Από την εποχή την διάλυσης της πρώην Γιουγκοσλαβίας μέχρι την σημερινή εποχή των μνημονίων της Ελλάδας , το Βερολίνο προσπαθεί να «κυριεύσει» οικονομικά και πολιτικά την περιοχή αυτή. Οι παρεμβάσεις των γερμανικών κυβερνήσεων σε όλες τις βαλκανικές χώρες είναι πλέον συχνό φαινόμενο. 
Έτσι τώρα και στην περίπτωση της Σερβίας και της «υποψηφιότητας» της στο ΝΑΤΟ οι Γερμανοί έχουν και λόγο και άποψη .

Δ.Αβραμόπουλος: «Αλλάζουμε το πρωτόκολλο του Δουβλίνου λόγω υπέρμετρης επιβάρυνσης της Ελλάδος και της Ιταλίας»!

Ο Επίτροπος της ΕΕ αρμόδιος για το μεταναστευτικό ζήτημα κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε με ευρωβουλευτές κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής... 

avramopoulos58967Ο Επίτροπος της ΕΕ αρμόδιος για το μεταναστευτικό ζήτημα κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε με ευρωβουλευτές κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων. 
Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από μια εξαιρετικά καταθλιπτική διαπίστωση όλων εμπλεκομένων σχετικά με την μετεγκατάσταση των προσφύγων. 
Ο επίτροπος αναγνώρισε ότι το διαφημιζόμενο πρόγραμμα επανεγκατάστασης των προσφύγων σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, δεν λειτουργεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου