Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ!
Αμερικάνικη προφητεία για την Ελλάδα στο τελικό στάδιο επαλήθευσης
Στις 28 Μαρτίου 1994 κυκλοφόρησε στην Αμερική το βιβλίο της Κάθριν Νέβιλ με τίτλο «A calculated risk».
Δώδεκα χρόνια μετά, το 2006, κυκλοφόρησε το βιβλίο αυτό στην Ελλάδα με τίτλο «Το στοίχημα». Η διάσημη Αμερικανίδα μυθιστοριογράφος προφητεύει την κατάληξη της Ελλάδος μετά το μπλέξιμό της με τους παγκόσμιους οικονομικοπολιτικούς δικτάτορες. 

Ας σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη συγγραφέας έχει γράψει και άλλες προφητείες όπως π.χ. την ίδρυση του Κουρδιστάν.
Το βιβλίο «Το στοίχημα» αναφέρεται σε περιπέτεια στελεχών της Παγκόσμιας Τράπεζας. Ανακαλύπτει κανείς διαβάζοντάς το τις οικονομικές αρχές, αλλά και οικονομικούς όρους του ιδρυτή της οικονομίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Μίλτον Φρήμαν. Το τμήμα που αναφέρεται στην Ελλάδα είναι στις σελίδες 396 έως 400.
Η συγγραφέας περιγράφει την συγκέντρωση των μελών της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ (στο βιβλίο την ονομάζει διαφορετικά αλλά όμως δίνει τα χαρακτηριστικά της), για να γιορτάσουν ένα γεγονός που θα γίνει για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία. Διαβάστε -ΚΆΤΩ ΣΤΟ ΚΑΡΕΔΑΚΙ- τις σελίδες που αφορούν την χώρα μας.


Εκφράσεις όπως «τυχοδιώκτες», «πρόκειται για την αυγή μιας καινούριας…», «τολμηρό άλμα στο μέλλον», «άγραφη σελίδα της ιστορίας» κ.λπ. που χρησιμοποιεί η συγγραφέας είναι τόσο οικείες πλέον αλλά και το ελληνικό έθνος καταλαβαίνει πολύ καλά τι υπονοούν.
Το πιο σημαντικό που γράφει είναι ότι μια ομάδα της Μπίλντενμπεργκ θα πάει στο «Παρίσι, για να διεκπεραιώσει το τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεων». Μα η κυβέρνηση που έχει τώρα η Ελλάδα, και διοικεί του έλληνες αλλά εξυπηρετεί τους «τυχοδιώκτες», στο Παρίσι δεν ήταν και θα ξαναπάει για διαπραγματεύσεις; Πως το ήξερε η συγγραφέας;
Μετά τις διαπραγματεύσεις πρέπει να περιμένουμε κάποιο σημαντικό γεγονός στις αγορές χρήματος διότι όπως γράφει, η Λέσχη θα «¨ξεφορτώσει¨ κάμποσα από τα κερδισμένα με κόπο» κεφάλαια των μελών της και αμέσως μετά, η μεγαλύτερη διευθυντική της «ομάδα θα φύγει για την Ελλάδα, προκειμένου να αναλάβει τον έλεγχο από την ευρωπαϊκή κοινοπραξία που ιδρύθηκε αρχικά από την επιχείρηση αυτή».
Δηλαδή μας πληροφορεί πρώτα, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ίδρυμα της Λέσχης και μετά ότι θα πάρουν την Ελλάδα από Ευρώπη. Ύστερα από τα γεγονότα αυτά οι Μπίλντενμπέργκερς θα μπορούνε να λένε ότι έχουν τη δική τους χώρα. Την Ελλάδα μας. Αν προλάβουν…
Το κείμενο της Νέβιλ δεν πρέπει απλά να διαβαστεί αλλά να μελετηθεί γιατί μας προετοιμάζει για πολλά.
Χρήστος Μαντζιάρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου