Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Υπό το μανδύα ψευτο-ΜΚΟ δρούν εκαντοντάδες δουλέμποροι στα ελληνικά νησιά


Επίσημα πλέον με τη σκεπή και αρωγή του κράτους δρουν οι δουλέμποροι μεταναστών που έχουν εγκατασταθεί ανενόχλητοι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου υπό των μανδύα δήθεν Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και διευκολύνουν τη μεγάλη μπίζνα του σύγχρονου αυτού δουλεμπορίου που αποφέρει δεκάδες δις ευρώ.

Ορισμένοι το παράκαναν σε βαθμό που το κράτος της «αριστερής» Σία, αποφάσισε να τους συλλάβει. Έτσι... 

κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βοήθεια σε είσοδο παράνομων αλλοδαπών στην Ελλάδα, απήγγειλε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Μυτιλήνης σε βάρος πέντε εργαζόμενων σε δύο μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που επιχειρούν στη Λέσβο.

Οι δύο από αυτούς μουσουλμάνοι Αραβικής καταγωγής με υπηκοότητα Δανίας, και οι τρεις Ισπανοί. Εναντίον τριών από αυτούς απαγγέλθηκαν και κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή, αφού στην κατοχή τους βρέθηκαν μαχαίρια.

Όπως είναι γνωστό οι πέντε συνελήφθησαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες επιβαίνοντες σε φουσκωτό σκάφος το οποίο ανήκει σε μια από τις δυο οργανώσεις. Σύμφωνα με τη δικογραφία ευρισκόμενοι στην οριογραμμή μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, επιχειρούσαν ρυμουλκώντας βάρκες με μετανάστες, χωρίς αυτές ή οι επιβαίνοντες σε αυτές να κινδυνεύουν, ενώ ήταν παρόν σκάφος του Λιμενικού Σώματος, και χωρίς να ενημερώσουν τις αρχές για τη δράση τους.Και οι πέντε πήραν προθεσμία από τον Ανακριτή να απολογηθούν το ερχόμενο Σαββάτο και μέχρι τότε κρατούνται στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Δεν αμφιβάλλουμε για την κατάληξη της υπόθεσης. Όλοι τους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα αφεθούν ελεύθεροι γαι να συνεχίσουν το «θεάρεστο» έργο τους.

drachmi5.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου