Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΜΙΣΣ ΑΜΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!

Να κάτι τέτοια γίνονται.. και οι ΄Ελληνες μπαίνουν στο μάτι των αλλωνών! (όποια πέτρα κι αν σηκώσεις ΄Ελληνα θα βρεις μπροστάτη)

inner


Ο τίτλος της Μις Αμερική 2016 ανήκει από… χθες το βράδυ στην ελληνικής καταγωγής Μπέτι Καντρέλ, η οποία εκτός από όμορφη και ταλαντούχα, αποδείχθηκε και γνώστρια του αμερικάνικου ποδοσφαίρου!

Η Μις Τζόρτζια Μπέτι Καντρέλ (Betty Cantrell) είναι η καλλονή που κέρδισε φέτος τον τίτλο. Η Μπέτι, βαφτίστηκε Βασιλική, από την ελληνίδα γιαγιά της ενώ στο επίσημο βιογραφικό της ξεχωρίζει τη συμμετοχή της στη χορωδία της ορθόδοξης Εκκλησίας. Συγχαρητήρια!!!
Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός δεν αναδικνύει απλώς όμορφα κορίτσια που ελπίζουν σε… παγκόσμια ειρήνη αλλά η νίκη στηρίζεται στο ταλέντο και κυρίως στο μυαλό των διαγωνιζομένων.
inner
Η ομογενής Μπέτι Καντρέλ αφού μάγεψε τους κριτικούς με την οπερετική φωνή της και εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει ένα αστέρι του Μπρόντγουεϊ, κλήθηκε να απαντήσει σε μία μάλλον δύσκολη και σίγουρα πρωτότυπη ερώτηση: «Ο Τομ Μπρέιντι αποκλείστηκε από τους New England Patriots, εξαιτίας της συμμετοχής του στο σκάνδαλο «Deflategate». Αφήνοντας στην άκρη τα νομικά, ο Τομ Μπρέιντι εξαπάτησε;».
inner
Για τους μη γνώστες του αμερικάνικου ποδοσφαίρου να πούμε ότι ο Τομ Μπρέιντι, σύζυγος του διάσημου μοντέλου Ζιζέλ, έχει κριθεί ένοχος για την συμμετοχή τους στο σκάνδαλο «Deflategate», στο οποίο μέλη των New England Patriots, «πείραξαν» τις μπάλες της ομάδας ώστε να αποκτήσουν πλεονέκτημα απέναντι στους αντιπάλους της.
Αφού η όμορφη μελαχρινή ζήτησε να της επαναλάβουν την ερώτηση, έδωσε μια απάντηση που εντυπωσίασε τους κριτές και της χάρισε τη νίκη: «Αν εξαπάτησε; Αυτή είναι μια πραγματικά καλή ερώτηση. Δεν είμαι σίγουρη», παραδέχθηκε, «Θα έπρεπε να πιάσω τις μπάλες με τα χέρια μου, να τις νιώσω και να σιγουρευτώ για το αν ήταν «πειραγμένες». Αν και τότε υπήρχε αμφιβολία, τότε ναι, νομίζω πως έκλεψε».
inner
inner
Είναι να μην της δώσεις το βραβείο, μετά από μια τέτοια απάντηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου