Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΘΕΟΥΣ, ΚΛΟΟΥΝ ΚΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ!

Το Πακιστάν στη Θράκη...!

Ακόμη ένα θρησκευτικό τάγμα στην Κομοτηνή 

Ακόμη ένα θρησκευτικό τάγμα (tarikat) εμφανίστηκε στην Κομοτηνή. Αυξάνουν τα τελευταία χρόνια οι δραστηριότητες των θρησκευτικών ταγμάτων στην δυτική Θράκη. Τελευταία εμφανίστηκε στην Κομοτηνή και το τάγμα "Κάλεσμα Ισλάμ".

Η εφημερίδα "Μπιρλίκ" συνάντησε τον καταγόμενο από την Κομοτηνή Μπαρίς Σαλί, που είπε πως είναι μαθητής του θρησκευτικού τάγματος "Κάλεσμα Ισλάμ" και είχε μια σύντομη και πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία μαζί του.

Ο εν λόγω κύριος μεταξύ άλλων λέει πως το τάγμα αυτό έχει τζαμιά σε 200 χώρες, τα τζαμιά τους τα λένε Φαϊζάλ Μεντίνα, λέει πως έχουν δικό τους τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο μάλιστα όπως λέει "δεν υπάρχουν γυναίκες, μουσική και ταινίες, διότι αυτά απαγορεύονται από το Ισλάμ".
Επίσης αναφέρει πως ο ηγέτης του τάγματος βρίσκεται στο Ισλάμ και πως ο ίδιος προσπαθεί να προωθήσει το τάγμα αυτό στην δυτική Θράκη.

Στο δρόμο των Ταλιμπάν δηλαδή…
Μόνο που αυτοί οι Ταλιμπάν είναι εισαγόμενοι...
Γιατί, δυστυχώς, υπάρχουν και οι εγχώριοι, που δεν κατοικούν στην Θράκη, αλλά απολαμβάνουν κρατικούς θώκους και θέσεις ευθύνης... Είναι εκείνοι που με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους έχουν εκθέσει και συνεχίζουν να εκθέτουν σε πολύ επικίνδυνο βαθμό την ελληνικότητα και τον ελληνισμό της Θράκης. Είναι οι "άτυποι συνεργάτες" (μεστοί ιδεοληπτικών αγκυλώσεων και εθνομηδενιστικών αντιλήψεων) των κάθε είδους Ταλιμπάν που εισέρχονται στην Ελλάδα και που παραβιάζοντας το Ελληνικό Σύνταγμα (στο οποίο ρητά αναφέρεται η ανεξιθρησκεία και η απαγόρευση προσηλυτισμού) εργάζονται συστηματικά προς την κατεύθυνση δημιουργίας (ελεγχόμενων) "βομβών" που έχουν την δυναμική να δημιουργήσουν πλείστα όσα προβλήματα στην εσωτερική ασφάλεια και ειρήνη της χώρας και να εκθέσουν σε πλείστους όσους κινδύνους τους Έλληνες πολίτες.

Σαν επίλογο, να καταθέσουμε πως στην Ελληνική Θράκη δραστηριοποιούνται και άλλα "τάγματα", με κυρίαρχο αυτό του Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος διεισδύει (με την άτυπη συμμετοχή - σιωπηλή παρακολούθηση του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής) στον χώρο της Παιδείας των μουσουλμανοπαίδων, παρέχοντας οικήματα διαμονής, παράνομα θρησκευτικά σχολεία (διδαχή Κορανίου) και με την βιτρίνα των σχολών ξένων γλωσσών επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Η μοναδική αντίδραση που συναντούν οι άνθρωποι του Φετουλάχ Γκιουλέν στην Ελληνική Θράκη, προέρχεται από τουρκόφρονες μουσουλμάνους (που είναι πιστοί στις εντολές της Άγκυρας και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν), η οποία θεωρεί τον Φετουλάχ Γκιουλέν σαν τον πλέον επικίνδυνο για τα τουρκικά (Ερντογανικά) συμφέροντα...




Πληροφορίες από τα "Τουρκικά Νέα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου