Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ - ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ..

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΚΟΥ ΤΟΞΟΥ... ΕΔΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ...



Αναλύσεις επί… αναλύσεων στα κόμματα, διαβάζοντας τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών…
Ωστόσο, αυτές που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι οι αναλύσεις στις… μυστικές μετρήσεις που φθάνουν συνεχώς στα κομματικά επιτελεία.

– Η Χρυσή Αυγή, αναπτύσσει μια δυναμική που «κρύβεται» στο παρασκήνιο! Είναι χαρακτηριστικό πως χθες, πραγματοποίησε ομιλία ο Νίκος Μιχαλολιάκος στην παραλιακή και είχε μεγάλο αριθμό κόσμου. Κανείς δεν γνωρίζει ποιο είναι το «ταβάνι», μέχρι τώρα πάντως διατηρεί το προβάδισμα όσον αφορά την κατάληψη της τρίτης θέσης.
– Το ΚΚΕ παραμένει στα ίδια επίπεδα, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα «ανεβαίνει» λόγω και της κόντρας που υπάρχει με την Λαϊκή Ενότητα του Λαφαζάνη. Οι «αναλύσεις» το φέρνουν να έχει ως βάση το 6%.
– Το ΠΟΤΑΜΙ δεν «περπατάει» όπως στις προηγούμενες εκλογές. Στο επιτελείο υπάρχει προβληματισμός και βρίσκονται σε αναζήτηση νέας στρατηγικής. Δεν είναι τυχαίο πως ο Σταύρος Θεοδωράκης τις τελευταίες ημέρες βάζει συνεχώς στο στόχαστρο τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως είναι πλουσιόπαιδο!
– Ευχάριστα είναι τα νέα στο ΠΑΣΟΚ. Υπό τον… Λαλιώτη(από το παρασκήνιο) , το κόμμα δείχνει να ξεκολάει από τις χαμηλές πτήσεις και με την συνδρομή της ΔΗΜΑΡ του Θεοχαρόπουλου ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Στην Χαριλάου Τρικούπη περιμένου να μεγαλώσει το κύμα προσχώρησης οπαδών του ΚΙΔΗΣΟ. Αυτό που φοβίζει την Φώφη Γεννηματά είναι να υπάρξει κλίμα πόλωσης τις τελευταίες ημέρες…
– Η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη κινείται σε ικανοποιητικά  επίπεδα, ωστόσο οι δημοσκοπικές εταιρείες δεν αποκλείουν το ποσοστό να μεγαλώσει εφόσον η… Ζωή Κωνσταντοπούλου βγει μπροστά!
– Οι ΑΝΕΛ δηλώνουν σε κάθε κατεύθυνση πως θα είναι στην επόμενη Βουλή. Τα νέα που καταφθάνουν από όλη την επικράτεια στους Ανεξαρτήτους Έλληνες είναι μαύρα και άραχνα.
– Το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, η Ένωση Κεντρώων, είναι η… μόδα των ημερών. Αν και οι μετρήσεις το φέρνουν να μπαίνει οριακά στη Βουλή, η κατάσταση δεν δείχνει πάνως να είναι ρόδινη.
ΒΛΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου