Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΝΙΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ... Αλλά επειδή κι εμείς είμαστε ..πιστοποιημένοι αστέρες...  τα ίδια έχουμε προλαλλήσει προ τριών μηνών

Από τη γνωστή αστρολόγο ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, διασπάσεις κομμάτων και μια σειρά σημαντικών πολιτικών εξελίξεων σε παγκόσμιο επίπεδο δείχνουν τα άστρα για το 2016. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η πολιτική αστρολόγος και μέλος της American Federation of Astrologers Δήμητρα Παπανικολοπούλου, η νέα χρονιά θα φέρει μεγάλες ανατροπές σε προσωπικό, οικονομικό, μα πάνω απ’ όλα σε πολιτικό επίπεδο.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ
«Ο αριθμός της χρονιάς είναι το 9. Είναι ένας καρμικός αριθμός που αφορά έναν κύκλο ζωής που ουσιαστικά κλείνει. Ταυτόχρονα, όμως, σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, απαλλαγμένο από λάθη του παρελθόντος. Το έτος 2016, σύμφωνα με το κινεζικό ωροσκόπιο, είναι η χρονιά του κόκκινου πιθήκου. Αυτό σημαίνει πως θα ζήσουμε πολλά έντονα γεγονότα, τουλάχιστον ως το επόμενο φθινόπωρο, που θα αρχίσει να φαίνεται το πρώτο φως στη χώρα μας» τονίζει η κυρία Παπανικολοπούλου.


Οπως υποστηρίζει η πολιτική αστρολόγος, η Ελλάδα θα οδηγηθεί και πάλι ξαφνικά σε εκλογές. «Μια πολιτική ρήξη, ίσως μια απόσχιση (;) θα φέρουν τα πάνω κάτω, με αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας να χάσει τον πρωθυπουργικό θώκο. Αν έπρεπε να βάλω έναν τίτλο σε αυτά που θα συμβούν, τότε αυτός σίγουρα θα ήταν “Καληνύχτα, κ. Τσίπρα!”» αναφέρει και προσθέτει: «Ο βασιλιάς θα μείνει γυμνός και μόνος. Ενα πισώπλατο μαχαίρωμα από το εσωτερικό της κυβέρνησής του θα είναι για εκείνον το οριστικό χτύπημα. Υπάρχει κίνδυνος διάσπασης των ΑΝ.ΕΛ., ενώ στις αρχές του χρόνου πιθανότατα να οδηγηθούμε και στη λύση της οικουμενικής κυβέρνησης. Ευνοημένη μέσα απ’ όλα αυτά θα βγει η Χρυσή Αυγή, ενώ η πραγματική και ουσιαστική λύση θα δοθεί μέσα από την ίδρυση ενός νέου κόμματος, που θα αλλάξει άρδην το πολιτικό σκηνικό. Διασπάσεις διαφαίνονται και στο κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, ενώ αν συμβεί κάτι τέτοιο και στο εσωτερικό του Ποταμιού, τότε ο Σταύρος Θεοδωράκης θα ζήσει την κατάρρευση.

Επίσης, η χρονιά ξεκινά με ανάδρομη φορά του Ερμή, γεγονός που δεν ευνοεί καθόλου τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Επιπλέον, όπως έχει φανεί για την Ελλάδα, σε έτη πιθήκου (ανάμεσά τους το 1956 και το 2004) ένας πολιτικός με το επώνυμο Καραμανλής γύρισε ουσιαστικά τη σελίδα των εξελίξεων στην ιστορία της χώρας»!

Οπως τονίζει η κυρία Παπανικολοπούλου, οι χρονιές του πιθήκου για την Ελλάδα είναι συνδεδεμένες με σημαντικά πολιτικά γεγονότα. Ανάλογες χρονιές είχαμε το 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992 και 2004.

Ανατροπές

Η χρονιά του πιθήκου θα... ταρακουνήσει όλη την υφήλιο. «Είναι χρονιά πολιτικών εντάσεων, χρηματοπιστωτικών επιπτώσεων στις αγορές. Κυβερνήσεις θα πέσουν και οικονομικοί τριγμοί θα υπάρξουν σε Γερμανία και Ιταλία. Ανοδος εθνικιστικών στοιχείων στην Ευρώπη αλλά και αποσχίσεις χωρών από τη δίνη του ευρώ, ενώ θα υπάρχουν κοινωνικές εκρήξεις σε Βαλκάνια, Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία. Μεγάλη ύφεση διαφαίνεται και για την Αμερική τον Μάρτιο του 2016, με κίνδυνο ενός δεύτερου παγκόσμιου οικονομικού κραχ» σημειώνει η αστρολόγος και προσθέτει ότι η τρομοκρατία θα απλώσει τη σκιά της σε όλο τον πλανήτη: «Μεγάλα τρομοκρατικά χτυπήματα θα αντιμετωπίσουν Σουηδία, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία (με κίνδυνο σε ό,τι αφορά γενικώς υπόγειες εγκαταστάσεις), Ρωσία, Αμερική. Η Τουρκία θα ζήσει την κόλασή της με απόπειρα δολοφονίας του Ερντογάν. Η Μεσόγειος θα φλέγεται. Επέκταση του πολέμου στη Μέση Ανατολή. Θα χτυπηθεί η Σαουδική Αραβία.

Παράλληλα στον πλανήτη θα έχουμε έξαρση ακραίων καιρικών φαινομένων και σεισμών».

Ο ρόλος των εκλείψεων

Σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξουν οι τέσσερις εκλείψεις του 2016, σύμφωνα με τη Δήμητρα Παπανικολοπούλου. «Η πρώτη (ηλιακή) πραγματοποιείται στις 9 Μαρτίου στο ζώδιο των Ιχθύων. Η δεύτερη (σεληνιακή) στις 23 Μαρτίου στο ζώδιο του Ζυγού. Η τρίτη (ηλιακή) την 1η Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της Παρθένου και η τέταρτη (σεληνιακή και ορατή εν μέρει στην Ελλάδα) στις 16 Σεπτεμβρίου και στους Ιχθείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου