Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Παρά ταύτα εμείς που συνεργαστήκαμε με τον σημαντικό δημοσιογράφο Μπάμπη Κλάρα αδερφό του ΑΡΗ,επικροτούμε τον διορισμό και δεν κακίζουμε τον σημερινό Τσακαλώτο για ρουσφέτι!


Συμφιλίωση» στις προσλήψεις 67χρόνια μετά το τέλος του εμφυλίου 

Ο Τσακαλώτος (εγγονός δεξιου στρατηγου) διορίζει την εγγονή του Αρη Βελουχιώτη

Kατερίνα Φάκα28/01/2016-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 


Ο Τσακαλώτος (εγγονός) διορίζει Βελουχιώτη (εγγονή) 
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...

Κόντρα στις πεποιθήσεις του διάσημου προγόνου του, ο υπουργός Οικονομικών κάνει το δικό του «αντάρτικο» προσλαμβάνοντας στο γραφείο του ως σύμβουλό του την απόγονο του καπετάνιου του ΕΛΑΣ

Στο πεδίο της μάχης -οποιασδήποτε μάχης, εμφύλιας και μη- ο Τσακαλώτος και ο Κλάρας, για την ακρίβεια, ο απηνής διώκτης των κομμουνιστών Θρασύβουλος Τσακαλώτος και ο αρχηγός του ΕΛΑΣ Αρης Βελουχιώτης -κατά κόσμον Θανάσης Κλάρας- δεν συναντήθηκαν ποτέ. 

ΕΥΣΤΟΧΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΑΘΗ:

Το γερμανικό δίδυμο και ο ελληνικός δικομματισμός του

«Δεν είναι πρόθεση της Ν.Δ. να πέσει αύριο η κυβέρνηση», διακηρύσσουν στελέχη και «κύκλοι» του κόμματος (πλην ορισμένων που θα ήθελαν τον κ. Τσίπρα γεμιστόν, λιαστόν, του φούρνου και στα κάρβουνα). Ομως, πλην αυτών των θερμοκέφαλων, οι περισσότεροι στη Ν.Δ θέλουν να προχωρήσει κι άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ τη βρόμικη δουλειά (κατά το δυνατόν) και ύστερα να έρθει οΚυριάκος να την ολοκληρώσει και να μας αποτελειώσει.

ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ... ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ;

«Ένα μάθημα για την ΕΕ»

«Ένα μάθημα για την ΕΕ»

Πολλά είναι τα σημερινά δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου που αναφέρονται στην Ελλάδα, με κύριο βάρος στη διαχείριση του προσφυγικού αλλά και το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη του Σένγκεν.

AΠΟΨΕ...ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ALRHA T.V

«Λύγισε» και η Χατζηβασιλείου με το «Πακέτο» που παρέλαβε γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια...

«Λύγισε» και η Χατζηβασιλείου με το «Πακέτο» που παρέλαβε γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια
Συγκλονιστικές είναι οι ιστορίες ζωής που θα φιλοξενήσει το «Πακέτο» την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου όπως θα δούμε στις οθόνες μας, βούρκωσε όταν η παραλήπτρια του πακέτου, Έφη Κοντού , και τελευταία μούσα του «μεγάλου» Γιώργου Ζαμπέτα, ήρθε αντιμέτωπη με ένα πρόσωπο που την γυρνάει 30 χρόνια πίσω. 

«Άραγε πώς θα αισθανθεί, όταν ακούσει από την άλλη πλευρά ένα κορίτσι να την προσφωνεί: «Μαμά»;» αναφέρει χαρακτηριστικά τα δελτίο τύπου της εκπομπής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου