Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΑΝ.. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
Τέρμα Δ.Καμμένος και Νικολόπουλος

Μεγάλο είναι το ποδάρι του Εβραιοσιωνισμού στην Ελλάδα. 
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!

Καθορίζουν ακόμη και ποιοί θα γίνουν υπουργοί…χώρια που τον Σαμαρά τον διέταξαν να φυλακισει τους χρυσαυγίτες… Διότι λέει οι άνθρωποι είχαν αντισημιτικές αντιλήψεις (κι ορθώς μεν, αλλά φαγώθηκαν…αδόξως…)

Ο μεν τραχανάς Νικολόπουλος διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν... υπουργοποιήθηκε και έτριζε τα δόντια του…΄Ομως είχε κακά προηγούμενα με τους Εβραίους..
Και ο Πάνος Καμμένος του το ξέκοψε: "Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνεις υπουργός τουλάχιστον αυτόν τον αιώνα, διότι κλωτσάνε οι Εβραίοι, και δεν μπορούμε να τα χαλάσουμε μαζί τους, προς χάριν σου.. "Και ο Πατρινός νταής το βούλωσε.
Ως; προς τον Δημήτρη Καμμένο… Αυτός, ως άλλος τραγικός …ορκίστηκε και σε 2 ΏΡΕΣ παραιτήθηκε, τον παράτησαν ...οι φίλοι μας οι Εβραίοι…Για τον ίδιο ανεγκεφαλισμό: ΄Ελεγε πράματα μη αρεστά για τους Εβραίους.
Συμπέρασμα: η …φιλία με τους Εβραιοσιωνιστές είναι υποχρεωτική. Τόσο …ελεύθερη είναι η Ελλάδα και οι ΄Ελληνες!... Με τέτοια γομάρια πολιτικάντηδες που ψηφίζουμε... τα βρακιά μας θα είναι μονίμως κατεβασμένα!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου