Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Για μας αλλού είναι το θέμα: Πού είναι οι ΄Ελληνες δημοσιογράφοι... Γιατί τα βρωμοκάναλα, δεν τους στέλνουν στην Τουρκία, όπου θα βγάζουν σπαρταριστά ρεπορτάζ... Μα είναι πολύ απλό: Η χρεωκοπία της ελληνικής δημοσιογραφίας είναι πλέον άπατος!

ΕΤΣΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΒΡΕΤΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!

Ας έρθουν μετά να μας πουν οι του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι ελέγχονται όσοι μπαίνουν στην Ελλάδα. Τρομοκράτες και ζιχαντιστές ανακατεμένοι με πρόσφυγες έρχονται και πολλοί ισλαμιστές φανατικοί βρίσκονται επιβεβαιωμένα στην Ελλάδα. Διαβάστε το ντοκουμέντοσοκ από Βρετανό δημοσιογράφο.
Το ρεπορτάζ της Daily Mail που διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα: Βρετανός δημοσιογράφος αγόρασε για 2.000 δολάρια το διαβατήριο, την...ταυτότητα και την άδεια οδήγησης, νεκρού Σύρου - Πώς τζιχαντιστές και οικονομικοί μετανάστες, «μεταμορφώνονται» σε Σύρους πρόσφυγες για να κερδίσουν την συμπάθεια των Ευρωπαίων
Το ταξίδι εκατοντάδων χιλιάδων Σύρων προσφύγων, συχνά με κίνδυνο της ζωής τους, προς την Ευρώπη, για να διαφύγουν από τον εμφύλιο πόλεμο στη χώρα τους, έχει συγκινήσει την διεθνή κοινότητα. Όμως, ανάμεσα στους Σύρους πρόσφυγες διεισδύουν τζιχαντιστές και οικονομικοί μετανάστες, αφού πρώτα έχουν αγοράσει με το ποσόν των 2.000 δολαρίων από πλαστογράφους, διαβατήρια Σύρων πολιτών!



Την αποκάλυψη κάνει μαζί με τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία, η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, που απέστειλε τον δημοσιογράφο, Nick Fagge, σε περιοχή στα σύνορα της Τουρκίας με την Συρία για να αγοράσει έγγραφα Σύρων πολιτών. Ο Βρετανός δημοσιογράφος αγόρασε από πλαστογράφο διαβατήριο, ταυτότητα και άδεια οδήγησης από την Συρία. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι το μεν διαβατήριο ήταν κενό και ο πλαστογράφος συμπλήρωσε την φωτογραφία Σύρου πολίτη, που δεν ζει πια, ενώ, σύμφωνα με τον πλαστογράφο, τα διαβατήρια με σφραγίδα από την Συρία, έχουν κλαπεί από κυβερνητικά γραφεία, από τους αντάρτες που μάχονται εναντίον της κυβέρνησης Άσαντ, και οι ταυτότητες και οι άδειες οδήγησης, προέρχονται από Σύρους που έχουν χάσει τη ζωή τους στον εμφύλιο πόλεμο.



Ο δημοσιογράφος της Daily Mail κατόρθωσε να αγοράσει την ταυτότητα και την άδεια οδήγησης Σύρου, που σκοτώθηκε πριν δυο χρόνια σε μάχη στο Χαλέπι.

Οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν τα διαβατήρια από την Συρία για να μπουν στην Ευρώπη ως Σύροι πρόσφυγες και να δημιουργήσουν πυρήνες τρομοκρατίας, ενώ και οικονομικοί μετανάστες από άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής διεισδύουν ανάμεσα στους Σύρους πρόσφυγες και με ψεύτικα έγγραφα ζητούν άσυλο στην Ευρώπη και ελπίζουν να κερδίσουν την συμπάθεια και την ευνοϊκή μεταχείριση των ευρωπαϊκών χωρών με τον «μανδύα» του Σύρου πρόσφυγα.




Ο πλαστογράφος από την Τουρκία δήλωσε για το θέμα στην Daily Mail: «Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους είναι μεταξύ των ανθρώπων που ταξιδεύουν στην Ευρώπη με αυτόν τον τρόπο. Έχουν στόχο να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να μεταμορφωθούν και πάλι σε τζιχαντιστές».



Η σχετική αποκάλυψη γίνεται σε μια χρονική στιγμή, όπου ο υπουργός Παιδείας του Λιβάνου, Elias Bousaab, ανέφερε στον Βρετανό πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον, που είχε επισκεφθεί τον Λίβανο την περασμένη Δευτέρα, ότι οι τζιχαντιστές δεν θα είναι για πολύ ακόμα στα σύνορα του Λιβάνου και συμπλήρωσε: «Προτού να το αντιληφθείτε θα βρίσκονται ήδη στην Ευρώπη». Η κυβέρνηση του Λιβάνου έχει δηλώσει ότι σε κάθε εκατό Σύρους, που ζητούν άσυλο στην Ευρώπη, οι δύο είναι τζιχαντιστές με πλαστά έγγραφα από την Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου