Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΦΕΤΕΙΝΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ... ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.


Τα βραβεία του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας ΜΠΟΤΣΗ, αν και καθυστερημένα εφέτος ..τελικά κατά τις πληροφορίες μας θα απονεμηθούν σε επίσημη τελετή  στην παλαιά Βουλή, περίπου στις 27 Ιανουαρίου.
Θα απονεμηθούν εν συνόλω 11 ΒΡΑΒΕΙΑ... 

΄Ηδη οι επιλεγέντες προς βράβευση έχουν ειδοποιηθεί και μάλιστα έχουν αποστείλει φωτογραφίες τους και βιογραφικά για το σχετικό έντυπο που θα κυκλοφορήσει την μέρα της απονομής των δημοσιογραφικών διακρίσεων!

Αξίζει δε να αναφερθεί ότι μεταξύ των υποψηφιοτήτων υπήρχε-υπάρχει- κι ένα όνομα δημοσιογράφου ΓΚΑΝΙΑΝ ..που όμως απ΄ότι φαίνεται, δεν συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των φετεινών διακριθέντων!!!

Θα έχει πλάκα όμως...Διότι το όνομα, κατά τα στοιχεία που έχουμε... κάνει-ζυγίζει όσο ΟΛΟΙ μαζί  οι φετεινοί και οι χθεσινοί βραβευθέντες... Το αστείο είναι ότι ο ίδιος δεν υπέβαλε υποψηφιότητα, αλλά κάποιοι άλλοι τρίτοι  την προώθησαν...Σημειώστε ότι μεραξύ των υποψηφίων είναι και αρκιετοί BLOGGERS!

Στην επιλογή για τα Βραβεία Μπότση ουσιαστικό ρόλο παίζουν οι πρόεδροι των συνδικαλιστικών σωματείων... οι οποίοι κατά κανόνα με τις συνθήκες της δημοσιογραφίας όπως λειτουργεί στην Ελλάδα, είναι βασικά στουρνάρια δημοσιογραφικά, χωρίς την ελάχιστη αξιοσύνη. 
ΣΥΝΕΧΕΙΑ: http://webpressunion.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου