Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΞΕΘΩΡΙΑΣΕ ΤΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ ΤΟΥ ...ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ...

Οργή έχει ξεσπάσει και στον κόσμο του Διαδικτύου με την υπόθεση Φλαμπουράρη. Δεκάδες χιλιάδες είναι από χθες τα τιτιβίσματα που απαιτούν εξηγήσεις από τον πρώην υπουργό από χθες το απόγευμα που...

Πως θα γλυτώσετε ​τα πρόστιμα αν δεν έχετε περάσει ΚΤΕΟ

kteo.jpg
Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών που δεν έχουν περάσει από Τεχνικό Έλεγχο ΚΤΕΟ έχουν την ευκαιρία να περάσουν τα οχήματα τους από έλεγχο προκειμένου να γλιτώσουν το νέο πρόστιμο των 150 ευρώ έως τις 31 Δεκεμβρίου ενώ μπορούν εφόσον μέσα σε ορισμένες προθεσμίες προσκομίσουν τα οχήματα τους να πληρώσουν το μισό προβλεπόμενο πρόστιμο.

υγκεκριμένα οι εκπτώσεις των προστίμων για εκπρόθεσμο Τεχνικό Έλεγχο ΚΤΕΟ έχει οριστεί σε τρεις κατηγορίες με ανάλογες προθεσμίες οι οποίες εκπνέουν, η πρώτη στα τέλη Σεπτεμβρίου και οι άλλες δύο στα τέλη Οκτωβρίου και Νοεμβρίου αντίστοιχα.
Όσοι ιδιοκτήτες οχημάτων βεβαιωμένα δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ πέραν του εξαμήνου μέχρι τα τέλη Ιουνίου 2014 έχουν προθεσμία μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου να περάσουν από ΚΤΕΟ μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου καταβάλλοντας το μισό πρόστιμο. Δηλαδή αντί για 65 ευρώ θα καταβάλουν μόλις 33 ευρώ ενώ μετά τα τέλη Σεπτεμβρίου θα καταβάλουν ολόκληρο το ποσό του προστίμου που ανέρχεται σε 65 ευρώ. Το ίδιο πρόστιμο ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015 καθώς από την 1η Ιανουαρίου 2016 πέραν του προστίμου των 65 ευρώ θα του έχει βεβαιωθεί και στην εφορία το επιπλέον πρόστιμο των 150 ευρώ!
Στην δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων που βεβαιωμένα δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ πέραν του εξαμήνου στο δεύτερο εξάμηνο του 2014 (Ιούλιος-Δεκέμβριος 2014). Οι συγκεκριμένοι ιδιοκτήτες έχουν το δικαίωμα να περάσουν από ΚΤΕΟ καταβάλλοντας το μισό πρόστιμο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.
Στην τρίτη κατηγορία ανήκουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων οι οποίοι βεβαιωμένα δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ πέραν του εξαμήνου έως τα τέλη Ιουνίου του τρέχοντος έτους. Από την 1η Δεκεμβρίου οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται με την καταβολή ολόκληρου του προστίμου. Μετά το τέλος του χρόνου οι ιδιοκτήτες που δεν θα έχουν περάσει ΚΤΕΟ θα λάβουν ειδοποιητήριο μέσω Taxis με το πρόστιμο ύψους 150 ευρώ ενώ εαν τους σταματήσει η τροχαία προβλέπεται το βαρύ πρόστιμο του ΚΟΚ των 400 ευρώ
ΠΗΓΗ: http://www.ekriti.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου