Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΙΤΑΛΙΑ: ΝΕΟΝΥΜΦΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΞΥΣΤΟ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 650.000 ΕΥΡΩ...

Λίστα γάμου με σειρά προϊόντων που χρειάζεται το καινούριο σπίτι ή λογαριασμός σε τράπεζα; Αυτό είναι ένα ...
από τα διλήμματα των νέων ζευγαριών όταν καλούνται να σκεφτούν τι δώρα επιθυμούν από τους καλεσμένους τους την ημέρα του γάμου τους.




Από τη δυσκολία της απόφασης «δραπέτευσαν» με μοναδικά έξυπνο τρόπο δύο νεαροί Ιταλοί, οι οποίοι πέταξαν τις λίστες γάμου, απέρριψαν την κατάθεση χρημάτων και είπαν «si» στο ξυστό!
Όπως αναφέρει η Corriere della Sera ζήτησαν από τους καλεσμένους τους να τους δωρίσουν μόνο δελτία του στιγμιαίου τυχερού παιχνιδιού και τίποτα άλλο.

Πράγματι, μετά την τέλεση του γάμου τους στην Κεντρική Ιταλία, οι νεόνυμφοι συγκέντρωσαν 5.000 δελτία τυχερών παιχνιδιών, τα οποία αποδείχθηκαν πραγματικός θησαυρός.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, λοιπόν, αφού πέρασαν την… εβδομάδα του μέλιτος, ξύνοντας τα δελτία κατέληξαν με κέρδη ύψους 650.000 ευρώ!

Από τα δελτία του παιχνιδιού «Gratta e vinci» απέσπασαν 350.000 ευρώ, από εκείνα του «Turista per sempre» συγκέντρωσαν 200.000 ευρώ, ενώ χάρη στο παιχνίδι αυτό θα λαμβάνουν μηνιαίως 6.000 ευρώ για 20 χρόνια, και μπόνους 100.000 ευρώ. Βέβαια, οι τυχεροί νεόνυμφοι πιθανώς να μην έχουν υπολογίσει την επιβολή του νόμιμου φόρου για τα κέρδη παιχνιδιών, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση έχουν ξεκινήσει την κοινή τους ζωή με μπόλικη δόση τύχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου