Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΗΠΑ-Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΝΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!-ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ!
Αυτή τη στιγμή, η ΕΕ διαπραγματεύεται μυστική εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ.

Η TTIP θα επιτρέπει σε πολυεθνικές όπωςηSiemens, η Monsanto κι η Eldorado να μηνύουν την Ελλάδα σε μυστικά δικαστήρια και να ζητούν εκατομμύρια σε αποζημιώσεις, όποτε εκείνες κρίνουν ότι τα συμφέροντά τους πλήττονται από την εθνική μας νομοθεσία. Έτσι θα μπορούν ανεμπόδιστες ναπλημυρίζουν τη χώρα μας με καρκινογόνα φυτοφάρμακα, βρώμικα εργοστάσια και μεταλλαγμένα τρόφιμα.
Όμως, εκατοντάδες ομάδες πολιτών και οργανώσεις σε Ευρώπη και Ελλάδα ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να σταματήσουμε το πλιάτσικο της δημοκρατίας μας!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΟΔΙΑ...


Συμμετοχή Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στην 70η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών


Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, θα συμμετάσχει στις εργασίες της 70ης Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, που θα διεξαχθεί από 25 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2015 στη Νέα Υόρκη.
Παράλληλα με το πρόγραμμα του κ. Πρωθυπουργού, ο κ. Κοτζιάς θα πραγματοποιήσει διαδοχικές διμερείς και πολυμερείς συναντήσεις με ομολόγους του, με αξιωματούχους άλλων χωρών και με εκπροσώπους διεθνών οργανισμών, καθώς και δημόσιες παρεμβάσεις και ομιλίες, οι οποίες θα ανακοινώνονται κατά τη συνήθη πρακτική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου