Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ... ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!


Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ!
Είναι δυνατόν οι Έλληνες να ψήφισαν τα μνημόνια κατά 83%; Θέλετε απαντήσεις; Τις αντέχετε;

του Βασίλη Κασιμάτη

Με το «Δόγμα του Σοκ» να θεμελιώνει νέου είδους κοινωνικές αξίες, ας δούμε και κάτι άλλο.
Το «Δόγμα της Νοθείας», ως απάντηση στα μυριάδες ερωτήματα.
Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας πλέον.Ας σταματήσει αυτή η ατέρμονη περιδίνηση του μύθου περί της ηλιθιότητας του ψηφοφόρου και ότι αφού αυτός έτσι ψηφίζει, καλά να πάθουμε. Δεν είναι ο Έλληνας αυτός. Τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό!Ήρθε η ώρα να πάψουμε να είμαστε όλοι οπαδοί του κονστρουκτιβισμού κι ας ξεκινήσουν οι αποκαλύψεις ως προς το:
ποια είναι η ιδιωτική Singular Logic που διενεργεί εδώ και χρόνια (κατ΄ αποκλειστικότητα!!) τις εκλογές;
Γνωρίζει ο Ελληνικός λαός ότι μεγαλομέτοχοι (ιδιοκτήτες) της εταιρίας που εκτελεί τις εκλογές μας εδώ και χρόνια είναι ονόματα όπως ο Ανδρέας Βγενόπουλος (MIG), ο κος Βαρδινογιάννης ,(Τράπεζα Πειραιώς), ο κος Rockefeler (Τράπεζα Blackstone);
Πως οι μετοχές της Singular Logic πέρασαν στα χέρια της την MIG (Ανδρέας Βγενόπουλος) και από εκεί στη Τράπεζα Πειραιώς και πως μέσω της αγοράς χρεών, αποκτήθηκε το μετοχικό αυτό πακέτο από το κολοσσιαίο τραπεζικό όμιλο Blackstone συμφερόντων Rockefeller; (!!!)
Κυρίως…
Που βρίσκεται ο κεντρικός server της Singular Logic και αν αληθεύουν οι φήμες ότι βρίσκεται σε Αμερικανικά χέρια από τη εποχή διακυβέρνησης Σημίτη;
Άλλωστε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αρχικά είχε πέσει στο «τραπέζι» να αναλάβει το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο σε συνεργασία με άλλα Πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας (όπως της Θεσσαλονίκης) το λογισμικό του Υπουργείου Εσωτερικών για τις εκλογές και είχε ζητήθει να εγκριθούν τα κονδύλια έκτοτε.
Μάλιστα, προέκυπτε ότι το λογισμικό αυτό μαζί με τα hardware που θα χρησιμοποιούταν στις Εθνικές και τοπικές εκλογές μας – όποτε αυτές διενεργούντο – ακολούθως θα χρησιμοποιούνταν σε άλλα εθνικά μας θέματα όπως στη στατιστική ανάλυση, σε φαρμακευτικές εφαρμογές, δημόσιες δημοσκοπήσες (και όχι τις ψευδοσκοπήσεις ιδιωτών προς χάρη της κοινωνικής δημαγωγίας) και ένα σωρό άλλα ζητήματα εξοικονομώντας τεράστια ποσά που εδώ και χρόνι καταλήγουν σε ιδιώτες μέσω των γνωστών υπογείων διαδρομών.Όμως η τότε κυβέρνηση Σημίτη με άκρως ιδεοληπτικο τρόπο έκανε τα αδύνατα-δυνατά δημιουργώντας δισεπίλυτα προβλήματα, ώστε να μην υλοποιηθεί το αυτονόητο, ήτοι να εκτελεστεί το πρόγραμμα από δημόσιο (και δη) πανεπιστημιακό φορέα και δόθηκε με αδιαφανείς διαδικασίες στην ιδιωτική Singular Logic.
Έκτοτε υπάρχει και σχετική εμμονή από τους καθηγητές του Μετσοβίου, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω! Σπονδή και οι καθηγητές στο βωμό της εθνικής αποστέωσης.
Επιπλέον…
Στις Ελληνικές εκλογές παρατηρείται το εξής παράδοξο.
Δεν υπάρχουν σε διαφανές ηλεκτρονικό «γεωγραφικό» σημείο τα Δεδομένα Εισόδου ως συντελεστές που οδηγούν στο αποτέλεσμα που το «κοινό» βλέπει στις οθόνες του
Υπουργείου Εσωτερικών δηλαδή της «πολυεθνικής» Singular Logic.Κοντολογίς, οι εκλογές στην Ελλάδα διοενεργούνται με τρόπο κάτι σαν το μυστικό της… Coca Cola! Πολλοί γνωρίζουν κομμάτια από τη συνταγή, ουδείς το σύνολο!
Έτσι και με τις εκλογές μας… την ώρα που σε άλλες χώρες όπως στη Γερμανία, ο πολίτης έχει πρόσβαση στα «Δεδομένα Εισόδου» ανά πάση ώρα και στιγμή, δηλαδή στις κάλπες των εκλογικών τμημάτων.
Ερώτημα εδώ και χρόνια παραμένει ακόμα και για τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, το πως γίνεται η μεταφορά των ψήφων από τους υπολογιστές των κατά τόπους περιφερειακών ενοτήτων (πρώην νομαρχίες) στα κομπιούτερ του Υπ.Εσωτερικών (Singular);
Εμείς πάντως με την εμπειρία μας από 8 εκλογικές αναμετρήσεις μέσα σε νομαρχίες, από τις 7 το απόγευμα έως τα χαράματα κάθε φορά και με πλήρη υποστήριξη από την τοπική αυτοδιοίκηση, ουδέποτε καταφέραμε να βρούμε άκρη στα όσα σχετίζονται με την διασταύρωση στοιχείων από τη μια μεριά (Σχολεία-κάλπες-Νομαρχίες) στην άλλη (Υπουργείο).
Ερώτημα και το γιατί «κοτζάμ» Υπουργείο Εσωτερικών δεν μπορεί εδώ και τόσα χρόνια να έχει το δικό του πληροφοριακό σύστημα και πρέπει ντε καλά να εμπιστεύεται ένα ολόκληρο έθνος μια ιδιωτική εταιρία με «τζιμάνια» κομπιουτεράδες, χάκερς και λοιπά «παιδιά / αστέρες του πληκτρολογίου» και της εικονικής πραγματικότητας;
Μήπως γιατί όταν έρθει ποτέ η ώρα να αποδειχτεί ότι οι εκλογές στην Ελλάδα είναι στημένες, λέω μήπως… τότε θα τα φορτώσουμε όλα σε ιδιώτες και με το γνωστό «εδώ παπάς – εκεί παπάς – που?ν ο παπάς» ρίχνοντας τις ευθύνες στο «κόκορα»;
Σε αυτά ακριβώς κρύβονται και οι απαντήσεις ως προ το γιατί εκλέγουμε τους ίδιους αργυρόμισθους ανθέλληνες κάθε φορά, λςς και τα κόμματα εκτός βουλής εδώ και δεκαετίες αποτελούν διακοσμητικό περίγραμμα στο παζλ της κατά τα άλλα Εθνικής διαπλοκής για την οποία έκανε λόγο ο εκ νέου πρωθυπουργός μας, Αλέξης Τσίπρας
Ας πάψει λοιπόν ο λαός να αναρωτιέται γιατί εκλέγουμε εκείνους που βολεύει το «σύστημα» και ας ασχοληθούμε επιτέλους με την διαλεύκανση του ύψιστου για το Έθνος ζητήματος, που δεν είναι άλλο από τη διαφάνεια των εκλογών!
Ας πάψει ομοίως να αναρωτιέται ο Ελληνικός λαός αν στις 20 Σεπτέμβρη 2015, όντως το 83% των Ελλήνων ψήφισαν μνημονιακά κι αν χρειαζόμαστε όντως ψυχίατρο ή αν τελικά το πράγμα είναι πολύ πιο σοβαρό από την ίσως περιώνυμη & περισπούδαστη ηλιθιότητα του … Έλληνα ψηφοφόρου, ως απάντηση στο καλλικέλαδο «όλοι ίδιοι είναι».
Ένα είναι βέβαιο!
Οι Ελληνικέςεκλογές δεν διαχειρίζονται από «δημόσια χέρια», δεν είναι καν … Ελληνικά!!!!
Και εφόσον αυτό υφίσταται, εξού και το «Δόγμα της Νοθείας», αφού τελικά υπάρχουν σοβαρότατα στοιχεία ότι δεν εκλέγουμε εμείς αλλά το «Διευθυντήριο των Βρυξελλών» ως υποκατάστημα στην Ευρώπη του «Διεθνούς Ιεραρχείου» που διορίζει με ψευδοεκλογές τους … «δοτούς πρωθυπουργούς μας, ως άλλους αντιβασιλείς!!Και επειδή παγίως η στείρα δημοσιογραφική αντιπολίτευση προκαλεί την αντιδεοντολογική και άσκοπη διαιώνιση μιας κριτικής φαυλότητας, εμείς επιχειρούμε με προτάσεις.
Ιδού και η γόνιμη έκφανσή τους:
Να συσταθεί άμεσα επιτροπή διαφάνειας που να απαρτίζεται από το Ελεγκτικό Συνέδριο, την Προεδρεία της Βουλής, ΟΛΑ τα νόμιμα κόμματα εντός & εκτός Βουλής, και άλλους τυχόν διαφανείς & άφθαρτους φορείς & οργανισμούς της δημόσιας ζωής.Οι συζητήσεις θα πρέπει να γίνουν παρουσία όλων των ενδιαφερόμενων μέσων ενημέρωσης και όχι με … διάθεση των πρακτικών μόνο στα συστημικά ΜΜΕ (!!)? που συμμετείχαν στη στημένα debate του Σεπτεμβρίου.
Με τσι γειές σας


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/09/%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%8c%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%cf%88%ce%ae%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b1.html#ixzz3mXjbDK8g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου