Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ αντιμετώπιζαν τους πούστηδες και πως οι Τσιπραίοι κλόυν της αριστεράς και της πρόοδου του ΚΩΛΟΥ! ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ!

ΟΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΣΟΥΡΗΔΕΣ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ... ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΧΙΣΕ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΝΟΗΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ -όπως ο τσουτσονοπαίκτης-ξεφωνισμένος ανεπάγγελτος Βαλλιανάτος, κανονίσανε να  βγαίνουν σεργιάνι.. ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΡΑ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ...ΘΥΜΑΤΩΝ-συντρόφων ..πάντα βέβαια έναντι αμοιβής! Πουστερλέ αγοραίο ΣΕΞ. Παλαιό το τροπάρι τους! 


ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΟΛΩΝΑ ΠΕΡΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ! ΙΕΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΝΑΙΔΟΚΟΠΡΟΦΙΛΟ ΤΣΙΠΡΑ!                            

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ  ΣΟΛΩΝΑ  ΠΕΡΙ  ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ 

(ΣΟΛΩΝΟΣ  ΝΟΜΟΙ  Βιβλίο 5  κεφάλαιο 5  άρθρο 332 )

«Αν τις Αθηναίος εταιρήση, με έξεστω αυτω των εννέα αρχόντων γενέσθαι, μηδέ...ιερωσύνην ιερώσασθαι, μηδέ συνδικήσαι τω δήμω, μηδέ αρχήν αρχέτω μηδεμιάν, μήτε ενδημον, μήτε υπερόριον, μήτε κληρωτήν, μήτε χειροτονητήν, μηδέ επικυρήκειαν αποστελλέσθω, μηδέ γνώμην λεγέτω, μηδέ εις τα δημοτελή ιερά εισίτω, μηδέ εν ταις κοιναίς σταφονοφορίες σταφανούσθω, μηδέ εντός των της αγοράς περιρραντηριων πορευέσθω. Εάν δε ταύτα τις ποιή, καταγνωσθέντως αυτού εταιρείν, θανάτω ζημιούσθω ».
Δηλαδή : Αν κάποιος Αθηναίος συνάψει ομοφυλοφιλική σχέση με άλλον θα έχει τις εξής κυρώσεις:


1. Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων
2. Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας
3. Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του    λαού
4. Δεν επιτρέπεται να ασκεί εξουσία εντός ή εκτός της Αθήνας
5. Δεν επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου
6. δεν επιτρέπεται να εκθέσει γνώμη (ως άμουσος - ανισόρροπος)
7. Δεν επιτρέπεται να μπει σε (δημόσιους) Ναούς
8. Δεν επιτρέπεται να στεφανωθεί στις στεφανοφορίες
9. Δεν επιτρέπεται να μπαίνει στον ιερό χώρο της αγοράς

Ο!ποιος λοιπόν έχει καταδικαστεί ως ομοφυλόφιλος, αλλά         ενεργήσει ​​αντίθετα των διατάξεων του νόμου, θα τιμωρείται με  Θάνατο 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΠΑΠΑ ΣΤΟΝ ΘΛΙΒΕΡΟ 

ΤΣΙΠΡΑ!


ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ Η  ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ  ΚΑΤΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ! 

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης: “Θα μείνετε ως ο Αλέξης Τσίπρας, ο Κιναιδοκοπρόφιλος”;

Ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα
Θεσσαλονίκη, 27/12/2015
Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ
        Η ψυχή μου θρηνεί και οδύρεται από τον ξεπεσμό του σημερινού Ελληνικού Κοινοβουλίου. Η καρδιά της ελληνικής Δημοκρατίας αλώθηκε από τους υποτιθέμενους εθνοπατέρες, υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Κατώτεροι των περιστάσεων οι εκπρόσωποι του λαού, πρόδωσαν τα ήθη και έθιμα της φυλής μας. Ψήφισαν μια εκτρωματική διάταξη, την επέκταση του «Συμφώνου Συμβίωσης» στα ομόφυλα ζευγάρια και αλυσόδεσαν την πατρίδα μας οδηγώντας την σε ατραπούς δυστυχίας.
        Διατείνονται οι νεοεποχίτες υπουργοί και βουλευτές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, και όχι μόνο, πως η ψήφιση του παρόντος Νομοσχεδίου, καθιστά συνεπή την Κυβέρνηση με το πρόγραμμά της. Ισχυρίζονται πως ήταν υποχρέωσή της να φέρει στη Βουλή και να περάσει κάτι που έχει υποσχεθεί στον ελληνικό λαό. Όλοι αυτοί που με ψεύδη εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό με υποσχέσεις που ποτέ δεν κράτησαν, κόπτονται και βιάζονται πώς να τηρήσουν στο ακέραιο ό,τι πρόστυχο έχουν να επιδείξουν από πλευράς ανηθικότητας και βλασφημίας απέναντι στην αγαθότητα Του Θεού.
        Άμυαλες, άφρονες πολιτικές πρακτικές, ακολουθούν τη φαύλη κυβερνητική Σας διαδρομή, Εσάς του, κατά τη γνώμη μου, πρωθυπουργού με τη μεγαλύτερη επιπολαιότητα που εμφανίσθηκε ποτέ σε τούτη τη χώρα. Εμφανίζετε συμπεριφορές αδίστακτες, υβριστικές που καταπατούν τα θεία προστάγματα, τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα του λαού μας, τις ευλογίες Του Θεού. Οδηγείτε τη χώρα, όχι απλά στα βράχια της οικονομικής δικτατορίας, των ολιγαρχιών της παγκόσμιας νέας Τάξης, αλλά στα χειρότερα. Στην πραγματική κόλαση των δεινών που θα πέσουν στο κεφάλι κάθε Έλληνα. Δυστυχώς η δυστυχία που απειλεί να πέσει στην πατρίδα μας είναι άνευ προηγουμένου. Θρηνεί η καρδιά μου για την καταστροφή που πλησιάζει. Η ιστορική καταστροφή των Σοδόμων και Γομόρρων, εξαιτίας της επικράτησης εκεί της βαρύτατης αμαρτίας του κιναιδισμού, της ομοφυλοφιλίας, θα αποτελεί απλά μία καταστροφή μικρού μεγέθους μπροστά σε αυτήν που θα μας πλήξει στο άμεσο μέλλον. Διώξατε κ. Τσίπρα την Χάρη Του Θεού από την Ελλάδα και φέρατε τον Διάβολο να κυβερνήσει.
        Οι ιδεολογικοί πρόγονοί Σας, βλάσφημοι αρνητές Του Θεού και του Νόμου Του, πρόδρομοι του αντιχρίστου, όπως ο Αντίοχος ο Δ΄ ο επιφανής, ο Νέρωνας, ο Ιουλιανός ο Παραβάτης, ο Κωνσταντίνος ο Ε΄ ο κοπρώνυμος, θα υστερούν ¨ποιοτικά¨ από την εξοχότητά Σας. Εσείς κινδυνεύετε να μείνετε στη συνείδηση του λαού και της Ιστορίας ως ο Αλέξης Τσίπρας ο Κιναιδοκοπρόφιλος.
        Παρακαλώ Τον Χριστό και Την Παναγία να Σας φωτίσουν πριν είναι αργά για Σας και το Έθνος μας. Πριν φτάσετε στα έσχατά Σας, απελπισμένος από τις αντίθεες επιλογές σας.
        Μετά Τιμής
Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ..: ΝΑΙ ΡΕ ΦΥΛΑΡΑΚΙΑ.. ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.. Συμπάσχουμε, αλλά δεν θα κάνουμε και την παρά φύση αρρώστια σας πρότυπο στην ελληνική κοινωνία.΄Εχουμε φίλους από το σόγι σας ..Σηκώνουν το σταυρό που τους έλαχε από τη φύση.Παραμένουν σε ύψιστα επίπεδα αξιοπρέπειας, παρά τον αβάσταχτο πόνο τους. Κανείς δεν αντιλαμβάνεται στο κουσούρι τους..Ακού τώρα σηκώσατε και παντιέρα πως PRIDE.. ΝΟΙΩΘΕΤΕ και περήφανοι! Καταγέλαστοι σαν τον Αισώπειο μύθο σαν την αλεπού... που εμφανίστηκε με κομμένη ουρά και διακήρυσσε στις άλλες αλεπούδες πόσο ωραίο είναι να κυκλοφορείς κολοβός .. Το πιο αξιοδάκρυτο (από τα αναρίθμητα της φύτρας σας)  είναι.. επιδιώξατε και νομική κατωχύρωση για τα βίτσια σας! 
Μα δεν χρειάζονταν διότι η ισχύουσα νομοθεσία σας καλύπτει. Σε έναν συμβολαιογράφο να πηγαίνατε , θα δένατε άριστα το ομοφιλόφυλλο τσαρδάκι σας!~  Ο κωλοπροεδευτικός Τσίπρας σας έκανε τη χάρη...Χωρίς ούτε εσείς ούτε το ασκέρι των κουκουλοφόρων Τσίπρα να έχετε πάρει χαμπάρι ότι είστε κινούμενα του διεθνούς σιωνισμού-παγκοσμιοποίησης.. οι οποίοι αποσκοπούν σε ένα και μόνο: Στη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας..στο κάθε τι ελληνικό.
Μπορεί κι εσείς με όλους τους επιβουλείς κι αρπαχτικά που επι αιώνες στοχεύουν αυτόν τόπο για τον παντελή αξαερισμό του.. να καταφέρετε κάτι...προσωρινά...Κοιτάξτε την ιστορία!
Αλλά τελικά τα πούστικά σας δεν θα περάσουν ...Το ακούς ρε Τσόγλανε Βαλιανάτο μισθοφόρε του Μισέλληνα- αλητάμπουρα  Γεωργάκη Παπανδρέου ;
Υπάρχουν ακόμη ΄Ελληνες! Οι σταθερές φόλες των Σιωνιστών.. θα ξεφουσκώσουν στον βράχο αυτό. Η Ελλάς , οι ΄Ελληνες μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς τη δόξα τραβάν... 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου