Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

MHN TΑ ΧΑΣΕΤΕ Η ΣΟΔΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ....ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ...
Ε,ΕΙΠΑΜΕ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!
  ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΥΣΤΟΧΟ ΝΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ ΤΟΥ…(FACE BOOK)






ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣέωςΠαν. Παρατηρητης
Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα, γεμάτα υγεία πατέρα!!!
Φωτογραφία του ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ.


  • Παν. Παρατηρητης Κάτσε Νικολάκη .. Αποκαλύπτεις προσωπικά μου δεδομένα! Πρώτον δεν είμαι 78 ετών... αλλά όπως δηλώνω εδώ και μια 5/ετία ειμαι 80 χρονών! Πέντε χρόνια παραμένω στάσιμος στα 80! ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!Γιατί το κάνω ; Για λογιστικούς λόγους. Στρογγυλεύω το λογαριασμό και ξεμπερδεύω μια και καλή. Και τα 100 που μου εύχεσαι επίσης είναι στρογγυλός ...αριθμός..Λες να φτάσω το νούμερο; Εσύ θα ευθύνεσαι για τα όσα θα τραβάς ...απο τα δικά σου ευχολόγια... Άντε να πεις στη μάνα σου ότι είναι 78 ετών! Θα σε κατασπαράξει διότι ανευλαβώς τις πρόσθεσες 5 μήνους παραπάνω! Σ΄ευχαριστώ αγόρι μου καλό!
Εχω μια απορία ρε φιλαράκο.. Αυτή την ευχετήρια μακετούλα, εσύ την έφτιαξες; Να μα το σταυρό… αγνοούσα ότι είχες και τέτοιο τάλαντο!
Κάποιο λάκκο έχει η φάβα… Ρε συ μπας και τη βρήκες στο GOOGLE?



ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΑΣΚΑΛΕΛΟΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ...ΚΑΛΟΟΟΟΟ 
Ήταν ένας κύριος που κάθε πρωί που πήγαινε στη στάση να πάρει το λεωφορείο να πάει στη δουλειά του, τον περίμενε ένας τύπος που του έπιανε το μάγουλο και του έλεγε σιγανά:
- Α! ρε κερατούκλη...
Αυτό γινόταν κάθε μέρα, ώσπου ο άνθρωπος ανήσυχος ρωτάει τη γυναίκα του τι μπορεί να συμβαίνει.
- Και πού θέλεις να ξέρω εγώ; του απαντάει εκείνη εκνευρισμένη και εκείνος ησύχασε.
Την άλλη μέρα το πρωί στη στάση του λεωφορείου ο γνωστός τύπος του πιάνει πάλι το μάγουλο και του λέει:
- Α! ρε κερατούκλη...είσαι και μαρτυριάρης!!


Φωτογραφία του ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΑΣΚΑΛΕΛΟΣ.
ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ Η ΝΤΟΡΕΤΑ… ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ …ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΣΤΟ…ΨΗΦΙΖΩ ΤΕΛΙΚΑ… ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ…
Ντορέτα Πέππα
Καλημέρα, φίλοι και φίλες, και καλή εβδομάδα! Μέχρι χθες, είχα αποφασίσει να απέχω από τις επόμενες εκλογές. Όμως, έψαξα τον εκλογικό νόμο και συνειδητοποίησα ξαφνικά ότι όχι μόνο δεν ακυρώνονται οι εκλογές αν η αποχή ξεπεράσει το 51%, αλλά αντίθετα, τα κόμματα διπλασιάζουν το ποσοστό τους! Δηλαδή, αν το πρώτο κόμμα έχει κατ' ουσίαν 20%, παίρνει 40%!!!!! Διαβάστε προσεκτικά τις απαντήσεις ειδικού επί του εκλογικού νόμου, στο έγκυρο σάιτ που σας παραθέτω και δείτε πώς έχει το πράγμα! Μετά απ' αυτό, όσοι ήμασταν έτοιμοι να μην πάμε στην κάλπη, ας αποφασίσουμε να ψηφίσουμε διάφορα "μικρά"(όσο πιο μεγάλη ποικιλία, τόσο το καλύτερο, ας μπουν και δέκα κόμματα στη Βουλή!) για να αποκλειστούν οι... μεγάλες φιλοδοξίες των κοράκων των μνημονίων, που αν πάρουν γερό προβάδισμα, θα μας αποτελειώσουν!



Βουλευτικές εκλογές: Τι συμβαίνει αν τα λευκά ψηφοδέλτια ή η αποχή φτάνουν στο ποσοστό του 51%;


  • Παν. Παρατηρητης Ντορέτα... σημαίνει ότι πας σούμπιτο για ψήφο; Επειδή διάβασες τις νομικές κοτσάνες;

  • Η ψήφος είτε παρέχει διπλάσια λογιστικά οφέλη προς τους κονταρομάχους, της εξουσίας είτε όχι, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΊΣΤΩΣ θέμα συνείδησης.. Σαφώς η αποχή δεν φέρει πρακτικό αποτέλεσμα... Είναι όμως ένα μήνυμα ..(διαμαρτυρίας το λένε, ενώ δεν είναι) ..Συνεπώς; εγώ δεν πάω να ψηφίσω κανέναν από τους θλιβερούς αυτούς κλόουν και μπαγαμπόντηδες. Κι αυτό το κάνω σταθερά από το 1998 (εκλογές Σιμίτη).. Κάποια στιγμή όμως όταν ο λεύτερος άνθρωπος τη σκαπουλάρει από αυτές τις σκόπιμες αγκυλώσεις νομικίστικες ή άλλες, πιθανόν -πολύ πιθανότατα, ο απέχων εκ των εκλογών, να ταρακουνήσει το πολιτικό σύστημα. ... Δεν πιστεύω, δεν προσδοκώ τίποτε ΚΑΙ μετέχω στο πολιτικό θέατρο.Παραμένω λεύτερος κι απόλυτα υπεύθυνος.Και η αποχή είναι ύψιστη πράξη υπευθυνότητας!
  • Και ασφαλώς επικροτώ την πρότασή σου, για υπερψηφισμό των μικρών κομμάτων… Αλλά έτσι όπως εμφανίζονται είναι αχταρμάς μωροφιλοδοξιών και παιδικής χαράς… που δεν μου πάει να συντρέξω άλλους χαζοβιόμηδες!

12.129.085 προβολές βιντεο...
Rubber Mood
Bom diaAAAAAAAAA

ΑΥΤΟ , Η ΤΑΣΙΑ…. ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ!

Gerasimos Vrachiolidis
ΑΙΣΧΟΣ! Η ΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!
http://indobserver.blogspot.gr/2015/09/blog-post_885.html

Φωτογραφία του Gerasimos Vrachiolidis.



 Ο Απολλώνιος Σταθάτος κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
 ·


ΠΑΠΑ-ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ:ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΩΜΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑ ΡΩΜΗΣ.ΟΥΣΤ

Είμαι Έλλην, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Χριστιανός! Απολλώνιος Google Translate Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ: ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ!! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΑΠΟΛΛΩΝ…

APOLLONIOS.PBLOGS.GR|ΑΠΟ PHAISTOS NETWORKS S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου