Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΡΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ (Άλλωστε οι περισσότεροι αριστεροί είναι βολεμένοι στο δημόσιο... Τυχαίο; )

TOΝ.. TΕΡΜΑΤΙΣΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ : ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ!

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Με τους πιο απαξιωτικούς και σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Α. Τσίπρα και την οικογένειά...
του αναφέρθηκε σήμερα οΣτ. Θεοδωράκης, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ

Αναφερόμενος στο θέμα Φλαμπουράρη, ο πρόεδρος του Ποταμιού ανέφερε ότι η δραστηριότητα του τέως υπουργού Επικρατείας, ήταν γνωστή. Είχε κυκλοφορήσει ότι υπάρχει πρόβλημα με αυτό το θέμα, το γνωρίζαμε, είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Ο Στ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στην οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα και συγκεκριμένα στα αδέλφια του, λέγοντας ότι και εκείνοι είναι εργολάβοι και ότι δεν είναι μόνο ο κ. Φλαμπουράρης που έχει αναλάβει δημόσια έργα αλλά και τα αδέλφια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Απαντώντας μάλιστα στην ερώτηση, αν έχει στοιχεία για τις καταγγελίες που κάνει ο ίδιος είπε: «Δεν είπα κάτι που δεν ισχύει. Η ρίζα τους έχει στοιχεία».

Αφήνοντας σαφείς αιχμές για το πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε με νόημα: «Εμείς δεν κάνουμε διακοπές στα σκάφη και στα κότερα, κάνουμε διακοπές στους φίλους μας. Η υπόθεση Φλαμπουράρη ειπώθηκε από μένα πριν βγει, δεν θέλαμε να δυναμιτίσουμε το προεκλογικό κλίμα».
Επανερχόμενος στις μετεκλογικές συνεργασίας για τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης είπε: «Συζητάμε και με τον Τσίπρα και με τον Μεϊμαράκη για το σχηματισμό κυβέρνησης» ξεκαθαρίζοντας όμως ότι «Εγώ δεν θα πω ‘yes Αλέξη’ σε όλα». «Πρέπει να υπάρξει νέος παίκτης στην πολιτική σκηνή. Ένα Ποτάμι του 10% θα σταθεροποιήσει το πολιτικό σύστημα δεν θα είμαστε δεκανίκι» συμπλήρωσε και ζήτησε από τον κόσμο να αναδείξουν το Ποτάμι σε ισχυρή δύναμη με διψήφιο ποσοστό στη Βουλή. «Οι όροι της συνεργασίας δεν είναι ‘πάρε ένα υπουργείο’. Κυβέρνηση χωρίς πρωθυπουργό από το πρώτο κόμμα θα είναι ασταθής, δεν θέλω να είμαι αντιπρόεδρος και δεν θα είμαι, δεν θέλω να είμαι υπουργός, αλλά θα συνεισφέρουμε σε στελέχη» πρόσθεσε.
Σ.Σ. Fimotro : έχουν βγει τα μαχαίρια στη δεξαμενή της αριστεράς και δεν μαζεύονται με τίποτα. Όταν πολιτικοί αρχηγοί εμπλέκουν οικογένειες και σόγια στη ν προεκλογική αντιπαράθεση πραγματικά το πράγμα έχει εντελώς ξεφύγει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου