Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΡΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ...ΜΑΣΤΟΡΑ...

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΖΑΚΗ ΣΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ! ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΛΙΣΤΑΣ!

του Δημήτρη Καζάκη, γγ Ε.ΠΑ.Μ.

Ο κ. Χατζηνικολάου για μια ακόμη φορά ασκήθηκε στο γνωστό του επάγγελμα, το ψέμμα. Αρνήθηκε ότι υπάρχει μαύρη λίστα, λέγοντας ...
ψευδώς ότι με καλεί και εγώ δεν πάω. Η αλήθεια είναι ότι έχει απαγορέψει ρητά στη φάμπρικα ενημέρωσης που διευθύνει κάθε επικοινωνία με εμένα.

Η τελευταία φορά που επιχείρησε να έρθει σε επαφή μαζί μου ο εν λόγω επιχειρηματίας της δημοσιογραφίας ήταν κατά την προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών το 2014. Από τότε δεν υπήρξε καμιά προσπάθεια επικοινωνίας. Μάλιστα, δασκάλεψε τους υπαλλήλους του στη φάμπρικα που διευθύνει να λένε όλοι το ίδιο ψέμμα όταν τους πιέζουν οι ...
ακροατές τους: τον κ. Καζάκη τον καλούμε, αλλά δεν ανταποκρίνεται. Μέγα ψέμα!

Τέλος, αν και υποδύεται τον δημοσιογράφο ο κ. Χατζηνικολάου, λέει πώς δεν γνωρίζει τις διαφορές τις δικές μου και του ΕΠΑΜ με τον κ. Λαπαβίτσα και τον κ. Λαφαζάνη. Δεν είναι υποχρεωτικό να τις καταλαβαίνει, αρκεί να διαβάσει τις επίσημες ανακοινώσεις του ΕΠΑΜ για να διαπιστώσει το λόγο που δεν υπήρξε συνεργασία με το ΛΑΕ. Δεν χρειάζεται να τις κατανοεί, απλά αρκεί να κάνει τη δουλειά του. Δηλαδή να ενημερώσει τον κόσμο, αν όντως θέλει να είναι δημοσιογράφος.

Αν παρ' ελπίδα όντως θέλει να μάθει τις διαφορές μας δεν έχει παρά να με καλέσει τετ-α-τετ και δημόσια για να του τις εξηγήσω. Όχι σε πάνελ που έχουν σχεδιαστεί να πνίγουν την αντίπαλη άποψη, αλλά ενώπιος ενωπίω. Όπως άλλωστε έχει καλέσει κάθε απίθανο τύπο, που εντελώς τυχαία δεν βρίσκεται σε μαύρη λίτστα. Ίσως τελικά να μάθει κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου