Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ... ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! Η ΑΡΡΕΝΑ ΔΙΨΑΕΙ!

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ!

Η ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Τον επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκο για τις υποθέσεις με τις μίζες στα εξοπλιστικά συνέλαβαν πριν από λίγο άνδρες της Αστυνομίας μετά από εισαγγελικό αίτημα από τη...
Δικαιοσύνη που διερευνούσε την υπόθεση με τις μίζες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Δικαιοσύνη, ενόψει των σκληρών φορολογικών μέτρων που έρχονται, θέλει να καλλιεργήσει το κλίμα της ισονομίας και της τιμωρίας πάσης φύσεως μιζαδόρων και αρπακτικών της περιουσίας του Ελληνικού λαού. Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες θα πέσει και άλλο αίμα στην αρένα με συλλήψεις επιχειρηματιών αυτή τη φορά για την λίστα Λαγκάρντ. Άγνωστο είναι μέχρι στιγμής εάν έχουν συλληφθεί και άλλα άτομα για την ίδια υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν έχει μεταφερθεί στην Ασφάλεια. Αναμένεται να κληθεί για απολογία ενώ σε βάρος του εκκρεμούν τρία ακόμα ανακριτικές διαδικασίες. Διώξεις του έχουν ασκηθεί για τα αντισταθμιστικά των Leopard ΙΙ, έχει προταθεί η παραπομπή του για τα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, ενώ η Εισαγγελία Διαφθοράς μελετά και την κύρια προμήθεια των γερμανικών αρμάτων μάχης.

Δεν τυχαίος ο συλληφθείς ... Είναι και εκδότης της ημερήσιας οικονομικής εφημερίδας ΚΕΡΔΟΣ... δείτε το βιογραφικό του:

Βιογραφικό

Ο Θωμάς Λιακουνάκος γεννήθηκε στον Πειραιά.
Ξεκινά να εργάζεται σε ηλικία μόλις 13 ετών, προκειμένου να στηρίξει την οικογένεια του, φοιτώντας παράλληλα στο Οικονομικό Γυμνάσιο Πειραιά.

Σε ηλικία 19 ετών αποφασίζει να επενδύσει τα λιγοστά χρήματα που είχε αποταμιεύσει στη δημιουργία της πρώτης του επιχείρησης, με αντικείμενο την εμπορία ναυτιλιακών υλικών. Το εγχείρημα στέφεται με επιτυχία, όμως το ανήσυχο επιχειρηματικό του πνεύμα τον οδηγεί διαρκώς σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Παράλληλα, και με ακόρεστη τη δίψα του για γνώση, ολοκληρώνει το πρόγραμμα “OPM” του Harvard Business School, καθώς και διάφορα σεμινάρια του παγκοσμίου φήμης Πανεπιστημίου.

To 1974 ιδρύει τον Όμιλο AXON, έναν οργανισμό με πολύπλευρη δραστηριότητα που περιλαμβάνει εταιρίες στους κλάδους των υπηρεσιών Υγείας, των αντιπροσωπεύσεων, των εκδόσεων, της ανάπτυξης λογισμικού, των οικονομικών υπηρεσιών, του real estate development, της εμφιάλωσης και εμπορίας νερού.

Το 1991 κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής, μέσα από την εξαγορά του 20% της EUROMEDICA Α.Ε. Σήμερα το δίκτυο της EUROMEDICA αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς ομίλους παροχής υπηρεσιών υγείας, με περισσότερους από 2.600 εργαζόμενους και πάνω από 10.000 συνεργαζόμενους γιατρούς. Ο Όμιλος EUROMEDICA διαθέτει 68 Μονάδες (Διαγνωστικά Κέντρα, Γενικές Κλινικές, Κέντρα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας, Μαιευτικές Κλινικές, Οφθαλομολογικά Κέντρα, Κέντρα Ψυχικής Υγείας) σε 25 πόλεις της Ελλάδας. Η EUROMEDICA είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1994, ενώ το 2007 εξαγόρασε το 10% της Ιασώ Α.Ε.

Ο Θωμάς Λιακουνάκος είναι πρόεδρος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ομίλου Euromedica, δίνοντας στρατηγική κατεύθυνση στις αναπτυξιακές κινήσεις του Ομίλου, με έμφαση τη δραστηριότητα σε διεθνές επίπεδο.

Τα πέντε παιδιά του, ο Νικόλας, η Βαρβάρα, η Αύρα, η Αλεξία και ο Φίλιππος είναι τα μεγαλύτερα δώρα που του έχει κάνει η ζωή. Είναι παντρεμένος με τη Νατάσα Κατσαρού.

Είναι ενεργό μέλος πολλών κλαδικών ενώσεων και έχει συμμετάσχει στα Διοικητικά Συμβούλια αρκετών οργανισμών:
  • American – Hellenic Chamber of Commerce
  • British – Hellenic Chamber of Commerce
  • German – Hellenic Chamber of Commerce
Στα ενδιαφέροντα του συγκαταλέγονται το σκι και το τένις.
Τη μεγάλη του αγάπη για τη θάλασσα και το πάθος του για προσφορά, μπόρεσε να τα συνδυάσει μέσα από την Ομάδα Αιγαίου, της οποίας είναι μέλος, στηρίζοντας έμπρακτα και πολύπλευρα τους κατοίκους απομακρυσμένων νησιών του Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου