Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ΣΚΙΑΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ... ΕΝΟΣ "ΡΑΤΣΙΣΤΗ" ! Αυτή είναι η δημοκρατία των τσόγλανων της αριστεράς: ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ! Αλλά και ο υπουργός παραμιλάει... απόλυτα ξεβρακωμένος... Απαρνιέται τις απόψεις του. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ...


Νέα κυβέρνηση: Θύελλα για την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου - Οι 53 ζητούν την αποπομπή του!


Νέα κυβέρνηση: Θύελλα για την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου - Οι 53 ζητούν την αποπομπή του!

- Φωτιά βάζει η υπουργοποίηση Δημήτρη Καμμένου
- Λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του ο ΣΥΡΙΖΑ, "βράζει" και ζητάει να εκδιωχθεί από υπουργός
- Τα ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια του νέου υφυπουργού στο twitter δημιουργούν πρόβλημα στην κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου
- Όλη η επιστολή της Βασιλικής Κατριβάνου - «Η αποπομπή του από την κυβέρνηση είναι αναγκαία και επείγουσα»

Λίγες ώρες έχουν περάσει από την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και η πρώτη κρίση είναι γεγονός! Αιτία η υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου των ΑΝΕΛ, ο οποίος τοποθετήθηκε στην θέση του υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.
Ο λόγος της αναστάτωσης είναι τα σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς ο κ. Καμμένος στα social media τα οποία έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και έχουν χαρακτηρισθεί ομοφοβικά και ρατσιστικά.

Οι αντιδράσεις δεν είναι μόνο σε επίπεδο συζητήσεων πίσω από τις κάμερες. Ήδη η κα Βασιλική Κατριβάνου, μέλος των 53 που θεωρούνται εσωκομματική αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ με επιστολή της στον πρωθυπουργό ζητάει την αποπομπή του.

ΟΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ
Δημήτρης Καμμένος, όχι σε κυβέρνηση της Αριστεράς

Αισθάνομαι βαθιά ντροπή και λύπη που σε μια αριστερή κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, υπουργοποιείται ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος κάνει συστηματικά άθλια ομοφοβικά και αντισημιτικά σχόλια στο twitter του. Το περιεχόμενο και το ήθος τους ταιριάζουν μόνο σε ακροδεξιό, και προσβάλλουν βάναυσα όχι μόνο αυτούς στους οποίους στοχεύει, αλλά κάθε αξιοπρεπή άνθρωπο. Η αποπομπή του από την κυβέρνηση είναι αναγκαία και επείγουσα.


Τι απάντησε ο ίδιος

Η υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου έκλεψε την παράσταση στα social media. Με αφορμή το βεβαρημένο παρελθόν του νέου υφυπουργού Υποδομών, όσον αφορά τα επικριτικά σχόλια που έκανε κατά καιρούς εναντίον συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων, προκλήθηκε... τσουνάμι αντιδράσεων από εκατοντάδες χρήστες του Twitter και του Facebook. Ο ίδιος εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρεται σε... μονταζιέρες, αλλά ζητά συγγνώμη και καταγγέλλει τον ομοφοβισμό και τον ρατσισμό!


Την ανακοίνωση, μάλιστα, την υπογράφει ως “Βουλευτής Β' Πειραιά”. Ούτε ο ίδιος δεν το πιστεύει...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημήτρη Καμμένου:

“Παρατηρώντας τη σημερινή αναστάτωση σχετικά με δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα που αφορούν άμεσα και έμμεσα το πρόσωπο μου, δηλώνω κατηγορηματικά ότι η πλειονότητα αυτών αποτελεί προϊόν διαστρέβλωσης της αλήθειας και έχουν επιμελώς παραχαραχθεί για να ικανοποιήσουν προεκλογικές πολιτικές σκοπιμότητες από τις γνωστές μονταζιέρες οι οποίες προεκλογικά χρησιμοποίησαν κάθε μορφής λάσπης. Αρκεί να θυμίσω άλλωστε, πως εντεταλμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων είχαν παραποιήσει τα αποτελέσματα δείχνοντας τους Ανεξάρτητους Έλληνες συστηματικά εκτός Βουλής για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και την ψήφο του λαού.

Όσον αφορά το περιεχόμενο ανακοινώσεων σε κοινωνικά δίκτυα σας ενημερώνω ότι τους λογαριασμούς μου σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα χειρίζονταν συνεργάτες καθώς επίσης και οτι έχουν παραβιαστεί ουκ ολίγες φορές. Για του λόγου το αληθές μάλιστα, ο λογαριασμός μου στο Facebook έχει μπλοκαριστεί από την παραμονή των εκλογών από άγνωστους εισβολείς και μέχρι σήμερα η λειτουργία του δεν έχει αποκατασταθεί.

Θέλω να δηλώσω ότι σχετικές αναρτήσεις, οι οποίες εκλήφθησαν ή ήταν προσβλητικές προς συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και με την παρούσα, ζητώ και προσωπικά συγgνώμη από όσους έχουν ενοχληθεί σχετικά, ενώ καταγγέλλω ρητά τον ρατσισμό, ομοφοβισμό και τον αντισημιτισμό.
Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι οι ευθύνες που έχω αναλάβει είναι τεράστιες, το έργο εξαιρετικά σημαντικό και στην Ελλάδα του αύριο που οραματιζόμαστε, δε χωρούν προσωπικές και άνανδρες πολιτικά επιθέσεις.
Με εκτίμηση,
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Βουλευτής Β’ Πειραιά
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου