Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΤΖΗΣΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ...



11143399_1640252806253032_4901730107424282513_o
ΡΩΣΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ- ΕΝΩ ΡΩΣΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ -του Βασίλη Καπούλα

α


Η ΣΥΡΙΑ  αποδεσμεύει σταδιακά φωτογραφικό υλικό δείχνοντας την εμπλοκή Ρώσων πεζοναυτών στη Συρία οι οποίοι ποζάρουν χαρούμενοι με τη σημαία της Συρίας δείχνοντας την βεβαιότητα για την κατάληξη που θα έχουν οι συγκρούσεις για τον ISIL ενώ το πλοίο “Alexander Tkachenko” κατάφορτο με ρωσικό στρατιωτικό εξοπλισμό σπεύδει προς τη Συρία με τρία πολεμικά πλοία και άλλα δύο που μεταφέρουν εξοπλισμό να έχουν σχηματίσει νηπομπή και να κατευθύνονται προς την Ταρτούς!
Την Παρασκευή το πρωί έφτασε στη Συρία ένα δεύτερο κύμα από περίπου 400 Ρώσους πεζοναύτες στη ναυτική βάση στη Ταρτούς για να εκπαιδεύσουν την National Defense Forces” (NDF) στη δυτική Συρία ώστε να ετοιμαστεί η συριακή προέλαση σε Homs, Latakia, αλλά και να προχωρήσουν σε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στα χωριά γύρω από την Λαττάκεια
Η συγκεκριμένη ομάδα των Ρώσων πεζοναυτών θα υποστηρίζει τον συριακό Στρατό και θα εφαρμοστούν τακτικές παρόμοιες με αυτές της Κριμαίας ενώ σταδιακά θα εμφανίζονται τα λεγόμενα "πράσινα ανθρωπάκια".
 
Ταυτόχρονα η Ρωσία ήδη έχει εγκαταστήσει μεγάλο σταθμό λήψης δορυφορικών φωτογραφιών προκειμένου να βελτιωθεί το σύστημα επιτήρησης και να κατευθύνονται τα ρωσικά μαχητικά  κατευθύνουν άμεσα στις περιοχές της Λαττάκειας και Χόμς για "χειρουργικά χτυπήματα"
 
Τα συριακά ΜΜΕ αναφέρουν επίσης πως οι Ρώσοι πεζοναύτες έχουν φτάσει στη Ταρτούς και στρατωνίζονται στην στρατηγικής σημασίας πόλη Slunfeh, Jabal Al-Akrad, Jableh, παράκτια πόλη στη Latakia και στη Homs.
 
Το Σάββατο το βράδυ, οι Συριακές ένοπλες δυνάμεις απέκτησαν τον πλήρη έλεγχο κεντρικών αρτηριών και σημείων εσόδου στις παραπάνω περιοχές υπό την καθοδήγηση των Ρωσικών ειδικών δυνάμεων.
 
Η Ρωσία έχει ξεκινήσει την κατασκευή της μεγάλης στρατιωτικής βάσης με την οποία μπαίνει οριστικά στη Μέση Ανατολή. Η βάση θα περιέχει λιμάνι για την υποδοχή πλοίων και υποβρυχίων, πολεμικό αεροδρόμιο, συστήματα υποκλοπων SIGINT κτλ
 
COIMvDtWEAAyvBH
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου