Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΝΥΨΕ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΤΑΛΑΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ... ΚΙ ΑΛΑΦΡΟΪΣΚΙΩΤΟΣ ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!



ΜΕΤΑ ...ΠΟΥΡΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Η ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ
ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ..ΣΤΟ ΈΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ
ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΜΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ
ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ
ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ!
ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ;

Ο αξιότιμος "δημοκράταρος" Νίκος Χατζηνικολάου...  

Προανήγγειλε πριν από λίγο και τώρα πρέπει να τρέχει συνέντευξή με τον εκ των ηγετών της Χρυσής Αυγής κ. Νίκο Παππά.Σιγά τα λάχανα θα πει κάποιος αδαής.΄Ομως δεν είναι έτσι...

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου υπήρξε λάβρος πολέμιος της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντας την ως ναζιστικό, φασιστικό μόρφωμα... παθαίνοντας ντελίριουμ ακόμη και στο άκουσμα του ονόματος Χ.Α.
Πού στηρίζονταν ώστε να εκπέμπει τέτοια κοτσανολογία; 

Από τότε που προέκυψε θέμα -δια εντολής του Εβραϊκού Σιωνισμού προσωπικώς στον Σαμάρα, για εξαφάνιση από την πολιτική σκηνή του κόμματος αυτού, ο αξιότιμος κ. Νικολάκης, είχε την Χρυσή Αυγή αποκλεισμένη...δημοκρατικότατα από τα δικά Μ.Μ.Ε
Και, ώ του θαύματος, σήμερα βγάζει στο αέρα του ραδιοφώνου του τον Χρυσαυγίτη Ν.Παππά. Γιατί έτσι ξάφνου; Το εξηγεί: 
--Εκ δημοκρατικού καθήκοντος, είπε! Ο Τάλας!


Τι λε ρε ομορφόπαιδο επί μίαν τριετία το δημοκρατικό σου αυτό καθήκον ήταν εν υπνώσει; Και το δημοσιογραφικό σου που ήταν τόσο καιρό...ή ακόμη δεν έχεις μάθει το όραμα και την αποστολή της δημοσιογραφίας; Που κρυβόσουν τόσο καιρό, "δημοκράταρε" Νικάλακη και εκ καθήκοντος δημοκρατικού έχαφτες και χάφτεις ΟΛΑ τα αντισυνταγματικά που επιννοήθηκαν σε βάρος ενός κόμματος; Συμπτωματικά του μόνου κόμματος που μιλάει ελληνικά; Γιατί λέτε τέτοια λύσσα των Σιωνιστών; ..Γιατί τέτοιος ευτελισμός της ελληνικής Κυβέρνησης να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των Αμερικανοεβραιο-σιωνιστών;

Κι όμως εμείς- ΕΔΩ- τα φωνάζουμε από την πρώτη στιγμή. Η πλάκα δε είναι ότι έως τώρα δεν προέκυψε ουδέν επίμεμπτον για τους Χρυσαυγίτες ..ούτε μια κηλίδα ακόμη και για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ τους, την ώρα που όλοι στα άλλα κόμματα όζουν σε λαμόγιές... 

Κι αλήθεια Νικολάκη πιστεύεις πως η Χ.Α. είναι Ναζιστικό Κόμμα, ανατρεπτικό όπως οι αριστεροί; Τον μαχαλόμαγκα κάνουν μερικοί από δαύτους γι αυτό κι εμείς τους ονοματίσαμε ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, ως προς την πολιτική τους συμπεριφορά.
Πάντως Νίκο Χατζηνικολάου, με τη σημερινή σου ενέργεια κάτι περισώζεις από την όποια δημοσιογραφική σου αξιοπρέπεια.. ΄Εστω και τόσο καθυστερημένα...

Δείτε και το πιο κάτω για τις εξελίξεις που τρέχουν περί Χ.Α.

Χρυσή Αυγή θα κάνει το ΜΠΑΜ!;
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του bankingnews.gr:
«Η Χρυσή Αυγή πρέπει να χτίσει για την επόμενη ημέρα του πολιτικού συστήματος, νέες ιδέες, νέα πρόσωπα και κυρίως προτάσεις ρεαλιστικές πρέπει να συνθέτουν το νέο όραμα».
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι το μόνο κόμμα από αυτά που βρίσκονταν στην Βουλή που θα εμφανίσει καθαρή και αδιαμφισβήτητη άνοδο στις εκλογικές τις επιδόσεις».
Στις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου – κατά το πιθανότερο – θα επιβεβαιωθεί αυτό που όλοι βλέπουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι πάλι σε άνοδο.
Πόση άνοδο, δεν είναι ξεκάθαρο, αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι η Χρυσή Αυγή θα βγει κερδισμένη από τις εκλογές, έχοντας διασφαλίσει ότι θα είναι τρίτο κόμμα.
Η Χρυσή Αυγή είχε λάβει 6,28% στις εκλογές του Ιανουαρίου ή 388 χιλιάδες ψήφους και είναι πολύ πιθανό να προσεγγίσει τις ψήφους που είχε λάβει στις ευρωεκλογές του 2014.
Η εκλογική άνοδος της Χρυσής Αυγής δεν είναι συγκυριακή όπως πολλοί θα υποστηρίξουν.
Οι μετανάστες ή λαθρομετανάστες, το νέο μνημόνιο που επιτρέπουν στην Χρυσή Αυγή να ενισχύσει τα εκλογικά της ποσοστά. Το γεγονός ότι φυλακίστηκαν, αποκλείστηκαν αλλά όχι απλά παραμένουν ζωντανοί ως κόμμα αλλά ενισχύουν και τα εκλογικά τους ποσοστά αποδεικνύει ότι σε μερίδα των ελλήνων έχει ριζώσει η ιδέα του εθνικιστικού και πατριωτικού ιδεώδους.
Ο κομουνισμός έχει ξεθωριάσει είναι απολίθωμα του χθες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ η αριστερά το μείγμα ευρωπαίων αριστερών και μπολσεβίκων διέψευσε τις προσδοκίες, μετρήθηκαν και κρίθηκαν λειψοί.
Η ΝΔ είναι μνημονιακό κόμμα έχει εγκαταλείψει την Δεξιά το μεγαλύτερο μέρος της οποίας έχει στραφεί στην Χρυσή Αυγή.
Το μεγάλο στοίχημα της Χρυσής Αυγής όμως δεν είναι η αύξηση των ποσοστών από το 6% στο 8 ή 9%.
Το μεγάλο στοίχημα της Χρυσής Αυγής είναι η μετεξέλιξη του από κόμμα διαμαρτυρίας σε κόμμα θέσεων, προτάσεων, σε κόμμα που θα έχει προοπτική διακυβέρνησης.
Η Χρυσή Αυγή χρειάζεται να κάνει ορισμένα βασικά πράγματα.
1)Συνέδριο επανίδρυσης, ώστε να αποκρυσταλλωθεί η ιδεολογική θέση και κυρίως να καταγραφούν οι πολιτικές θέσεις και προτάσεις του κόμματος.
2)Να παρουσιαστούν οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής στα 10 βασικά και καίρια ζητήματα της οικονομίας, της κοινωνίας της εθνικής ασφάλειας, του μεταναστευτικού, των τραπεζών, της υγείας.
Η Χρυσή Αυγή να παρουσιάσει τις προτάσεις της, που θα είναι ρεαλιστικές υλοποιήσιμες.
3)Μπορεί να υπάρξει ένα εθνικιστικό – πατριωτικό κόμμα με όρους Ευρώπης;
Προφανώς και μπορεί.
Η Χρυσή Αυγή προωθεί την ιδέα της εθνικής παραγωγής.
Η ιδέα της εθνικής παραγωγής δεν είναι χρυσαυγίτικο σλόγκαν αλλά μια εθνική ιδέα που αγγίζει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.
Δεν υπάρχει πολίτης αυτής της χώρας που να μην συμφωνεί με την ιδέα να υπάρξει ένα εθνικό μακροχρόνιο σχέδιο δράσης, ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει εθνική παραγωγή.
4)Η Χρυσή Αυγή μαζί με τις προτάσεις της για τα βασικά ζητήματα της οικονομίας και κοινωνίας πρέπει να παρουσιάσει και ένα ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα ανάπτυξης της χώρας που θα είναι μείγμα εθνικών πόρων, ευρωπαϊκών πόρων και ιδιωτικών κεφαλαίων.
5)Οι τράπεζες – θα πρέπει να εγκαταλειφτεί η έννοια του τοκογλύφου – και να κυριαρχήσει η ιδέα των εθνικών κανόνων.
Οι τράπεζες είναι εργαλείο ανάπτυξης, θα μπορούσαν να υπάρξουν μεικτά μετοχικά σχήματα όπου οι ιδιώτες θα είναι η πλειοψηφία και το κράτος θα συμμετέχει ως μειοψηφία για να παρεμβαίνει όχι στην λειτουργία των τραπεζών θέμα που άπτεται των αρμοδιοτήτων της ΕΚΤ αλλά στην υλοποίηση της ιδέας της αναπτυξιακής προοπτικής.
Η κυβέρνηση θα χαράξει μια αναπτυξιακή στρατηγική και οι τράπεζες θα χρηματοδοτήσουν την αναπτυξιακή στρατηγική.
6)Οι έννοιες νεοναζιστές, φασίστες και άλλα κοσμητικά επίθετα δεν εκφράζουν την μεγάλη ιδέα του εθνικιστικού – πατριωτικού κόμματος που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή.
Η Χρυσή Αυγή χτίζει όχι στα σαθρά θεμέλια, όχι στην συγκυρία.
Η Χρυσή Αυγή πρέπει να χτίσει για την επόμενη ημέρα του πολιτικού συστήματος, νέες ιδέες, νέα πρόσωπα και κυρίως προτάσεις ρεαλιστικές πρέπει να συνθέτουν το νέο όραμα της Χρυσής Αυγής.
Ορισμένοι εμμονικοί αριστεροί κατηγορούν την Χρυσή Αυγή, αλλά ακόμη δεν κατάλαβαν ότι το μέλλον της Χρυσής Αυγής είναι ευοίωνο.
Το μεγάλο σχέδιο βρίσκεται σε εξέλιξη»

Διαβάστε τι παίρνει η Χρυσή Αυγή στις δημοσκοπήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου