Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΗΘΙΚΗ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΪΚΗ... ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ.. ΑΡΑ Η ΗΘΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ...

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! ΞΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΙΟ!


Είναι να μην ξερνά από αηδία γι' αυτόν τον άνθρωπο ο οποίος επί 6 μήνες υποδυόταν τον σκληρό διαπραγματευτή; Αυτός ουσιαστικά....
πούλησε όλο τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είχε κανονίσει μόνος του να ακολουθήσει πιστά τις εντολές των ΗΠΑ και να έρθει σε συμφωνία με τους Γερμανούς κατόπιν υποδείξεως. Αυτός ο πολιτικός καραγκιόζης κάρφωσε εν ψυχρώ το μαχαίρι στην πλάτη  του λαού. 
Διαβάζουμε τα σχετικά από το voicenews.gr:
Οι ΗΠΑ καθοδήγησαν τον Αλέξη Τσίπρα για τις κινήσεις που έπρεπε να ακολουθήσει στις διαπραγματεύσεις με το Βερολίνο.
Είχε προηγηθεί τηλεγράφημα από τον πρεσβευτή της Ελλάδας στην Ουάσινγκτον και στόχος του ήταν η δημιουργία συμμαχιών με τις ευρωπαϊκές δυνάμεις, εφόσον ο Έλληνας πρωθυπουργός υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις.

Ο Έλληνας πρεσβευτής δήλωσε πως είχε συχνή επικοινωνία με ανώτατο αξιωματούχο του υπουργείου οικονομικών των ΗΠΑ.

Ο Χρήστος Παναγόπουλος έφτιαξε απόρρητο τηλεγράφημα όπου συνοψίζει την συνεργασία Ουάσιγκτον - Αθήνας. Από το κείμενο προκύπτει ότι οι ΗΠΑ έλεγαν στον Τσίπρα μέχρι και την τελευταία στιγμή πως να κινηθει.
Υπήρξε προτροπή ότι «η αμερικανική πλευρά αναμένει βήματα της ελληνικής πλευράς, επί τη βάσει των ήδη συμπεφωνημένων» και ότι η Αθήνα έπρεπε «να αποφύγει να αντιπαραταχθεί μετωπικά με το Βερολίνο καθώς στόχος ήταν «η δημιουργία ευρύτερων συμμαχιών με λοιπές ευρωπαϊκές χώρες, ήτοι Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Αυστρία, οι οποίες έπρεπε να πειστούν για την αποφασιστικότητα της Αθήνας να προχωρήσει στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων, προκειμένου με τη σειρά τους να προσφέρουν τη στήριξή τους έναντι της Γερμανίας».
voicenews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου