ΝΑΤΟΣ Ο ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟΣ.. ΘΕΛΕΙ ΝΑ 
ΓΙΝΕΙ, Ο ΛΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ 
ΞΕΧΑΡΒΑΛΙΑΣΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ 
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
Καλά τι έγινε; Ρώτησε την αδερφή του, που πρτοηγείται στην σειρά; ΄Η τις άρπαξε την αρχηγία στη στροφή;
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Επάγγελμα πολιτικός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει πολιτικός από ...15 ετών !!!
Παρόν, δηλώνει ο Κυριάκος στην υπόθεση τίτλος "πρόεδρος'  για την Νέα Δημοκρατία, συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας Μητσοτάκη. 

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως υπηρέτησε την παράταξη της ΝΔ από 15 χρονών για να υποστηρίξει πως πλέον η παράταξη χρειάζεται ανανέωση ως προς τις αξίες, την πολιτική και τα πρόσωπα που την απαρτίζουν.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως το πρόβλημα της ΝΔ είναι «βαθύ», ενώ υποστήριξε πως έχει τη δυνατότητα και τη θέληση να αλλάξει πολλά πράγματα. «Η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγάλο κεντροδεξιό κόμμα της Ελλάδας και εκφράζει την αστική τάξη (η οποία αν και είναι πολύ μικρή σε ποσοστά φιλοδοξεί πάντα να εισπράττει μεγάλα ποσοστά)

«Υπάρχουν παραδείγματα άλλων κομμάτων που με αλλαγή προσώπου στην ηγεσία, αναγεννήθηκαν πολιτικά» για να προσθέσει πως «κι εμείς πρέπει να κάνουμε reboot στη ΝΔ».

«Όλοι έχουν τη θέση τους, δεν πιστεύω στις υποχρεωτικές αποστρατείες, ωστόσο χρειάζεται σημαντική ανανέωση το στελεχιακό κομμάτι του κόμματος» είπε για όλους όσοι υποστηρίζουν πως στη ΝΔ υπάρχουν «βαρίδια» του παρελθόντος.
Αντε..ΠΝΙΞΟΥ ΡΕ ΛΕΛΕ! Δεν φτάνει που σε ταϊζουμε μέχρι τώρα...Θέλεις και ρέστα;