Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΨΗΦΟΣ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΑΡΣΑΣ ΤΗΣ 20/9/15... και μέχρι πέρατος των εκλογών, ΘΑ ΣΙΓΟΥΜΕ ..εις ένδειξη πένθους για τα χάλια αυτού του λαού!... Εκτός κι αν συμβεί κάτι έκτακτο!



  • Με τέτοιο λαό, που τον σέρνουν σε κομματικές συγκεντρώσεις, πώς να μην είσαι περήφανος; Τίποτε δεν άλλαξε, παρά τη δεινή κρίση! κι ας μιλάνε για αλλαγές.Τα κομματικά ζόμπι ξαναβγήκαν πάλι από τις τρώγλες τους. Πάλι άρχισαν να κουνάνε σημαιούλες και βρακιά και να χειροκροτάνε, ποιούς;  Τους νεκροθάφτες της Ελλάδας! Πώς και γιατί κουβαλιούνται ως πρόβατα; Προφανώς -και μάλλον βέβαιο- θα είναι από εκείνους που τα"φάγανε μαζί" προσδοκώντας σε ένα νέο αρπακτικό τσιμπούσιον.. Εμείς οι άλλοι οι αγαθοί και μαλάκες γιατί να παίξουμε το βρώμικο παιχνίδι τους; Όλα είναι στημένα.. Και η κυβέρνηση που θα προκύψει αύριο, είναι προαποφασισμένη. Ο Σόϊμπλε και οι Σιωνιστές τα έχουν κανονίσει... 
  • Με τέτοιον υπερήφανο προβατοειδή λαό και τέτοιους υψηλής ευφυϊας επαγγελματίες πολιτικούς... το Έθνος προώρισται να ζήσει... ΄Αλλωστε επί μια πενταετία δεν κουνήθηκε ρούπι. Ούτε φυσικά προβλέπεται για τον αιώνα τούτο.ΟΛΟΙ ΜΑΣ θα εφησυχάζουμε..σε κλίμα σταθερότητας... ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΟΧΙ στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και μας βγήκε ΝΑΙ... Ούτε στους μύθους του Αισώπου συμβαίνουν...τέτοια παρακρουστικά. Οπότε έχει δίκαιο ο Γέρο-Σοφός να υποστηρίζει:

  • Χθες ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ έστειλε το μήνυμα του: 

  • Ο ΓΕΡΟ -ΣΟΦΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ!

  • Ένα κράτος , εξ ορισμού, δε μπορεί να έχει καμία ηθική. Το περισσότερο που μπορεί να έχει ένα κράτος είναι μια αστυνομία. - Αλμπερ Καμύ


    Προσοχή:Οι φίλοι που με αντιγράφουν
    σε άλλα sites, να προσέχουν την ούγια
    Αυτός είμαι εγώ...κι όχι η άλλη φωτο
    που δημοσίευσαν χθες! Πού τη βρήκαν;
    "Απορία: Τότε γιατί να ψηφίσω; Εκτός από τα κρατικά μόνιμα λαμόγια, υπάρχουν και οι μέντορες πάσης ανηθικότητας, οι πολιτικοί... χωρίς καμιά εξαίρεση. Τους βιώνουμε καθημερινά σε όλες τους τις τυχοδιωκτικές εκδοχές. Τότε γιατί και ποιους να ψηφίσω για να είμαι συνεργός και συντηρητής της ανηθικότητας;.. Καλύτερα δεν πάω στο διάολο αντί στην κάλπη; Όχι δεν ψηφίζω κάλπικους!
    Γέρο-Σοφός "



  • Και ώ, τι σύμπτωση! Δείτε και … 
  • Το μήνυμα των εκλογών, όπως το υπογραμμίζουν με δραματική ευκρίνεια οι Ελληνοαμερικανοί ( Το Καλάμι)

    ,Αγωνιώδης προσπάθεια των ''νταβατζήδων'' (ΜΜΕ) να σώσουν τις μνημονιακές ''πόρνες'' τους, που εκπροσωπούν -με τα κόμματά τους- την σαπίλα, την αρπαχτή, την διαφθορά, την διαπλοκή, την ατιμωρησία... Ο λαός δεν μπορεί να περιμένει καλό από τους αποτυχημένους, άχρηστους των κρατικοδίαιτων κομμάτων ''εξουσίας'', του πελατειακου κράτους. Η Ελλάδα δεν μπορεί να ''ξαναχτιστεί'' με τα ίδια χαλασμένα ''τούβλα''.
    Ηχητικό 110 δευτερολέπτων, από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις των δύο ''μονομάχων'' σε Ομόνοια και Σύνταγμα... ΑΚΟΥΣΤΕ
    Ελλάδα, εκλογές 20 Σεπτεμβρίου 2015: Ο...''σοφός λαός'' επιλέγει ποιοί ψεύτες, πολιτικοί απατεώνες, θα τον ''κυβερνήσουν''!!!
    Δηλ. θα επιλέξει ποιά ''γλάστρα'' θα παίζει τον ρόλο του ''πρωθυπουργού'', αφού ουσιαστικό αφεντικό της χώρας είναι η ''τρόϊκα'', με τοποτηρητή-διοικητή Ολλανδό (τον Maarten Verwey), ο οποίος θα διοικεί την Ελλάδα, με υπερεξουσίες, σύμφωνα με την τελευταία συμφωνία. Το 20μελές επιτελείο του Verwey, θα συγγράψει τους νόμους γιά όλους τους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής, από την φορολογία γιά τις επιχειρήσεις και τα εργασιακά, μέχρι την Υγεία και το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας, ενώ οι ''γραφικοί'', ανίκανοι και διαπλεκόμενοι πολιτικοί της Ελλάδας, θα τους ψηφίσουν



    - Η Ελλάδα έχει ήδη καταστραφεί οικονομικά, ο λαός της υποφέρει και τα άχρηστα-ανίκανα ''μηδενικά'', δηλ. οι ευθυνόφοβοι διαπλεκόμενοι των κρατικοδίαιτων πολιτικών-κομματικών συμμοριών, ''κοκορομαχούν'' προεκλογικά, σαχλαμαρίζοντες, δείχνοντας ότι ''ζουν στον κόσμο τους''.
    - Η Ελλάδα, με 2.700.000 συνταξιούχους (που κοστίζουν 28.5 δισ. ευρό τον χρόνο) και με 750.000 δημόσιους υπάλληλους (δηλ. 75 δημ. υπάλληλοι ανά 1.000 κατοίκους), δεν πρόκειται να ''σηκώσει κεφάλι'' τα επόμενα 20-30 χρόνια. Και οι άθλιοι επίορκοι ''κυβερνώντες'', δεν τολμούν να αγγίξουν την ''ιερή αγελάδα'' (το υπερτροφικό Δημόσιο), γιά ψηφοθηρικούς λόγους.


    - Ο...''σοφός λαός'' της μπανανίας (όσοι τον ''ζηλεύουν'' τον αποκαλούν ''μ@λ@κ@ λαό''), εξακολουθεί να εκλέγει, να προτιμά, τους καταστροφείς του, δηλ. τους ίδιους ασυνείδητους πολιτικούς, τα ίδια κόμματα των άχρηστων πολιτικών απατεώνων, που κατάστρεψαν την χώρα.
    - Οι σαχλαμαρίζοντες ''πολιτικοί αρχηγοί'' (στην πλειοψηφία τους ''τενεκέδες''), είχαν και ένα τηλεοπτικό...χαζο-''ντημπέητ''! Αφού ΔΕΝ γνωρίζουν (πολιτικοί και τηλε-ΜΜΕ) να κάνουν ουσιαστικό ''ντημπέητ'', γιατί συμμετέχουν σε μιά κωμωδία, κακόγουστη ''ελληνικούρα'';
    - Το σάπιο πολιτικό-κομματικό κατεστημένο των ανίκανων-γραφικών, αντί να κάνει αυτοκάθαρση, ανακυκλώνει την σαβούρα του στις εκλογές.
    - Το διαπλεκόμενο, πολιτικό-κομματικό σύστημα Ελλάδας, εξακολουθεί να γράφει την Ομογένεια στα @@ του. Αρνείται -ακόμα- στους απόδημους 'Ελληνες το δικαίωμα να ψηφίζουν από τον τόπο μόνιμης διαμονής τους, δηλ. σε αυτούς που δεν έγιναν πολίτες στις χώρες που ζουν, αλλά είναι μόνιμοι κάτοικοι (''πράσινη κάρτα'') και παραμένουν 'Ελληνες πολίτες (μόνο).
    - Σαμαράς και Τσίπρας, κατά λάθος, αντί να ''σκίσουν'' τα μνημόνια όπως είπαν, έσκισαν το...Σύνταγμα και υποτίμησαν την νοημοσύνη του λαού.
    - Χρήματα γιά σχολεία-δασκάλους στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν. Αλλά υπάρχουν γιά επιχορήγηση των...κομμάτων.
    -Μπορεί η Ελλάδα να μην έγινε ''Δανία του Νότου'', αλλά μετατράπηκε σε Κωλομβία των Βαλκανίων."


    θα να ξαναπούμε απο Δευτέρα!

    1 σχόλιο:

    1. Ευτυχώς δεν είμαι δημοσιογράφος,γιατί αυτό το έγκλημα είναι από τα ασυγχώρητα ενώπιον του Θεού.

      ΑπάντησηΔιαγραφή