Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ! ΑΝΤΙ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ..Ο ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΓΙΟΜΠΑΤΖΟΛΙΑΣ!

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ! ΑΝΤΙ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ..Ο ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΓΙΟΜΠΑΤΖΟΛΙΑΣ!

Σάλος! Πως οι μεγαλοδημοσιογράφοι «έκοψαν» από το αποψινό debate την Ελεονώρα Μελέτη


Τα μάτια όλων θα είναι στραμμένα απόψε στο κρίσιμο debate των πολιτικών αρχηγών στις 9 το βράδυ. Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη μάχη των εντυπώσεων που θα δώσουν οι αρχηγοί των κομμάτων για να σαγηνεύσουν τουςψηφοφόρους.
Ελεονώρα ΜελέτηΚι αν δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για το ποιος θα συμμετάσχει από πλευράς κομμάτων, έντονο φαίνεται πως είναι το παρασκήνιο πίσω από την επιλογή των δημοσιογράφων που θα εκπροσωπήσουν τελικά τα κανάλια και θα «ανακρίνουν» τους πολιτικούς αρχηγούς.
Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις τα κανάλια εκπροσωπούν οι «ναυαρχίδες» τους. Το βαρύ «πυροβολικό» του κάθε σταθμού, δηλαδή οι παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων ειδήσεων.

Εδώ ακριβώς είναι και το παρασκήνιο. Όπως του δελτίου ειδήσεων του Ant1 ηγείται η Μαρία Χούκλη, του Mega ηΌλγα Τρέμη, του Star η Μάρα Ζαχαρέα, του ΣΚΑΙ η Σία Κοσιώνη και του Alpha ο Αντώνης Σρόιτερ, βασική παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «Ε» είναι η Ελεονώρα Μελέτη.
Και ίσως περίμεναν κάποιοι ότι η ξανθιά παρουσιάστρια θα είχε και εκείνη απόψε θέση δίπλα στους άλλους δημοσιογράφους στο αποψινό debate.
Όπως όμως ψιθυρίζεται στα δημοσιογραφικά γραφεία η παρουσία της Ελεονώρας Μελέτη στο debate προκάλεσε τις αντιδράσεις των συναδέλφων της- μεγαλοδημοσιογράφων- που θα συμμετάσχουν στην αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών και έτσι η παρουσιάστρια του Epsilon «κόπηκε».
Το παρασκήνιο όμως δεν σταματά εδώ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μετά το αδιέξοδο, η διακομματική πρότεινε ως εκπρόσωπο του «Ε» τον έμπειρο πολιτικό συντάκτη Γιάννη Χρηστάκο. Όμως ούτε αυτόν θα δούμε τελικά στο debate.
Ο λόγος άγνωστος!!! Αλλά αντί αυτού, στη θέση του, θα δούμε τον Μάκη Γιομπαζιολιά. Επιλογή που θα κάνει πολλούς να πιστέψουν ότι στην πρώτη θέση των πολιτικών αρχηγών θα δει κανείς να απαντά σε ερωτήσεις το «φάντασμα» του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου