Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ, Ο ΤΣΕ ΠΑΠΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΕ ΚΟΙΛΑΡΑ!

Φανταστική φωτό όποιος την επινόησε. Ελληνικό πνεύμα αθάνατο. Δεν χρειάζονται άλλες επεξηγήσεις. Οι τρεςι φωτογραφίες τα λένε όλα! 
Την είδαμε στο προφίλ του Θανάση Δρούγου. 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΡΕ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ Ή ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Μας έστειλε φίλος το ντοκουμέντο και σας το δίνουμε αμέσως. Δείτε το άγαλμα της Ελευθερίας, το σύμβολο της Αμερικής! Εμ και αυτό είναι μια ακόμη αντιγραφή (από τις τόσες χιλιάδες) από την Ελλάδα. Δείτε...

ΡΕ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ-- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΟΥΣΤ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!

ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΑ ΡΑΣΑ -ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΝΤΥ ΜΠΟΪ ΑΘΕΟ ΤΣΙΠΡΑ.. Αν καταλαβαίνει δηλαδή...

Μητροπολίτης Διονύσιος ο Φιλόσοφος. 

Εξεγέρθηκε εναντίον των Τούρκων το 

1611. Τον συνέλαβαν και τον έγδαραν 

ζωντανό... 



Τούρκοι Τη νύχτα της 10ης προς την 11η Σεπτεμβρίου του 1611, ένα σώμα περίπου χιλίων χωρικών από τη Θεσπρωτία και τις γύρω περιοχές έκανε έφοδο στα Ιωάννινα, πραγματοποιώντας εξέγερση εναντίον των Τούρκων. Οι χωρικοί ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα, δρεπάνια, σφεντόνες και ό,τι άλλο όπλο μπορούσε να βρει ο καθένας. Υποκινητής και επικεφαλής της εξέγερσης ήταν ο καθηρημένος μητροπολίτης Τρίκκης (Τρικάλων), Διονύσιος ο Φιλόσοφος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου