Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Μ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΑΘΕΟ...ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.. ΤΗΝ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΤΗ...ΒΑΦΤΙΖΕΙ... ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ! ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΘΙΚΙΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΚΟΜΙΣΣΑΡΙΟΣ!

filis_nikos11
ΜΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ!.


Την ποινή τριών χρόνων κάθειρξης θα αντιμετωπίσει ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης αν εμμείνει στις απόψεις του …
περί άρνησης της Γενοκτονίας των Ποντίων που είχε εκφράσει δια του τύπου στην εφημερίδα Αυγή.
Αυτό θα συμβεί αν εφαρμοστεί ο νέος αντιρατσιστικός νόμος 4285/2014 (ΦΕΚ Α 191/10.9.2014). Όπως είναι γνωστό ο Υπουργός Παιδείας της χώρας μας σε άρθρο του πριν την ψήφιση του νόμου αρνείται τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου θεωρώντας πως δεν πρόκειται για Γενοκτονία αλλά για εθνοκάθαρση.

Το άρθρο 2 του νόμου 4285/2014 ξεκάθαρα αναφέρει την αυξημένη ποινή που προβλέπεται αν η άρνηση γίνει από Δημόσιο Λειτουργό όπως προφανώς και είναι ο Υπουργός Παιδείας :
Δημόσια επιδοκιμασία ή άρνηση εγκλημάτων
1. Οποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, επιδοκιμάζει, ευτελίζει ή κακόβουλα αρνείται την ύπαρξη ή τη σοβαρότητα εγκλημάτων γενοκτονιών, εγκλημάτων πολέμου, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, του Ολοκαυτώματος και των εγκλημάτων του ναζισμού που έχουν αναγνωριστεί με αποφάσεις διεθνών δικαστηρίων ή της Βουλής των Ελλήνων και η συμπεριφορά αυτή στρέφεται κατά ομάδας προσώπων ή μέλους της που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, όταν η συμπεριφορά αυτή εκδηλώνεται κατά τρόπο που μπορεί να υποκινήσει βία ή μίσος ή ενέχει απειλητικό ή υβριστικό χαρακτήρα κατά μίας τέτοιας ομάδας ή μέλους της, τιμωρείται με τις ποινές της παραγράφου 1 του προηγούμενου άρθρου.
2. Αν η πράξη της προηγούμενης παραγράφου τελέστηκε από δημόσιο λειτουργό ή υπάλληλο, κατά την άσκηση των ανατεθειμένων σε αυτόν καθηκόντων, επιβάλλεται φυλάκιση έξι (6) μηνών έως τριών (3) ετών και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων έως είκοσι πέντε χιλιάδων (10.000 – 25.000) ευρώ.»


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/09/%ce%bc%ce%b5-%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%be%ce%b7-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%85%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%cf%85.html#ixzz3n0Xvqcgi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου