Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016


ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ

ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΜΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Ντορέτα Πέππα
ΚΟΝΑΝ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ …ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

Λοιπόν, για σήμερα το πρωί, οι μετεωρολόγοι είχαν "προβλέψει" σοβαρά σοβαρά ότι στην Αττική θα έπεφταν ισχυρές βροχές και καταιγίδες -χαμός, έρχεται ο χειμών ο Νumber One, πού' σαι Παπαρίζου να του πεις κι ένα τραγούδι!- και έχει έναν ουρανό και έναν ήλιο... ΟΝΕΙΡΟ! Τώρα, αν μετά το μεσημέρι θα πέσει δραματικά η θερμοκρασία, οψόμεθα... Οι μετεωρολόγοι κάνουν κάτι προβλέψεις... να, σαν τα "ιστορικά" συμπεράσματα των Τουρκαλάδων, που ισχυρίζονται εσχάτως ότι πρόγονοί τους ήταν οι Κιμμέριοι και αρχηγός τους ο... Κόναν ο βάρβαρος!!!! Δηλαδή, ο ήρωας του γνωστού μυθιστορήματος (και ουχί ιστορικού προσώπου) του Ρ. Χάουαρντ! Μόνο σε ένα θα συμφωνήσω μαζί τους (με τους Τούρκους, όχι με τους μετεωρολόγους), στην προσωνυμία: "βάρβαρος"!
Όσο για τους Ετρούσκους, που τους θέλουν κι αυτούς... Τούρκους -εδώ τον Όμηρο έχουν για δικό τους και τον λένε Ομέρ, θα μου πεις, σ' αυτό θα κολλήσουν τώρα!- ήταν Πελασγοί και... περισσότερα στις εκπομπές περί Λυδού, που ετοιμάσαμε με τον Ναυσίνοο και που βασίζονται στο ομώνυμο δίτομο βιβλίο μου που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες! Εντός ολίγου, θα είναι έτοιμο το πρώτο μέρος, δηλαδή η πρώτη σχετική εκπομπή! Εκτός των άλλων, θα αποδειχθεί, με πλήρη τεκμηρίωση, η κοινή καταγωγή Πελασγών (Αρκάδων) - Ελλήνων - Λυδών - Ετρούσκων!
Καλή Κυριακή, χαρές σ' εμάς και... τα χειρότερα για την Τουρκιά, αλλά και όλα αυτά τα "άλλα" βάρβαρα όντα που μας στέλνει καραβιές η "γείτων" εδώ, ευλογίαις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Και σ' αυτούς, επίσης, τα χειρότερα!


Η Άγκυρα ανακάλυψε "αρχαίους Τούρκους" στην Μικρά Ασία και αρχηγός τους ήταν... ο...
PRONEWS.GR



ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο Marios Vrachiolidis
ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΟΙΣΤΟΥΝ!

Επειδή εχω κατηγορηθεί για ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ, δηλώνω με χαρά οτι όσοι και όσες θεωρούν αλλους ισλαμοφοβικους οτι τους εύχομαι με όλη μου την καρδιά να εχουν τυχη του θύματος της υπόθεσης και εγω να ειναι σίγουρες και σίγουροι οτι θα πανηγυρίζω με τους ισλαμιστες βιαστές! Οποιος θέλει τέτοια υποανάπτυκτα πιθήκια να πάει στην πατριδα τους εδω μια και πληρώνω φόρους δεν επιτρέπω σε κανένα να λέει οτι τους θέλει εδω! Ειναι η χώρα μου και για το ποιος μπαίνει μια και πληρώνω φόρους εχω το δικαίωμα να λέω ποιος και ποτε θα έρθει! Οποιος εχει αντίρρηση να φύγει απο την ΧΩΡΑ Μ Ο Υ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ!



7 Αφγανοί καταδικάστηκαν για τον χειρότερο βιασμό στην ιστορία της Σουηδίας (βιντεο)
Το θύμα, μητέρα δύο παιδιών, 29 χρόνων, κοινωνική λειτουργός στο πλευρό των μεταναστών. Οι δράστες 12 Αφγανοί μετανάστες που την βίαζαν στο κεντρο…

OLYMPIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου