Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Μπορεί να μην πιστεύετε στα αστρολογικά ή άλλα μαντικά. Κι εμείς... ΄Ομως δεν πετάμε τις προβλέψεις... Τις παρακολουθούμε...΄Αλλωστε οι Αρχαίοι πρόγονοι μας δεν κάνανε βήμα αν δεν έπαιρναν προβλέψεις και ειδικά από το Μαντείο των ΔΕΛΦΩΝ!

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ...
Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Δημητρα Παπανικολοπουλου
ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΧΑΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!! ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ-ΣΟΚ!!!
Η γνωστή αστρολογική σύμβουλος και εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers Δήμητρα Παπανικολοπούλου, αναλύει με άρθρο της στην σημερινή εφημερίδα Espresso, τις αυριανές εκλογές. Οι προβλέψεις της προκαλούν σοκ αφού σύμφωνα με την ίδια τα άστρα δείχνουν χάος μετά τις εκλογές!!!

Το απόλυτο χάος φαίνεται αστρολογικά να έρχεται μετά το αποτέλεσμα των κρίσιμων εκλογών και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις σε σύντομο χρονικό διάστημα που θα οδηγήσουν σε νέες εκλογές.

Το διάστημα απο 13 Σεπτεμβρίου έως 28 Σεπτεμβρίου πλανητικά ήταν ότι χειρότερο για επικείμενες εκλογές.
Ετσι το αποτέλεσμα της κάλπης αντί να επουλώσει θα ξύσει ακόμα περισσότερο τις πληγές της χώρας.
-Για συνέχεια κάντε ΚΛΙΚ στο ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ, πιο κάτω!


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

ΤΖΙΧΑΤΖΗΣΤΗΣ –ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΣΥΡΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΛΑΝΔΗ ΟΠΕΡΑΤΕΡ!
O σύριος « πρόσφυγας » που ανέτρεψε με τρικλοποδιά ουγγαρέζα οπερατέρ και που φωτογραφήθηκε με Ρονάλντο ήταν μέλος της αλ Νούσρα-παρακλάδι της ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ!


O “σύριος πρόσφυγας” που μια γυναίκα οπερατέρ Ουγγαρέζα του έβαλε την περιβόητη τρικλοποποδιά ταυτοποιήθηκε ότι ήταν μέλος της αιμοσταγούς ισλαμιστικής οργάνωσης jabhat al-Nusra παρακλάδι της Αλ Κάιντα και είχε πολεμήσει εναντίον των κούρδων σε πολλά μέτωπα στη Συρία δήλωσε το Σάββατο η Ένωση του Δημοκρατικού Κόμματος (PYD) …..Προφανώς κάτι ήξερε η « απλή » οπερατέρ και τον έφερε στο προσκήνιο 
Το βίντεο όπου ο Oussama Abdul Mohsen δέχθηκε το αντιαθλητικό τάκλιν της « εκπαιδευμένης » απ΄ότι αποδεικνύεται ουγγαρέζας προβλήθηκε παγκοσμίως και ευαισθητοποίησε την κοινή γνώμη ….άνθρακας όμως ο θησαυρός. -Για συνέχεια κάντε ΚΛΙΚ στο ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ, πιο κάτω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου